MALA GARAVA
Zainteresovan član
- Poruka
- 126
saturn u strelcu u 8 kuci.sta to znaci??????????
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jamacha:Kvinkuks i nije neki bitan aspekt, ne utice mnogo, inace to je 150*. Saturn u 9 kuci ukazuje na dugove koje osoba treba da plati u ovom zivotu. Moguci prekidi studiranja, bar na neko vreme, narocito ako je Saturn lose aspektovan. Studiranje istorije ili arheologije a moguce i stomatologije. Treba putovati u siromasne zamlje, ili zamlje sa simbolikom Saturna...
opala:trenutno mi se saturnić šeće 11 poljem, i mislim da radi frku..... :shock:
Bi2:Jel to dobro vreme kad se Saturn šetka?
Me opo. Sat. znaci-ogovaranja, tracarenja, itd... Pa sad ti gledaj, samo neznam da li si ti tracara ili tebe ogovarajuBi2::shock: Obožavam Istoriju ! Znači, treba da platim..pa, da platim, majku mu.![]()
Hvala ti.
P.S. Ih, bre, što je gadan ovaj Saturn. Bacih pogled na ostatak tabele, i kažu još nešto što mi nije jasno:
Planetary positions
- Saturn Capricorn 22 28 10 u 9 direct,
House positions ( placidus )
- 9 th house Capricorn 20 00 27
Saturn oppossition Mercury; Saturn conjuction Uranus ?
A, Sunce u Vodoliji isto u 9-oj i Mesec u Biku u 12-oj.
Jel ima ovo nekog uticaja?
Jamacha:Me opo. Sat. znaci-ogovaranja, tracarenja, itd... Pa sad ti gledaj, samo neznam da li si ti tracara ili tebe ogovaraju

Jamacha:U koju skolu ides Bi2?

))Jamacha:U lazi su kratke nogice![]()
![]()
![]()
Nista se ne moze sakriti od nas astrologa :grin:
Jamacha:A kako su ti onda Saturn i Uran u Jarcu u konjukciji?
Jamacha:U koju skolu ides Bi2?
Setila sam se, idem u školicu kod Fixe !!!Vidis kako siri dezinformacije!DjuraMornar:B2 nema Urana u jarcu vec u Lavu
Jamacha:Vidis kako siri dezinformacije!
E, to je pisalo u tekstu pored, pa ja pokupila sve što se odnosi na Saturn.