blondi
Domaćin
- Poruka
- 4.976
slobodno dođi... ja sam @ na 33+ (na PIKu naravno) ... mojne se sad uplašiš ne koristim OP za privatne svrhe
)))))) a nick je naravno legenda... bilo gde i bilo kuda ... blondi is blondi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da tvoja!!!!!!!blondi:vezana na stolici, oči vezane crnom trakom, stolica u velikom prilično praznom prostoru tako da je akustika jača a teže otkrivaš odakle navire zvuk... ruke vezane pozadi, noge vezane uz noge stolice... nakon neizvesnog vremena noge se odvezuju wufffff
Hmmmmmmmmm:ma navukao sam se na vas pa sedim ovde ko budala.
Hmmmmmmmmm:hotmail????????
lisicama svilenom maramom ili kanapomblondi:Hmmmmmmmmm:hotmail????????
jp, primljeno aj pređi tamo a ovde neka ostane topic kakav jeste... nek me neko vežePP ako ume
)))))))
blondi:Hmmmmmmmmm:hotmail????????
jp, primljeno aj pre?i tamo a ovde neka ostane topic kakav jeste... nek me neko vežePP ako ume
)))))))
blondi:Hmmmmmmmmm:hotmail????????
jp, primljeno aj pređi tamo a ovde neka ostane topic kakav jeste... nek me neko vežePP ako ume
)))))))
Kosmo, Blondika zna, a tebi da prevedem, Dugi nije ugrozena vrsta sto nema vec sto ima i ume sa sexom, niko ne moze ovako govoriti a da je ovan u znanju sexa, ali je ugrozen je malo tako predanih i posvecenih neznosti prema najneznijem predelu zenskih atributa, znaci mozda vrsta u izumiranju, ili jako retka vrsta, dakle, pitaj Blondi, bice ti jasno i ubuduce, upamti, bez uvreda i postuj one koji vise i dosta znaju i spremni su da to podele sa ostalima ovde !kosmopolit:da li se to meni samo cini ili je dugi sexualno ugrozena vrsta !!!
kosmopolit:mozes slobodno vezati mene zana ...
atomski mrav:E ne moze tako... moras i ti biti spremna da budes vezana.![]()