Vi pitate, Tarot odgovara

• Začetnik teme Začetnik teme tarot
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cao Tarot.Mene si preskocila :( moje pitanjce je bilo na 11-oj strani.
A novo pitanje je: da li ce se situacija na poslu stabilizovati,mislim hocu li poceti da uzivam u radu ili cu nastaviti sa trenutnim tempom-rad,rad,iscrpljenost? 1.23.12.56.32.17.21
Hvala

@vr4..oko sredine avgusta...
@nika o7..uf ne znam ni ja da li jesam ajmo ponovo sansa 60 posto da je on taj....kriza ovog leta manja
@concierge...eeee a sta je bilo pitanje....jesam li ti odgovorila??? uf zapetljah se...
@iltreno flertic pa smaranje...cekamo drugog nekog..
@stasha07....a jesi li u vezi vec ili???
@mirkab...ja bih sa ovakvim kartama sacekala sept.oktob.pa krenula u potragu za boljim poslom..promena svakako da kasnije..

Tarot pitanje je bilo postavljeno na 11 strani dole pred kraj, pa si mi ti odgovorila na 13 al si me pitala za godiste. Pa evo jeos jednom moje godiste je 28.03.1981, a mog supruga 29.11.1973. A ako hoces mogu postaviti ponovo to isto pitanje sa novim brojevima,a ako ne mozes da mi gledas sa onim starim na 11 strani.
Pitanje sa novim brojevima je:
Da li cu ostati trudna i kad ?21,3,45,61,18,28,2

Unapred hvala

@slatka mala sansa za kontakt 70 posto za vezu samo 30 posto...
@maza....od 2009 da a sasa maaaaaalo bolje od sept.oktobra.
@marge..pa tezi aspekti su ovde sansa 40 posto....
@juliete ja sam izgleda celu 11 str.preskocila...ali ko radi taj i gresi....malo lakse ti na poslu stoji od oktobra ali na kratko mesec dva pa opet isti tempo..tebi su takvi aspekti posla skoro za ceo zivot....rad,rad,rad,rad,...
@DANK..sada bi ovde isli smajlici koji se smeeeeju.....bice bolje sa novcem ali tek od zimus...a ono pravo od 2010.......
@ Samouka..uf nemogu tako da vidim ime grad...nikakao.....mogu samo da ti kazem da ces i te god.bitiu istoj drzavi 70 posto a samo 30 posto u nekoj drugoj..
@conci..uf ja te `namucih`....trudnoca izmedju sept.ove i sept 2010 god....
@ zbunjena sansa za ovog decka je 70 psoto i to od jeseni 2008 do leta 2009..a trudnoca ili 2009 ili 2010...

@stasha..ovo leto bi moglo biti dobro za pocinjanja neceg 70 posto...ipak imas ti raditi i na svojim nekim emoc.blokadama da bi neko usao u tvoj zivot
@sati...imate lepe aspekt sansa 70 posto
@litle dan...pooooozdraaaav i tebi....bice ovo leto bas,bas pa eto tebi i nove veze....
@tamaral 60 posto da...
@stash..pa dajte detalje nemogu ja tako uopsteno ima decka udata sta li je???
@devojcurak ima sanse 70 posto/

dobro nam došla nazad... ;)
a pitanja bi bila:
1. upoznala sam dva dečka(jednog pre mesec dana a drugog pre dva dana)... jel imam šanse za vezu sa nekim od njih ?
2. hoću li ‚‚očistiti‚‚ godinu u junskom roku?
3. ima li napretka na poslu u skorije vreme?

hvala...
pozz

1. kada će se popraviti moja finansijska situacija ?
2, 15, 24, 34, 46, 51, 56
2. da li ću dobiti stalan posao ?
6, 9, 16, 27, 26, 48, 54
3. da li ću ove godine upoznati osobu sa kojom ću biti do kraja života?
7, 14, 21, 26, 29, 35, 42.

Hvala unapred.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back