VIDEO) Srpski student na jednom od presretnutih brodova za Gazu: Pritisnite Vladu Srbije da me puste i prekinu saučesništvo u genocidu.

Pa ja ti sve vreme ističem da su bosanski muslimani islamski fanatici i fundamentalisti, a time napadaš zbog toga. I što mi je drago da smi ih izdominirali. :mrgreen:
ja to nisam napisao, ja sam napisao ko je bio da koordinira one koji su trebali da zapodenu kavgu a to sigurno nisu bili tvoji muslimani

jedino ako je sloba bio musliman kao big boss jugoslavije za rat :rotf:.

чијег очуха ? андрејовог ?

или си мислио на анђелка ?

молим без претњи

тема је као и све остале за све учеснике форума.
као што ти себи дајеш право да одговараш на постове које изабереш тако и други то исто право имају.

рекох немамо утицај маме ангелине па да на рат у гази гледамо из само једног угла...
tebe nisam citirao, jer da jesam imao bi pravo da to kazes na sta bi ti ja odgovorio

znaci setaj dok te ne citiram povodom necega, a onda zavisno od tvog odgovora razbastinicu ti tu laznu ideolosku podrsku studentima i neogranicenu odanost sns-u.

kao simi sto sam pa je postao enigmatican.

ja to nism napisao, ja sam napisao ko je bio da koordinira one koji su trebali da zapdenu kavgu a to sigurno nisu bili tvoji muslimani

Što moji muslimani, a ti ih sada braniš? A i ranije si ih branio kukajući da se ispoljava rasizam prema njima! :lol:

tebe nisam citirao, jer da jesam imao bi pravo da to kazes na sta bi ti ja odgovorio
то не значи да остали ен могу да цитирају твој пост

тако можда можеш кући да се понашаш, овде не

dok te ne citiram povodom necega, a onda zavisno od tvog odgovora razbastinicu ti tu laznu ideolosku podrsku studentima i neogranicenu odanost sns-u.
твоје виђење форума ме не интересује

znaci setaj dok te ne citiram povodom necega, a onda zavisno od tvog odgovora razbastinicu ti tu laznu ideolosku podrsku studentima i neogranicenu odanost sns-u.

kao simi sto sam pa je postao enigmatican.
Pa i ti meni odgovaraš bez da te citiram, u mnogo navrata. Neko mora prvi da počne sa citiranjima, a ne moraš uvek to da budeš ti.
Zato, kapetane opleti po Kurkiju, ionako me zamajava, a imam pametniju duskusiju na drugoj temi. :mrgreen:

Zasto ovu temu ne premjestite na podforum: region i svet?
очито је намера да се оцрне студенти и да се повежу са тобож исламских фундамаенталистима у гази и тако то...
да се коначно ''оправда'' назив обојена револуција. и да се исламски терористи покажу као једни од финансијера ?

очито је намера да се оцрне студенти и да се повежу са тобож исламских фундамаенталистима у гази и тако то...
да се коначно ''оправда'' назив обојена револуција. и да се исламски терористи покажу као једни од финансијера ?
Ne bih rekla, postovani kolega.
Tema o Orbanovom upozorenju o tome da EU sprema rat, naoruzanje, sta li- koja je vrlo aktuelna u EU danas, povucena u pozadinu_ ja rijetko gledam teme iz "regiona", jer tamo ne zivim, a ova je aktuelna zboj j e d n o g studenta iz Srbije, nije bitno koje nacionalnosti!

Ne bih rekla, postovani kolega.
Tema o Orbanovom upozorenju o tome da EU sprema rat, naoruzanje, sta li- koja je vrlo aktuelna u EU danas, povucena u pozadinu_ ja rijetko gledam teme iz "regiona", jer tamo ne zivim, a ova je aktuelna zboj j e d n o g studenta iz Srbije, nije bitno koje nacionalnosti!
па управо то је ''битно''

студент блокадер :per: :lol:

сад ће крене лавина...
''а шта ће он тамо?''
''није он тамо случајно! студенти су плаћеници терориста!''

замислите еуфорију драгана вучичевића на свињформеру како урла:
''блокадер на броду који плови ка исламистичким терористима!'' '' мислите да он случајно иде код терориста ?''

и слично....

некако мора да се коначно упре прстом и покаже па ко је тај ко наводно плаћа обојену револуцију ?

па управо то је ''битно''

студент блокадер :per: :lol:

сад ће крене лавина...
''а шта ће он тамо?''
''није он тамо случајно! студенти су плаћеници терориста!''

замислите еуфорију драгана вучичевића на свињформеру како урла:
''блокадер на броду који плови ка исламистичким терористима!'' '' мислите да он случајно иде код терориста ?''

и слично....

некако мора да се коначно упре прстом и покаже па ко је тај ко наводно плаћа обојену револуцију ?
Ja pojma nisam imala da ovaj j e d a n student pripada nekim "blokaderima" dok to Vi niste apostrofirali.
I, kada vec napominjete obojenu revoluciju, postoje li transparentni podaci o svim troskovima koje taj pokret ima, kao i izvorima prihoda, da bi se, konacno, odgovorili zastupnicima drugog bloka?

Ja pojma nisam imala da ovaj j e d a n student pripada nekim "blokaderima" dok to Vi niste apostrofirali.
јесте ли ви уопште прочитали уводни пост како треба или онако овлаш , од ''ока'' ?

I, kada vec napominjete obojenu revoluciju, postoje li transparentni podaci o svim troskovima koje taj pokret ima, kao i izvorima prihoda, da bi se, konacno, odgovorili zastupnicima drugog bloka?
пренестите заступницима другог блока , да грађани и студенти пешаче, возе бициклета, иду о свом трошку а не уз дневницу у торовима У АУТОБУСИМА, јер знате 'штована , кад смо већ код превоза на протесте или скупове, студентима и грађанима уз њих аутобуси и железница се блокирају пред дан протеста.

и слободно рпенесите другом блоку, да ће моћи да дебатују о свему па и о кандидатима са студентске листе у време - предизборне кампање. до тад -могу само да их пољубе у...

пс

ко о чему .....

снс неком прича о ТРАНСПАРЕТНОСТИ ТРОШКОВА ? :sad2:

а тајни уговори са кинези са ови са они ? (реални трошкови око шминкања железничке станице су испод 3,5 мил евра а по тајним уговорима испадоше 16,5 мил евра ) :sad2: :mazi:

а колке паре до сад одоше на сендвићари у аутобуси ? на батинаши са палице ? јел и то транспаретно ?
видесмо какосее међусобно ћацијевци бију јер неко неког закине за дневницу...

и онда они упитају за транспаретност трошкова?

па да се укакиш од патетике...
:sad2:

јесте ли ви уопште прочитали уводни пост како треба или онако овлаш , од ''ока'' ?

пренестите заступницима другог блока , да грађани и студенти пешаче, возе бициклета, иду о свом трошку а не уз дневницу у торовима У АУТОБУСИМА, јер знате 'штована , кад смо већ код превоза на протесте или скупове, студентима и грађанима уз њих аутобуси и железница се блокирају пред дан протеста.

и слободно рпенесите другом блоку, да ће моћи да дебатују о свему па и о кандидатима са студентске листе у време - предизборне кампање. до тад -могу само да их пољубе у...

пс

ко о чему .....

снс неком прича о ТРАНСПАРЕТНОСТИ ТРОШКОВА ?

а тајни уговори са кинези са ови са они ?

а колке паре до сад одоше на сендвићари у аутобуси ? на батинаши са палице ? јел и то транспаретно ?
видесмо какосее међусобно ћацијевци бију јер неко неког закине за дневницу...

и онда они упитају за транспаретност трошкова?

па да се укакиш од патетике...
Jesam, uvijek pazljivo procitam uvodni post, i iz ovoga zakljucujem da je jedan student sa jednog faksa u Srbiji u dentenciji izraelskih vlasti zbog krsenja izraelskog koridora kod Gaze i da trazi pomoc srpske drzave.
Niti iz jedne recenice uvodnog posta nisam mogla zakljuciti da je zadrzani student "blokader", da simpatise muslimanske teroriste Hamasa, da se protivi oslobadjanju izraelskih drzavljana zadrzanih kao taoce prije dvije godine i da poziva "blokadere" na masovan protest pred izraelskom ambasadom u Beogradu za njegovo oslobadjanje.
Nadam se da cete ovog mladog junca moci da pitate, nakon sto ga drzava oslobodi, koliko je hljeba i antibiotika svojom akcijom dovezao onoj izgladnjelog djeci Gaze, koja su sramota za svakoga Jevrejina ciji je predak nastardao u Ausvicu, Buhenvaldu, Sobiboru, Treblinki, Jasenovcu...

1759419407313.png

ja to nisam napisao, ja sam napisao ko je bio da koordinira one koji su trebali da zapodenu kavgu a to sigurno nisu bili tvoji muslimani

A onaj što je ubio Nikolu Gardovića nije bio musliman? Kojivje **** bio? Šta je Alija? On reče da će žrtvovati mir za islamsku državu...
Nije li muslimanska patriotska liga pibila Srbe u Sijekovcu, zauzimala Bijeljinu?

To su bile budale koje nisu razumele situaciju. Ujkani opkolili kasarnu u Vukovaru i isključili joj vodu i struju, a oni protestuju da se ide u pomoć tim nesrećnim mladićima.
Muslimani u BiH izglasali da idu u rat protiv Srba i krenuli da stvaraju paravojske, a oni demonstriraju da im se ne odupire.
Blues je inače etnički Albanac i veliki kosovarski patriJota i to uopšte ne krije.

“ Studenti Fakulteta dramskih umetnosti u blokadi objavili su da se u flotili, koju je danas presrela izraelska vojska na putu za Gazu, nalazi i brod na kome je njihov kolega Ognjen Marković.
Izraelske snage su upravo preuzele kontrolu nad brodom Adara, jednom od plovila u sklopu Sumud flotile koja je nosila humantiranu pomoć u Gazu. Na ovom brodu nalazio se i naš kolega Ognjen Marković", napisali su studenti FDU.
Objavili su snimak na kome Marković kaže "ako gledate ovaj video, znači da su nas presreli i nelegalno pritvorili".
"Zovem se Ognjen i dolazim iz Srbije. Ako gledate ovaj video, moj brod je presretnut i nelegalno sam pritvoren od strane izraelskih okupacionih snaga. Pozivam vas da izvršite pritisak na Vladu Srbije da zahteva moje hitno i dostojanstveno oslobađanje i da prekine saučesništvo u genocidu", poručio je on.
https://n1info.rs/vesti/ognjen-markovic-student-flotila-gaza-izrael/komentari/
:rotf::rotf::rotf:

“ Studenti Fakulteta dramskih umetnosti u blokadi objavili su da se u flotili, koju je danas presrela izraelska vojska na putu za Gazu, nalazi i brod na kome je njihov kolega Ognjen Marković.
Izraelske snage su upravo preuzele kontrolu nad brodom Adara, jednom od plovila u sklopu Sumud flotile koja je nosila humantiranu pomoć u Gazu. Na ovom brodu nalazio se i naš kolega Ognjen Marković", napisali su studenti FDU.
Objavili su snimak na kome Marković kaže "ako gledate ovaj video, znači da su nas presreli i nelegalno pritvorili".
"Zovem se Ognjen i dolazim iz Srbije. Ako gledate ovaj video, moj brod je presretnut i nelegalno sam pritvoren od strane izraelskih okupacionih snaga. Pozivam vas da izvršite pritisak na Vladu Srbije da zahteva moje hitno i dostojanstveno oslobađanje i da prekine saučesništvo u genocidu", poručio je on.
https://n1info.rs/vesti/ognjen-markovic-student-flotila-gaza-izrael/komentari/
Saće židi da ga sapunjaju malo pa će da cvili za Majom Gojković.

Back