vicevi o zemuncima

Mali Zemunac za Božić piše pismo Isusu:"Dragi Isuse, celu sam godinu bio dobar dečko i za Božić bi hteo ..."Zgadi mu se takav početak i baci pismo u đubre.Uzme novi papir i napiše:"Dragi Isuse, nisam grešio, slušao sam roditelje i za Božić bi hteo ..."...I opet mu se smuči od takvog sadržaja i ponovo baci pismo u đubre.Odjednom, ode u sobu svojih roditelja i uzme malu gipsanu statuu device Marije.Stavi statuu u kutiju za cipele i sve zajedno sakrije u svoj ormar.Uzme novi papir i počne pisati:"Znači Isuse, ako želiš ponovo da vidis kevu ..."

Vraća se Zemunac iz inostranstva i hvali se po kraju kako je *cao crnkinju. Pitaju ga ortaci da opise kako je bilo.
Kaze on: kao karam ja nju i ona odjednom pocne da vice dipr, dipr, dipr.
I?
I ja sta cu brate - dnempr.
:lol:

Учи земунац папагаја да прича "ША ЈЕ" и тако га месецима тукао малтретирао "РЕЦИ ША ЈЕ" папагај ништа...
И коначно папагај проговори "ША ЈЕ" А земунац ће " ША ША ЈЕ БРЕ !!! "

Posao zemunac sa porodicom na more,
i sad uci malog sina da pliva ali mali cim udje u vodu odmah potone
kupi mu on misice stavi na ruke opet ga ubaci u vodu opet tone ,
ode kupi slauf i stavi mu i slauf i misice i opet tone ,
A zena ce sa obale : Probaj da mu skinesh KAJLU!

Da je Cezar ubijen u Zemunu, pitao bi, zar i ti sine, brate?

Izlazi starac iz basa,i krene na vrata,kad tamo Zemunac...pridje i kaze: "Izvini,ja bi sish'o',a Zemunac:-pa sishi ga matori!

Zemunac se svadja sa ortakom: "Sta si ti *****o da sam ja **** da onaj jeo govna!!!"

Zaustavlja pandur zemunca i kaze mu ajde napolje da duvas,kaze zemunac ne seri da imas

Back