VICHY...

• Začetnik teme Začetnik teme Kanna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Boner Lea:
Ja koristim VICHY prozvode vec 9godina i mogu samo dalje da preporucim,i vrlo sam zadovoljna VICHY kremom za celulite... ali mislim da ima razlike gde je prozvod kupljen,ja kupojem prozvode u CH ali kada sam prosle godine kupila u BG razocarala se nije bilo to to..

Mora da si ružna kao noćna mora kad samo Vichy (Bundevin te spiči) može da ti pomogne.

Cure, džabe bacate pare na skupu kozmetiku. Ako je priroda bila loša prema vama, možete da se mažete i govanjcetom Elvisa Preslija - nema vam pomoći.

Pre neki dan kupim Myokine za područje oko očiju (na nagovor apotekarke) i sve je bilo ok do danas kada je pocela da mi se crveni koža ispod očiju. Da napomenem da imam 27 god i mešovitu kožu.Da li je neko imao iskustva sa ovim preparatom?

coler:
Pre neki dan kupim Myokine za područje oko očiju (na nagovor apotekarke) i sve je bilo ok do danas kada je pocela da mi se crveni koža ispod očiju. Da napomenem da imam 27 god i mešovitu kožu.Da li je neko imao iskustva sa ovim preparatom?
Ja sam danas uzela tester u apoteci da probam...reci cu ti utiske...inace,svasta sam probala...nista mi ne odgovara :-?

Da li je neko koristio Vichy normateint puder... imam tamniju kozu, pa mi je potreban savet koji broj pudera da kupim, ili da li postoje tester kesice u apoteci? Probala sam od drugarice br.35 SAND, odlican je ali mi je svetliji u odnosu na ten...

imas testere u apotekama, pa mozes da probas. ako ti je 35 svetliji od tvog tena, onda uzmi 45, on je najtamniji. ja imam bas masnu kozu i ovaj puder mi zaista prija

Ako se kozmetika prodaje u apoteci, ne mora da znaci da je najbolja.... :roll: Ko ima problleme sa vlasistom, peruti...itd...mora prvo da ode kod dermatologa...bezveze je trositi silne pare na razne sampone...
Ako je u pitanju dermatitis i sl. obicni samponi nece pomoci.....I smatram da nema goreg sampona za kosu od Vichy....meni je od tog sampona pocela da ispada kosa...ali bas...svi Vichy proizvodi su suvise agresivni!!!
Roll on protiv znojenja je obicno s*anje...sve pocne da svrbi..imala sam jos par proizvoda i nisam bila zadovoljna..

To sto se prodaju u apoteci meni nista ne znaci...bitan je SASTAV!!!

Boner Lea:
Ja koristim VICHY prozvode vec 9godina i mogu samo dalje da preporucim,i vrlo sam zadovoljna VICHY kremom za celulite... ali mislim da ima razlike gde je prozvod kupljen,ja kupojem prozvode u CH ali kada sam prosle godine kupila u BG razocarala se nije bilo to to..

Ja sam isto koristila,ali uopshte nisam bila zadovoljna rezultatom.Takodje sam dobila iz inostranstva.bzvz,....tad sam se malo razocharala u Vichu.

...razmishljam da probam vichy normaderm kremu za lice... koristila sam niveu...energy... i mislim da mi se kozza zasitila iste....

...nego, sad se dvoumim, troumim.... dal` je bolji mozzda eucerin ili neshto trece?

Tema je vichy a o vichy-ju malo pričaste...

Mojoj koži masnoj i čudnoj do sad ništa nije odgovaralo...Rešena sam da probam sad i famozni vichy...al ne pre nego čujem kakva su vam iskustva ?

Gde se vichy kupuje i kako se kreću cene?

Ovako dragi fanu cipelica, koristim njihovu kremicu, vichy myokine protiv bora, iako imam 21 nikad nije previse rano, 1700 din. U apotekama kupujes njihove proizvode i odlicni su...

Odma tj. smesta prestani da koristis kremu za bore.
Imas 21 god. i ako tako budes nastavila , stvorices kontraefekat...i koza ce ti ostariti pre vremena.
To su jake kreme...koje tek mogu da se koriste nakon 30te...a i te za 30-te su dosta blaze...bas iz tog razloga. Naviknes li kozu na kremu vec sada, omlitavice ti pre vremena, i imaces bore u 30-im kao da ti je 40, a onda kreme nece pomoci.

Tvoja kozmeticarka ce te upropastiti.
Potrazi drugo misljenje...obavezno.
Veruj mi, nemam razloga da te lazem..Neka lagana kremica da ti nahrani kozu, da...ali antirid ,tako rano, prosto NE SME da se koristi.;)

Stvarno imam super kozu, jedino da je zadavim...:) i ovo koristim mesecima...:)
Kazu da je ova super, doduse dermatolog mi nije tako rekao.. Hvala na savetu, provericu...:)

Back