Vidim da si neostvaren :)

Uvodni post je zanimljiv. Na tren sam pomislila da se obraćaš nekom forumašu, pa sam pomislila da ti pošaljem pp. 🙂

Svako od nas je različit i različito razmišlja o ostvarenosti u životu.

Neko može da ima ozbiljnu karijeru i puno novca, ali nema ljubav i nema ni dece. Da li je taj neko ostvarena ili neostvarena osoba?

Neko drugi ima svoju porodicu, decu, solidan ali skromnije plaćen posao. Da li je on neostvaren u sferi profesije, karijere?

Lično sam dugo mislila da sam neostvarena kada je jedna profesija u pitanju, ali sam tu neostvarenost kompenzovana hobijem.

Želj, želju sustiže
Uvodni post je zanimljiv. Na tren sam pomislila da se obraćaš nekom forumašu, pa sam pomislila da ti pošaljem pp. 🙂

Svako od nas je različit i različito razmišlja o ostvarenosti u životu.

Neko može da ima ozbiljnu karijeru i puno novca, ali nema ljubav i nema ni dece. Da li je taj neko ostvarena ili neostvarena osoba?

Neko drugi ima svoju porodicu, decu, solidan ali skromnije plaćen posao. Da li je on neostvaren u sferi profesije, karijere?

Lično sam dugo mislila da sam neostvarena kada je jedna profesija u pitanju, ali sam tu neostvarenost kompenzovana hobijem.
A pišete li ovde o tom hobiju ?

Hvala na komentaru :)
A, tema jeste namenjena nekome,... odavde.. uvek se trudim da pišem drugačije.. da 'tera' na razmišljanje :) .
Paa nekada uspe, a nekada je (previše) komplikovano..

Neostvarenost je na visokom mestu (na top listi) problema u komunikaciji.

A pišete li ovde o tom hobiju ?

Ја пишем. Сви знају да имам два блога од којих је један озбиљнији, други није.

Тако сам остварила своју жељу из детињства да будем новинар, јер радим интервјуе на блогу. Радим их и са познатим и непознатим људима који који су занимљиви саговорници.

Ја пишем. Сви знају да имам два блога од којих је један озбиљнији, други није.

Тако сам остварила своју жељу из детињства да будем новинар, јер радим интервјуе на блогу. Радим их и са познатим и непознатим људима који који су занимљиви саговорници.
Zanimljivo,.. pogledaću vaš blog još jednom.
ja nisam hteo da budem novinar, ali sam bio - u gimnaziji i u vojsci :) .

Back