classic girl
Početnik
- Poruka
- 33
ja imam saturn u prvoj kuci,da li je tacno da prva trecina zivota je teza sa tom pozicijom saturna?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije, ceo život je težak (nažalost) sa takvom pozicijom Saturna. Na sreću, on ti u isto vreme daje snagu trpljenja da izdržiš sve nevolje.classic girl:ja imam saturn u prvoj kuci,da li je tacno da prva trecina zivota je teza sa tom pozicijom saturna?
ili nekom drugom potentnom mestu, ali čak i tada ste s vremena na vreme ledena srca.nikako ronjenje, narocito jezero i more, nikako inostranstvoneupucena:Znači, da odustanem od kursa ronjenja? :-P
Šta se smatra dobrim, a šta lošim aspektima? Ja napisala na prethodnoj stranici kakve aspekte pravi (konjunkcija sa Mesecom, sekstil sa Suncem i Uranom, kvadrat sa Neptunom). Kad sam tražila značenja na netu ispade da nijedan od tih aspekata nije dobar (ok, možda ne nijedan ali imam utisak da je konjunkcija generalno dobar aspekt - ali ne ova).

Psihologue:Jamacha ode ti tema na PLANETE...

Psihologue:Jamacha ode ti tema na PLANETE...
Jamacha:Sto, sta ti radi?
Kvinkuks i nije neki bitan aspekt, ne utice mnogo, inace to je 150*. Saturn u 9 kuci ukazuje na dugove koje osoba treba da plati u ovom zivotu. Moguci prekidi studiranja, bar na neko vreme, narocito ako je Saturn lose aspektovan. Studiranje istorije ili arheologije a moguce i stomatologije. Treba putovati u siromasne zamlje, ili zamlje sa simbolikom Saturna...Bi2:Da se vratimo Saturnu..Evo, kaže moja karta ovako: u 9 kući -direct, i quincunx (?) Uranus 2step.04 .
Šta je to?
Nekako sam zbunjen, nisam ni sam siguran da li treba da jacas tog Saturna ili ne... Help!beba_toronto:Jel smem ja da pitam nesto u vezi simbolike saturna koji mi se setka polako kroz sestu...
imam jastuk koji bi trebao da mi leci vrat...kad legnem na njega imam osecaj kao da sam legla na kamen...ne bih trebala da imam taj osecaj ....ali kad legnem na bilo koji drugi jastuk imam isti taj osecaj, osim ako spavam na cervikalnom tempura jastuku,koji me plasi, jer se bojim da ce mi napraviti vestacku krivinu na vratu...
da li da spavam na tom "kamenom" jastuku ili ne?
da li cu saturna tako da umilostivim ili privlacim njegovu simboliku pa ce mi biti jos gore?
neko mi rece da izbegavam simboliku saturna,npr. hladnu vodu, hladnocu...a tu bi spadao i ovaj "kameni" jastuk....
sta vi mislite?
Jamacha:Nekako sam zbunjen, nisam ni sam siguran da li treba da jacas tog Saturna ili ne... Help!