- Poruka
- 128.620
da li imate victorinoxove svajcarske vojne nozice i ako imate, koje modele?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
imam fisermana i jos jedan koji nije orgda li imate victorinoxove svajcarske vojne nozice i ako imate, koje modele?
dedaimam ih nekoliko ali ono sa cime sam bas bas zadovoljan a nisu toliko poznati po tome je grickalica za nokte
Pogledajte prilog 1228529
i ja ih imam nekoliko ali sportsmen mi stoji kao privezak za kljuc i njega nosim redovno.imam fisermana i jos jedan koji nije org
sluzio je i sluzi i dalje taj je kuci
ovaj drugi je u priboru za pecanje zbog makazica koje ima
i imam opinel koji nosim sa sobom
i jos kojesta al ova 3 rade redovno
to nije nožimam ih nekoliko ali ono sa cime sam bas bas zadovoljan a nisu toliko poznati po tome je grickalica za nokte
Pogledajte prilog 1228529
Čekaj dok ih malo prouči, setiće se da ih ima ali nije mu poznat nazivmene cudi da mita nema nista od njih![]()
a zato on trazi slikuČekaj dok ih malo prouči, setiće se da ih ima ali nije mu poznat naziv![]()
ko bre?mene cudi da mita nema nista od njih![]()
multitulto nije nož
jel to minichamp?ko bre?
e, moj, imo 5-6, jedan teget, jedan bordo i još neke boje. SPao sam samo na ovaj crni
Pogledajte prilog 1228540
Zato si se žalio da ti tesne farmerice?ja to iz džepa ne vadim pa mi oteli na aerodromu jer to ne može
ebmliga, kupio u pakovanju od tri, bilo povoljno (bordo i teget sam izgubio, srce me bole za njih)jel to minichamp?
šorcZato si se žalio da ti tesne farmerice?![]()
zato sam i otvorio temu..najprakticnija stvar koju mozes imati jer uvek nesto zatreba sa njega u kuci, izletu ili putu.ebmliga, kupio u pakovanju od tri, bilo povoljno (bordo i teget sam izgubio, srce me bole za njih)
jesu mali ali mi super dodju