Petar_Petrovic
Elita
- Poruka
 - 16.665

Izvorno njihova religija je bila Bön uglavnom tada su bili veoma ratoborni,kasnije su primili Budizam i postali ovo sto su danas.Krišna i Buda se krste...![]()
Mada izgleda kao da ono autohtono i dalje zivi u njima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izvorno njihova religija je bila Bön uglavnom tada su bili veoma ratoborni,kasnije su primili Budizam i postali ovo sto su danas.Krišna i Buda se krste...![]()
A ti to vidiš tamo gde te obaveštavaju o načinu botovanja? Gledaj neke pristojne medije, a ne propagandnu mašineriju fašista...gde je sve preuzeto od nemačke propagandne mašinerije prošlog veka...Kojem narodu, LOL
Videli smo preksinoć u Čačku šta je pravi narod a šta Vučićev "narod"![]()
pa nepalski scenario je ubistva, paljenje kuca , zgrada, p[arlamenta
ti pozivas na to
A ti to vidiš tamo gde te obaveštavaju o načinu botovanja? Gledaj neke pristojne medije, a ne propagandnu mašineriju fašista...gde je sve preuzeto od nemačke propagandne mašinerije prošlog veka...
Zar nije Bon stara tibetanska religija? Tibetanski budizam i jeste miks budizma, hinduizma i Bon religije. Koliko znam Nepal je većinski hindu, a zatim budisticki. Mada je granica nejasna. Praktikuju se paralelno i jedna i druga religija.Izvorno njihova religija je bila Bön uglavnom tada su bili veoma ratoborni,kasnije su primili Budizam i postali ovo sto su danas.
Mada izgleda kao da ono autohtono i dalje zivi u njima.
Nisu, Nepalci su svoj bes usmerili isključivo u jednom pravcu (pravom) A kod nas su studenti pomislili da imaju pravo da *ebu mater i glasačima koji ne misle kao oni. A to im je bila največa greška.Nepalski Caciji u nebranom grozdju.
Па блокадна кухарица јесте хрватски студентски пројекат.Eto..dođu raditi u Hrvatsku, vrate se nazad u Nepal i odmah...revolucija.
Pitam se da li ovi ljudi iz Srbije koji dođu sezonski raditi u HR...isto tako![]()

Daj Bože da je to zarazno, mislim da se prelijeva. Ne pitaj zašto!
Divljaci.
Samo maloumnici prave revolucije i pale svoje institucije.
Postoje i drugi nacini, a prvi je ne dozvoliti da dodje do revolucije.
Građanski tek slijedi, ono je bila seljačka buna, koja je izrodila takve kao ti.Uželeli se divljaci krvi, prošlo im je 30 godina od građanskog rata.
Sada bas gledam pa oni su 80 % hindu i tek 8% budizam,bio sam ubedjen da su barem 50-50 hindu i budizam.Zar nije Bon stara tibetanska religija? Tibetanski budizam i jeste miks budizma, hinduizma i Bon religije. Koliko znam Nepal je većinski hindu, a zatim budisticki. Mada je granica nejasna. Praktikuju se paralelno i jedna i druga religija.