Vicevi o muškarcima

• Začetnik teme Začetnik teme DUH
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kupuje covek loz i kaze daj mi onaj koji se zavrsava na 56...
I izvuce povecu nagradu...
Pita ga prodavac, kako si znao da ce te dve cifre da izvuku dobru nagradu...
Pa sanjam ti jedno vece 7 devojaka, igraju , okruze me i kazu mi , sutra sanjaj nase ljubavnike i nagradicemo te...
Sutra ti ja sanjam 8 konja kako trce, pa ti pomnozi.....

Doveo muz zenu kod ginekologa i kaze mu , doktore, idem na rad u Nemacku , jel mozete zeni da stavite pojas nevinosti, da ne vara dok nisam tu....

Doktor mu kaze, nema toga vise, zabranjeno , nego je naucite da igra karte.....
Ali zena nece da uci pa to ti je...

Proslo par meseci dolazi zena sama kod ginekologa i kaze , doktore, nisam jos dobila....
On njoj, pa igrajte karte....
Zasto doktore.....
Ko igra taj i dobija.....

Vozi čovek fiću po Beogradu i kod jednog semafora stade fića i ni makac. Stoji on tako pored kola, ne zna šta će, kad naiđe njegov komšija sa Poršeom:
- Komšija, da te odšlepam kući?
- Može, hvala ti puno.
- Ma nema frke. Nego, ako ti se učini da vozim malo brže, ti mi amblenduj da usporim.
Krenuše njih dvojica. Kod jednog semafora u susednoj traci stade neki lik sa BMW-om i uputi izazivački pogled. I jedan i drugi počnu da turiraju mašine i na zeleno svetlo obojica zgaziše pedale do poda.
Na susednoj raskrsnici stoje dva penzionera. Videvši ovu uličnu trku, jedan od njih počne da se krsti i levom i desnom.
- Šta se krstiš? - upita ga ovaj drugi - Današnja mladež voli da se trka i iživljava dobrim kolima.
- Ma ne krstim se zato, nego jesi li primetio onog u fići iza njih kako im amblenduje da se sklone?

FB_IMG_1603220858968.jpg

Back