- Poruka
- 13.394
ta africka sljiva ko je to?Sta vi mislite da li je prevara kad se ima s nekim sex kome treba stimulans ovog tipa,mislim ako se ne dize na ribu nego na africku sljivu cemu onda sex s takvim tipom?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ta africka sljiva ko je to?Sta vi mislite da li je prevara kad se ima s nekim sex kome treba stimulans ovog tipa,mislim ako se ne dize na ribu nego na africku sljivu cemu onda sex s takvim tipom?
Koliko sam medicinski potkovan ti aditivi nisu za dizanje nego za srecan brak.Sta vi mislite da li je prevara kad se ima s nekim sex kome treba stimulans ovog tipa,mislim ako se ne dize na ribu nego na africku sljivu cemu onda sex s takvim tipom?
Mene zanima, te supstance..
Onima kojima se diže normalno, šta njima radi ako uzmu..
Kamagra je valjda iz Indije ili tako nešto i nije preporučljiva pošto nije siguran lek.Ja sam uzimao Kamagru iako nemam problem sa potencijom.
Mislim sam da ce mi pomoci da izdrzim duze ali pampur. Htedoh da guslam satima...
Samo ostanes krut par sati posle...sto je dobro ako dama zeli repete a ti si prazan, pa je ostavis da se igra
Nikad necu zaboraviti kad sam to uzeo prvi put...krenuo Rakovickim putem na zakazanu kombinu na Vidikovcu.
Bilo oko 1 posle ponoci i krenulo da me sljaka dok sam vozio, pocele ruke da mi trnu, reko ako skroz utrnu necu imati osecaj za volan...
Ali sto uopste da kupuje mlad,zdrav covek?Kamagra je valjda iz Indije ili tako nešto i nije preporučljiva pošto nije siguran lek.
Bolje kupuj u apoteci nego u onim oglasima što se mogu naći ili po internetu ili po ulici...
I ja se pitam...Ali sto uopste da kupuje mlad,zdrav covek?
Ali sto uopste da kupuje mlad,zdrav covek?
NijeSta vi mislite da li je prevara kad se ima s nekim sex kome treba stimulans ovog tipa,mislim ako se ne dize na ribu nego na africku sljivu cemu onda sex s takvim tipom?
Bude tvrd... nenormalnoMene zanima, te supstance..
Onima kojima se diže normalno, šta njima radi ako uzmu..
Sve moraš da upropastišDa, i meni je presmešno kako je lik izjebao devojku do onesveščivanja, dok ih je grupa likova gledala preko kamere
Xixixixi
Ne postoje glupa pitanjane znam zasto muskarci piju kamagru
ostavljanje dobrog utiska kod novih partnerki
neki muskarci ne smatraju da su ebali ako im posle sexa zena ne kaze
kako ste me danas pocepali direktore
mozda nece da se brukaju sa nestabilnom erekcijom
ne znam sto se trudim od jutros da odgovaram na glupa pitanja
Savet Dr.Goluba - nađi bolju ribu.Hocu reci, ako je vec nekom potrebno bolje da se jednostavno javi doktoru i da mu posle potrebnih analiza preporuce sta da koristi nego da se trpa svako smece sa ulice u usta.
Zamisli ti hoćeš liku da pružiš oral za pamćenje i pitaš ga - hoćeš da ti izduvam?U ekstra.Jel mogu i da izduvam kad hocu?
Znaci platim profesionalcaZamisli ti hoćeš liku da pružiš oral za pamćenje
Ne smatram prevaromSta vi mislite da li je prevara kad se ima s nekim sex kome treba stimulans ovog tipa,mislim ako se ne dize na ribu nego na africku sljivu cemu onda sex s takvim tipom?
Nije dovoljno i nije pozeljnone znam, mozda je u nekoj meri ponizavajuce, al ako stvarno hoce da spava sa tobom valjda je to dovoljno