Ukapirao sam zašto žene imaju tako izvitoperene predrasude o muškarcima

Jao, evo ponovo

"Čim sam napunila 40, muž je rekao da sam zapuštena i stara i našao je mlađu ljubavnicu: Žene, ovo morate da znate"​

https://stil.kurir.rs/ljubav/231320/najbolja-osveta-prevarene-zene

Isti setap, Mihail, Tatjana, Viktorija, sin Andrjuša. Ovog puta za rusko tržište. pa su smanjili godine.

200w.gif

Већина жена мрзи мушкарце јер нису у могућности да им испуне то да их добро материјално обезбеде, као да су неспособне да саме себи зараде, једно 90% њих су бесне спонзоруше са небројено дуплих аршина које вређају интелигенцију. Шта оне пружају мушкарцима, готово ништа, то навикло само да узима и да живи на туђој грбачи и да још бесни што не добија довољно. Буквално на све стране вређају мушкарце чак и када су потпуно недужни, то је једна веома психички насилна врста људи.

Већина жена мрзи мушкарце јер нису у могућности да им испуне то да их добро материјално обезбеде, као да су неспособне да саме себи зараде, једно 90% њих су бесне спонзоруше са небројено дуплих аршина које вређају интелигенцију. Шта оне пружају мушкарцима, готово ништа, то навикло само да узима и да живи на туђој грбачи и да још бесни што не добија довољно. Буквално на све стране вређају мушкарце чак и када су потпуно недужни, то је једна веома психички насилна врста људи.
Muškarac prije ženidbe treba da procijeni da li je sposoban da vodi porodicu, a ne samo da je izdržava. Žene mnogo doprinose toj zajednici, možda i više nego muškarci. Danas su skoro sve žene zaposlene, a imaju još dodatno i posao poslije posla, što muškarci ne vide ili ne žele da vide. U slučaju da žena ne radi, tj. da nije zaposlena, ona opet doprinosi porodici u vidu ekonomisanja, vođenja domaćinstva i radi mnoge druge ,,nevidljive,, poslove bi muškarci trebali više da poštuju i primjećuju. Žena koja se odluči za brak unaprijed zna da treba da se na nekakav način žrtvuje za dobrobit cijele porodice. Muškarci su tu malo egoističniji od žena. Zadržavaju neke svoje zanimacije i navike na uštrb cijele porodice, tako da u većini slučajeva žena postaje ne samo majka svojoj djeci, već i njemu. Težak je posao supruge. Malo poštovan i slabo ,,naplaćen,,!

Muškarac prije ženidbe treba da procijeni da li je sposoban da vodi porodicu, a ne samo da je izdržava. Žene mnogo doprinose toj zajednici, možda i više nego muškarci.
Зашто се све гледа кроз брак и заједницу? Шта ако ја хоћу у односу са девојком само интимно дружење и емоције, без обавезне заједнице, јер сам неиживљен чак иако сам у старијим годинама? Ја кад сам био млађи они који су хтели бракове су били људи застарелих схватања, шта је сад одједном? Већина оних који су који се лудо забављављали са 20 година није била запослена и била је у доста горем положају од било којег старијег човека.

Буквално сад испада да би неко добио и пружио љубав да мора да буде или неки богаташ или неко баш јако друштвено успешан. Док си подстанар или имаш кредит, и ако радиш код приватника, што се мене тиче, уопште није добра идеја заснивати породицу, свакако је то ризичан живот, ја ћу о породици мислити кад будем имао стан у својој својини и било какве пасивне или сигурне приходе. Мени треба љубав много пре заједнице.

Možeš ti da živiš kako hoćeš, volja ti biti partner, volja muž, ili šta već. Ako misliš imati djecu i biti muž i otac normalnije je da se vjenčaš. Ne zbog običaja, već što ta zajednica tada djeluje obavezujuća, poziva na odgovornost i daje odnosu nekakav dublji smisao.
Могу ја како хоћу али због неслагања са другима нећу успети то што хоћу и бићу одбачен и усамљен јер усамљеност је свакако загарантована, то је пасивно неодобравање.

Зашто се све гледа кроз брак и заједницу? Шта ако ја хоћу у односу са девојком само интимно дружење и емоције, без обавезне заједнице, јер сам неиживљен чак иако сам у старијим годинама? Ја кад сам био млађи они који су хтели бракове су били људи застарелих схватања, шта је сад одједном? Већина оних који су који се лудо забављављали са 20 година није била запослена и била је у доста горем положају од било којег старијег човека.

Буквално сад испада да би неко добио и пружио љубав да мора да буде или неки богаташ или неко баш јако друштвено успешан. Док си подстанар или имаш кредит, и ако радиш код приватника, што се мене тиче, уопште није добра идеја заснивати породицу, свакако је то ризичан живот, ја ћу о породици мислити кад будем имао стан у својој својини и било какве пасивне или сигурне приходе. Мени треба љубав много пре заједнице.
I taj stan kada budes imao 99 posto njih ce da ti kuka: za tvo ri li smo se u ova 4x zida!

Back