Milica BG
Primećen član
- Poruka
- 605
a koliko kosta taj sampon protiv peruti?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
razmisljalica:Da sam se pouzdala letos samo u Vichy mleko za suncanje SPF30 verovatno bih ostala bez koze! Kremica za lice sa istim zastitnim faktorom se na temperaturi preko 35 C skroz razbljuckavila pa mi je iz tube curilo prvo ulje pa tek onda krema i to sva razdrockana...
Ma, ne bi mi nesto posebno ni bilo krivo nego em sam bacila za taj komplet 2500 din, em uopste nije moglo da me zastiti. Na kraju sam se mackala Niveinim mlekom SPF 25 za bebe i tako se spasla vrelog africkog sunca.
Razocarenje skroooz!
Moj dragi je koristio neki njihov sampon protiv peruti (ja mu kupila) i bio je prezadovoljan.
A onda sam se ja zeznula ovom gore navedenom kupovinom...
VB = 2005. napravljeno ( traje tri godine, znaci do 2008. godine )razmisljalica:Evo, proverila sam i pise: VB258.
Sta je sta tu?
U kojoj drzavi si ti ?quite something:i bejbice koliko kosta otprilike taj kompletic?
Lee_Montus:...ali nista spektakularno za te pare...
Da li je tebi bar najzad jasno (posto "sirotinji" iz nerazvijenih zemalja nije ) sta znaci proizvodnja za istocno (citaj siromasno, da ne kazem standardom nezasticeno) trziste.Boner Lea:Ja koristim VICHY prozvode vec 9godina i mogu samo dalje da preporucim,i vrlo sam zadovoljna VICHY kremom za celulite... ali mislim da ima razlike gde je prozvod kupljen,ja kupojem prozvode u CH ali kada sam prosle godine kupila u BG razocarala se nije bilo to to..