Jennifer Jennin
Elita
- Poruka
- 19.733
Ne postoji znaci osoba koju smatrasvrednom tvog poverenja?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa mislim da se moze tako reci
imaš lakši psihički poremećaj proizašao iz anksioznosti, ja sam imao to isto, zove se derealizacija, odjednom me obuzme panika i sve mi izgleda nestvarno, kao da sam u nekoj igrici ili navaren, poznata mesta i ljudi mi deluju totalno nepoznato. prošlo me je kad sam se unormalio i vratio normalnom životu https://sr.wikipedia.org/sr-el/ДереализацијаKao sto tema kaze, vidim druge ljude kao robote. Vidim ih samo kao fizicke, kao neka strana bica sa kojima nemam nikakve veze niti zelim da mi se priblize. Ali s druge strane voleo bih da zelim da mi se priblize i da ih ne gledam tako tj da ne budu to. Ne znam cudno je sve to.
Recite mi svoje misljenje o tome, ili ako vam treba jos informacija. Isao sam neko vreme kod psihologa, nije mi pomogao.
I da, trazim misljenje od vas - robota.
Derealizacija je disocijativni simptom u kojem nečija percepcija spoljnjeg sveta postaje čudna ili nerealna. Pojedinac može videti druge kao njemu nepoznate ili robotolike i može percipirati izmene u veličini ili obliku objekata koje posmatra. Derealizacija je često simptom paničnih napada i depersonalizacije.
Kao sto tema kaze, vidim druge ljude kao robote. Vidim ih samo kao fizicke, kao neka strana bica sa kojima nemam nikakve veze niti zelim da mi se priblize. Ali s druge strane voleo bih da zelim da mi se priblize i da ih ne gledam tako tj da ne budu to. Ne znam cudno je sve to.
Recite mi svoje misljenje o tome, ili ako vam treba jos informacija. Isao sam neko vreme kod psihologa, nije mi pomogao.
I da, trazim misljenje od vas - robota.
Ti nemaš izbora niti možeš da pobegneš iz ove realnosti. Ti si tu samo da budeš testiran i posmatran oko toga šta radiš, a mi ćemo da pratimo i da ti se potajno smejemo. Si zadovoljan? Posmatramo te od malena, svi drugovi, drugarice, ljudi, svi igraju svoju ulogu u tome. I snimamo te, svaki pokret.
Kasnije ćemo od toga da napravimo remek delo filmske industrije multiverzuma jer ti živiš u amneziji povodom toga ko si ti u stvari.
imaš lakši psihički poremećaj proizašao iz anksioznosti, ja sam imao to isto, zove se derealizacija, odjednom me obuzme panika i sve mi izgleda nestvarno, kao da sam u nekoj igrici ili navaren, poznata mesta i ljudi mi deluju totalno nepoznato. prošlo me je kad sam se unormalio i vratio normalnom životu https://sr.wikipedia.org/sr-el/Дереализација
Ti nemaš izbora niti možeš da pobegneš iz ove realnosti. Ti si tu samo da budeš testiran i posmatran oko toga šta radiš, a mi ćemo da pratimo i da ti se potajno smejemo. Si zadovoljan? Posmatramo te od malena, svi drugovi, drugarice, ljudi, svi igraju svoju ulogu u tome. I snimamo te, svaki pokret.
Kako si se izlecio?
steta da se ovakav talenat ne utrosi na neki naucno fantasticni scenario ...
Nisi svestan koliko si u pravuUpravo ovako se ponekad osecam i posmatram svet oko sebe.
Poremećaj u kojem je bolesnikovo opažanje ili iskustvo vlastitog ja promijenjeno na zabrinjavajući i ometajući način. U epizodi depersonalizacije, osobe posve iznenada izgube osjećaj vlastitog ja. Može im se činiti da im se izrazito mijenja veličina vlastitih udova, da su napustile vlastito tijelo i da same sebe promatraju s udaljenosti. Katkad se osjećaju poput mehaničkog stroja, kao da su i oni i drugi ljudi zapravo roboti, ili se pak kreću kao da su u snu, u svijetu što je izgubio svoju realnost. Slične, ali intenzivnije epizode, katkad se pojavljuju u shizofreniji. Međutim, iskustvo shizofrene osobe nema tu "kao da" kvalitetu o kojoj govori osoba s depersonalizacijom; nasuprot tome udaljavanje shizofrene osobe od vlastitog ja stvarno je i potpuno.