georgejune
Srebrna tastatura
- Poruka
- 202.586
Sta vi mislite da li je prevara kad se ima s nekim sex kome treba stimulans ovog tipa,mislim ako se ne dize na ribu nego na africku sljivu cemu onda sex s takvim tipom?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Nije prevara. Samo dobar marketing!Sta vi mislite da li je prevara kad se ima s nekim sex kome treba stimulans ovog tipa,mislim ako se ne dize na ribu nego na africku sljivu cemu onda sex s takvim tipom?
docices i ti u te godine pa se neces ovo pitatiSta vi mislite da li je prevara kad se ima s nekim sex kome treba stimulans ovog tipa,mislim ako se ne dize na ribu nego na africku sljivu cemu onda sex s takvim tipom?
sto da ne...ti spojevi NE MOGU da obezbijede erekciju....ona se postize iskljucivo prirodnim putem....evo kentaur ima iskustva sace da objasni
![]()
koji spojevi
ne znam nista o tome mislila sam da ces mi lepo objasniti
Možda misli prvo "spoj"... pa posle objašnjava.koji spojevi
taj radMožda misli prvo "spoj"... pa posle objašnjava.![]()
sindefilin, cini mi se se...jedinje na kom je zasnovana ta grupa preparata...oni su inhibitori jedinjenja koje proizvode nase celije, a obaraju erekcijju...dakle, sluze za ODRZANJE erekcije, a ne mogu da je izazovu....koji spojevi
Prirodno je da mi se dize na dobru ribu ili ne dize na srkndelja,ako se dize na sljivu onda treba nju da skupljam za rakijusto da ne...ti spojevi NE MOGU da obezbijede erekciju....ona se postize iskljucivo prirodnim putem....
za rast malo teze....inace, postoji zanimljiv fenomen - ako se zna mehanizam dejstva nekog lijeka, onda je i njegovo dejstvo izvjesnije i izrazajnije...nije suplja..mislim prica....eto vidis
hvala na objasnjenju sad znam ako mi zatreba sta cemu sluzi
a jel ima neka tabletica za rast?
Sta vi mislite da li je prevara kad se ima s nekim sex kome treba stimulans ovog tipa,mislim ako se ne dize na ribu nego na africku sljivu cemu onda sex s takvim tipom?
Dobro pitanje. Postoji li uopšte želja, samo eto...fali ta "tehnička nemogućnost" ili mu to dođe kao j... nje tipa mogu ja to i dalje,da bi se ispunila očekivanja je'lte...?Kontra pitanje: Zašto uopšte da hebeš ribu na koju ti se nije digao?
Izgovoriš se na glavobolju i ideš dalje. Hebeš samo one na koje ti se diže.
Ako ti se ne diže ni na jednu, e onda se snađi druže.![]()
Ma kad koriste vijagre ne dize se ni na jednu,pa onda zena treba stvarno da se sazali na nekog kome se samo tako dize,da ne pricamo o tome sto se ona oseca odvratnoKontra pitanje: Zašto uopšte da hebeš ribu na koju ti se nije digao?
Izgovoriš se na glavobolju i ideš dalje. Hebeš samo one na koje ti se diže.
Ako ti se ne diže ni na jednu, e onda se snađi druže.![]()
dzaba pricati...ako postoji organski uzrok nedostatka erekcije, ne pomazu sve vijagre svijeta....vijagra ne dize racku, pobogu, kako ne mozete shvatiti tako jasno izrecenu stvar...Mene zanima, te supstance..
Onima kojima se diže normalno, šta njima radi ako uzmu..