- Poruka
- 41.996
Ma to je užas garantovano im se digne i ne može da se spusti ko zna kolko dugoMene zanima, te supstance..
Onima kojima se diže normalno, šta njima radi ako uzmu..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma to je užas garantovano im se digne i ne može da se spusti ko zna kolko dugoMene zanima, te supstance..
Ima i onih kojima se ne diže ni sa vijagrama, već koriste ovako nešto...Ma kad koriste vijagre ne dize se ni na jednu,pa onda zena treba stvarno da se sazali na nekog kome se samo tako dize,da ne pricamo o tome sto se ona oseca odvratno
U ekstra.Jel mogu i da izduvam kad hocu?Ima i onih kojima se ne diže ni sa vijagrama, već koriste ovako nešto...
A šta misliš o ovome?
Ugradnja penilnih proteza...
Penis na naduvavanje
Pogledajte prilog 747847
Sve je na dugme koliko sam čitao...U ekstra.Jel mogu i da izduvam kad hocu?
Šta je tu užasno?Ma to je užas garantovano im se digne i ne može da se spusti ko zna kolko dugo
Ima i onih kojima se ne diže ni sa vijagrama, već koriste ovako nešto...
A šta misliš o ovome?
Ugradnja penilnih proteza...
Penis na naduvavanje
Pogledajte prilog 747847
To zapravo nije tačno. Ljudi s dijabetesom, naročito stariji od 60 godina, imaju oslabljenu ili gotovo nikakvu erekciju prirodnim putem, ali im vijagra omogućuje da imaju ukrućen penis.dzaba pricati...ako postoji organski uzrok nedostatka erekcije, ne pomazu sve vijagre svijeta....vijagra ne dize racku, pobogu, kako ne mozete shvatiti tako jasno izrecenu stvar...
ne bre, sama želja da imaš sex sa osobom je dovoljnaSta vi mislite da li je prevara kad se ima s nekim sex kome treba stimulans ovog tipa,mislim ako se ne dize na ribu nego na africku sljivu cemu onda sex s takvim tipom?
sto da se sažali kad je ona namirena? što je bitno dal je u pitanju lažna ili prava moć?Ma kad koriste vijagre ne dize se ni na jednu,pa onda zena treba stvarno da se sazali na nekog kome se samo tako dize,da ne pricamo o tome sto se ona oseca odvratno
Pa inace je to reakcija na nju.sto da se sažali kad je ona namirena? što je bitno dal je u pitanju lažna ili prava moć?
ne mora da bude reakcija na nju, impotencija moze nastati usled stresa, straha i niza razlicitih stvari potpuno nevezanih za nju...Pa inace je to reakcija na nju.
A u ovom slucaju je reakcija na hemiju.
Ako ces sveti na namirenje,moze i da upali vibrator.
Ti razumes da to uzimaju mladi ljudi sa kojima je sve u redu?ne mora da bude reakcija na nju, impotencija moze nastati usled stresa, straha i niza razlicitih stvari potpuno nevezanih za nju...
mislim da nije nigde receno da je nuzno sve u redu sa njima?Ti razumes da to uzimaju mladi ljudi sa kojima je sve u redu?
Pa to ti je isto kad zena ovlazi na fraera ili na lubrikantsto da se sažali kad je ona namirena? što je bitno dal je u pitanju lažna ili prava moć?
ne znam, mozda je u nekoj meri ponizavajuce, al ako stvarno hoce da spava sa tobom valjda je to dovoljnoPa to ti je isto kad zena ovlazi na fraera ili na lubrikant
Prvo, ni Vijagra, ni Kamagra...nego Cijalis, kao "napredniji" lek iz te priče...(afrička šljiva nije lek, već sprdnja...)Sta vi mislite da li je prevara kad se ima s nekim sex kome treba stimulans ovog tipa,mislim ako se ne dize na ribu nego na africku sljivu cemu onda sex s takvim tipom?
Sta znaci ne dize se ako popijes a nije dobra ribaPrvo, ni Vijagra, ni Kamagra...nego Cijalis, kao "napredniji" lek iz te priče...(afrička šljiva nije lek, već sprdnja...)
Drugo, ne funkcionise to tako...tebi ako se ne diže na ribu, neće ti se dići uz pomoć Vijagre...da bi delovalo treba ti napaljenost, koja ide iz mozga, a ne falusa
Eto...tako da pitanje za prevaru i nema smisla...a ako neko nekog ne pali, ne treba da bude s njim/njom...
Tako je...ako nisi napaljen na nekog ili nešto ne može Vijagra ili Cijalis da ti ga digne...ti lekovi rade kad imaš organski problem (tipa loši krvni sudovi, šećer itd) pa se ne diže...ali si napaljen...a ako nisi napaljen, džaba...Sta znaci ne dize se ako popijes a nije dobra riba![]()
i psihicki istodzaba pricati...ako postoji organski uzrok nedostatka erekcije, ne pomazu sve vijagre svijeta....vijagra ne dize racku, pobogu, kako ne mozete shvatiti tako jasno izrecenu stvar...
Npr misle o prolaznosti zivota, orkama, globalnom zagadjenju, vucicu, otapanju ledaKako kontrolišu..
Misle na pokojnu babu, ili pokvaren auto..
Joj pa nemoj vucica...tacno bih postao impotentan kada bi mi on pao na pamet u sred seksa....Npr misle o prolaznosti zivota, orkama, globalnom zagadjenju, vucicu, otapanju leda![]()
Da, nisam razmisljao, moze izazvati trajne poslediceJoj pa nemoj vucica...tacno bih postao impotentan kada bi mi on pao na pamet u sred seksa....
Moj drug se zove KamagraSta vi mislite da li je prevara kad se ima s nekim sex kome treba stimulans ovog tipa,mislim ako se ne dize na ribu nego na africku sljivu cemu onda sex s takvim tipom?
Ubije ih ladno..par puta i cap..pa ako ti nije zao ti ih teraj da piju...Mene zanima, te supstance..