Vidjen NLO iznad Beograda

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mozda je covek zaista video nesto, mozda i jeste bio NLO, ne mora se odmah aludirati na vanzemaljce.
Veoma je iritirajuca tolika neozbiljnost,pogotovo za autora, ne samo ove nego bilo koje druge teme u kojoj se nalazi preterana doza ironije i sale na racun postavljaca teme.
Znate,malo sale nikada nije na odmet, ali svaki odgovor, post, ili bilo kakav komentar mora biti vecim delom u kontekstu sa postavljenom temom, ili pitanjem.
Ako je nesto paradoksalno ili nepoznato, ne znaci i da je neozbiljno.

Bravo.

Ali kad nesto tvrdis nepojmljivo, onda tvrdis "e ljudi, ne morate mi verovati ali ja sam to i to video/doziveo/iskusio, a evo kako je to bilo..."

A ne "e ja sam to video, i to je tako, nauka i vasi kontraargumenti su bezveze, jer ja znam i verujem u to"

U tome j eproblem ovog podforuma. Sto svi daju sebi za pravio da svoje misli postave kao postulat, a ne kao sumnju, vidjenje svoga konta ili sl.

Kad se pojedini nauce pravilno nacinjati neke teme, onda ce ovaj forum i da bude forum
Dotle, bit ce cirkus kolorado.

Najgeneralniji problem ovog pdf-a je sto vernici Darvina i zvanicne nauke, svaku, ali svaku temu moraju da upropaste svojim neduhovitim salama i vredjanjima drugih forumasa. Evo nacina kako su vernici zvanicne nauke i Darvina, to radili godinama, i upropascavali ovaj podforum godinama:

"Ne pratim forum bash dugo ali sam uocio matricu.
1.Neko postavi temu
2. pocne kakva takva diskusija.
3. Pojavi se dezurni spamrazvodnik sa ciljem da dogura do desetara.
4 Obavestava JATO
5.Jato pristize i sledecih nekoliko strana lici na kokosinjac
6. Pokusaj naivnijih forumasha da se tema vrati na put
7. Josh veca graja i kikotanje .
8. Moderator dodje i kaze ovo je glupost i zakljuca temu."

Koji si ti lik.
Ovaj forum ne postoji godinama...hahahahahhaha.

I tvoja lista je uvredljiva, Sverdlove. Vredjas nas normalne ovde.

Ajde da ja sada svoju postavim

1. Neko lupi temu, naravno, budalastinu zescu.
2. Pocne da pljuste stvari koje nema sa mozgom
3. Pojavi se neko normalan, i ukaze da to i nije bas tako.
4. Nazivaju ga slepcem, cobankom, bbudalom i sl.
5. Imperija uzvraca udarac, i opet normalni jasu..
6. Ucite moderatore kako se radi njihov posao, popujete im i onda ih vredjate
7. Dodje moderator, i naravno zakljuca
8. Idemo na pivo, a vi grizete nokte i dalje. Mada, mogli bi i vi, ali na casu mleka.

Bilo kako bilo, moderator dođe i zatvori temu. I zatvoriće svaku temu koja ovoliko odluta u spamovanje, svaku temu u koju se uvale reptiloidi i slična trabunjanja, svaku temu koja propagira potencijalno štetne stvari, već kako on ocijeni da treba jer ima diskreciono pravo da to radi. A to pravo dobio je zato jer je neko viši procijenio da on ima sposobnost da to radi kako treba, i taj 'gore' ne petlja se mnogo u poslove moderisanja.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back