Vi pitate, Tarot odgovara

• Začetnik teme Začetnik teme tarot
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hajde da iskoristim i drugo pitanje! :)
Ovako: zelim da se prepisem u septembru na Beogradski univerzitet, FPN. Trebalo bi da upisem 4. godinu, ali vidjela sam da ima dosta ispita, koji se polazu na FPN-u u Bg, a na mom faxu ne...
Pa me zanima da li cu uspjeti da se upisem na cetvrtu godinu na u Beogradu zbog razlike ispita?
9, 8, 53, 17, 41, 22, 12

tarot! kako je divno sto si nam se vratila...
a sad da te malo ugusimo pitanjima :)
1. moji prijatelji bi trebalo da otvore firmu i plan je da ja radim kod njih. hoce li se to ostvariti?
1 3 7 9 12 30 35
2. sta ce biti sa mojom vezom?
9 12 5 6 1 17 20

@isrena..uf sansa za ovu god.40 posto..
@ Truman ispit....nesto su maaaaalo slabiji aspekti ali 60 posto da.... a u licnom kontaktu `uspesnost` je oko 80 posto.../bar po mojoj proceni..../
@ Holly...sansa za to je 40 posto..ja sa ovakvim kartama cak ne bih ni radila to..bolje ti je tu gde si po aspektima...ali odluka je samo tvoja..../uci pa podigni aspekte../
@jelenabek..firma ce `proraditi` 70 posto..a veza pa trajace jos...bice male krizice oko jula....uzivaj dok traje
@Vesej..eeehh pa pricah gore o procentima pogadjanja ovako preko interneta....sta cu trudim se ali..ali..ali....ne znam sta tada rekoh ali tebi bi `uskoro` trebalao nesto lepo da se desi..do kraja sept.ajd da vidimo sta smo sad uradili.....

caos, meni si u februaru odgovorila i pogodila a l to je sad na zalost ili na srecu proslo, tj okoncalo se, ajde sad imam nova pitanjca :)
da li cu se uskoro uspesno i srecno zaljubiti 5.15.62.17.18.33.8.
hocu li imati ovo leto vremena za more 56.48.47.19.3.22.55.
hvala

@ Truman..eeee..kako ti dobro znas matematiku.../ovde bi isli smajlici koji se smeju ali ne radi mi pa ide hi,hi,hi...../ ma dovoljno je to kada je ovako free....trudicu se ja da to pojacam..
@stasha...neke male promene na bolje oko septembra..pa problematika u jan,feb 2009 a citava 2009 ce biti finansiski bolja od ove..pa strpljivo...pozzz..
@girlns...eee uspesno i srecno..tesko to svima nama draga ide..ali ima aspekt fine ljubav.price oko avg,sept....ne bas na dugo ali...a more sansa 40 posto..
@devojcurak...posao vec od oktob,nov 2008 70 posto,udaja pa nesto je nema uskoro na vidiku..a dece ce biti/zar me to vec nisi negde pitala??/
@jelenabek...sansa za zajednicki odmor je 70 posto..samo napred...

@Creem 30 posto da...
@swety..losi su vam aspekti sansa za vezu duzu i dobru samo 30 posto a za nesto trenutno na kratko sansa 60 posto..pa okreni se ti na drugu stranu..
@nika07 da li ti ja odgovorih na pitanje??????!!!
@lakrima bice pozitivnog resenja/a sta ti to cekas?? kupovinu stana???nasledstvo???/
@mira u bice...ne bas uskoro od kraja godine nesto kvalitetno
@superiska...draga moja ja sam ti maaaalo matora za te nove izraze sta mu dodje feedback?, veze ce biti uskoro 70 posto..odlazak na more 60 posto ....lepi su aspektici..
@ Truman ..steta....ali nikada nije kasno da se `vratis`....

haj tarot
tek sad sam videla da si se vratila.
neznam da li si mi odgovorila na pitanje.. hocu li se udati sa decka sa kojim sam sada?
brojevi su 53,16,51,17,15,8,3.
srce si.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back