Edmund
Veoma poznat
- Poruka
- 10.895
Šta??Šta je uopšte ova rečenica? Naš pogled je generalizovan, mi najmanje mislimo kao narod.
Ne razumem uopšte šta hoćeš da kažeš
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta??Šta je uopšte ova rečenica? Naš pogled je generalizovan, mi najmanje mislimo kao narod.
Čekaj, šta si ti hteo da kažeš prvo? Ajde da krenemo ispočetka, jer ni ja nisam najbolje razumeo.Šta??
Ne razumem uopšte šta hoćeš da kažeš
Šta je novoistok? Kina je svoja stvar, Rusija htela ili ne htela pripada Evropi. Dele istu genetiku, nestaju i jedni i drugi.a ovi na novoistoku prave baš tulume.![]()
Ne verujem u tezu da je ovako na zapadu a onako na istoku.Čekaj, šta si ti hteo da kažeš prvo? Ajde da krenemo ispočetka, jer ni ja nisam najbolje razumeo.
Natalitet je dovoljan uvid u stanje stvari i uvoz ljudi iz trećeg sveta. Jer da su kod nas i na Zapadu sve srećni parovi koji iskazuju na javnom mestu ljubav na fin i nežan način, ne bi se broj domaćeg stanovništva smanjivao iz godine u godinu, nešto tu smrdi.
To zapad/istok je neka priča oko srpskog načina razmišljanja zbog Rusa, a mi kao mali dozvolili smo sebi da budemo rastrgnuti i ne razumemo ni jednu ni drugu stranu. To je generalizacija kod nas i ona nema smisla nigde van toga.Ne verujem u tezu da je ovako na zapadu a onako na istoku.
Mislim da svuda ima srećnih slučajeva.
Statistika naravno može da pokaže da je "trend" ovakav ili onakav.
Ja lično ne gledam kroz prizmu generalizacije.
Please elaborateIzumiremo polako i to je zapravo vise dobra nego losa stvar.
Evolucija eliminiše ono što joj nije potrebnoPlease elaborate
Ne znamTo zapad/istok je neka priča oko srpskog načina razmišljanja zbog Rusa, a mi kao mali dozvolili smo sebi da budemo rastrgnuti i ne razumemo ni jednu ni drugu stranu. To je generalizacija kod nas i ona nema smisla nigde van toga.
Statistika je dobar uvid svakako jer ono "please consult the graphs", ali nevezano za nju može se primetiti kako se društveni život promenio u prethodnih 10 godina, svi su mnogo više zavučeni u svoj neki malo kutak.
Slažem se, ali će vreme to pokazati, za sad još ima nade iako su šanse tanke.Evolucija eliminiše ono što joj nije potrebno
Kaže se potrijebnopotrebno
U procijesu sam kroatotranzicije, praštajteKaže se potrijebno
Ccc
>I dalje zabadaju nos u tuđu intimu i tuđe imanje ili nemanje dece...Ne znam
Moram da priznam da ne delim ovaj stav
Iako tema nije o natalitetu, ljudi itekako i dalje imaju porodice, i sa dvoje dece.
I dalje zabadaju nos u tuđu intimu i tuđe imanje ili nemanje dece...
Ne verujem da trend tek tako povuče čoveka
Ali nebitno
Nisam najbolji sagovornik na temu
Tek sad te ništa nisam razumeo>I dalje zabadaju nos u tuđu intimu i tuđe imanje ili nemanje dece...
Karakteristika mračne strane srpskog seljaka, nešto što uopšte nije stvar na Zapadu, ne znam za Istok.
>Iako tema nije o natalitetu, ljudi itekako i dalje imaju porodice, i sa dvoje dece.
Ljudi su uvek imali porodice i decu, to nije argument. Ljudi su uvek mogli da se zaposle, pa ne znači da nije bilo manjka radne snage i štrajkova, ili svi ljudi mogu da trče, ali ne mogu svi da istrče maraton, ne znam koliko su dobri primeri
>Nisam najbolji sagovornik na temu
Lepo priznanje, ali i grozan cope out, reci pa i da si pogrešio, naučiš svašta tokom rasprava, bude zanimljivo.
Lično znam oko 10 momaka koji odgovaraju onim statistikama da nisu ni jednom prišli ženi uživo, znam za par parova koji nemaju decu i već su u kasnim godinama, znam za devojke koje su se prodavale migrantima za novac. Nešto tu debelo nije u redu, a hvaliti se time jer kao sloboda prava po ličnu korist (gledam na vas žene), ne znam baš, osuđuješ nekad svojim odlukama čitavu svoju okolinu na propast jer nemaš osećaj o ličnoj odgovornosti i snošenju posledica, ali nije to problem onaj ko ima volju da se snalazi i gura napred takvi mu ne predstavljaju problem, ali govorim u sklopu iole neko marenja prema zajednici, ne možemo tek tako isključiti sve iako sam ipak pristalica jake volje razumem drugu stranu kad kuka (jer nisu svi jake volje i to je tako prirodno)
Zašto ovako?ali i grozan cope out
Zavisi od tebe želiš li dublje o temi da raspravljaš ili ne, u redu je šta god odlučiš, lično mislim da treba ići ka nekom rezultatu oko kojeg se možemo dosta složiti.Zašto ovako?
>Reci mi da si gledao segment o lavu u "Europa The Last Battle" bez da si gledao "Europa The Last Battle"Beli muskarac ce se probuditi i podivljati. To je neizbezno i to je vec pocelo da se desava.
A neko ce najebati... po 110 put.
Već sam rekao dosta dubokoZavisi od tebe želiš li dublje o temi da raspravljaš ili ne, u redu je šta god odlučiš, lično mislim da treba ići ka nekom rezultatu oko kojeg se možemo dosta složiti.
Das not rite.>Reci mi da si gledao segment o lavu u "Europa The Last Battle" bez da si gledao "Europa The Last Battle"
Ja ne znam maltene nijednogLično znam oko 10 momaka koji odgovaraju onim statistikama da nisu ni jednom prišli ženi uživo
Znam i ja ali nije moja stvar da ih pitam zašto nisu imali decuznam za par parova koji nemaju decu i već su u kasnim godinama
Ne znam nijednu, znam za devojke koje su se prodavale migrantima za novac.
Ne znam na šta se ovo odnosiNešto tu debelo nije u redu, a hvaliti se time jer kao sloboda prava po ličnu korist (gledam na vas žene)
Tačnone znam baš, osuđuješ nekad svojim odlukama čitavu svoju okolinu na propast jer nemaš osećaj o ličnoj odgovornosti i snošenju posledica
Ovo ne razumem baš skroz, ali nije to problem onaj ko ima volju da se snalazi i gura napred takvi mu ne predstavljaju problem, ali govorim u sklopu iole neko marenja prema zajednici, ne možemo tek tako isključiti sve iako sam ipak pristalica jake volje razumem drugu stranu kad kuka (jer nisu svi jake volje i to je tako prirodno)
>iako sam ne baš adekvatan sagovornikVeć sam rekao dosta duboko
Naravno mogu još o temi, zanima me iako sam ne baš adekvatan sagovornik
Ne verujem da se možemo ili moramo složiti u nekom "rezultatu"
Zašto je "grozan" cop out? Ne vređam se (iako jesam uvredljiv) nego me zanima šta je bilo tako grozno u mojoj izjavi?
Jesi siguran da bi gledao 12 sati tog "obaveznog štiva"? Its alright at best, zahteva analizu jer dosta stvari nisu baš tačne. Pitam te kao prošli put, ako imaš negde u dm gde možemo da se čujemo oko specifičnih tema bilo bi lepo, samo reci, ovde ne možemo sve diskutovati.Das not rite.
Nisam gledao nista, iako su mi odavno govorili da je to obavezno stivo.