vezi me!

• Začetnik teme Začetnik teme gosca
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
slobodno dođi... ja sam @ na 33+ (na PIKu naravno) ... mojne se sad uplašiš ne koristim OP za privatne svrhe :))))))) a nick je naravno legenda... bilo gde i bilo kuda ... blondi is blondi

blondi:
vezana na stolici, oči vezane crnom trakom, stolica u velikom prilično praznom prostoru tako da je akustika jača a teže otkrivaš odakle navire zvuk... ruke vezane pozadi, noge vezane uz noge stolice... nakon neizvesnog vremena noge se odvezuju wufffff
da tvoja!!!!!!!

blondi:
Hmmmmmmmmm:
hotmail????????

jp, primljeno aj pređi tamo a ovde neka ostane topic kakav jeste... nek me neko veže :PPP ako ume :))))))))

Najbolje je da me vezes sa svojim stopalima ili nogama na mojim rukama a da svoje medjunozne usne poklopis mojima i da moj jezik pokorno posluzi njihovom spajanju, a ti ces me nagraditi svojim snaznim stiskom da se zna koja je glavna (BLONDIANA!), a ako bas budem bio poslusan, napojices me pride, ha ? Jos uvek te cekam na pricaonici, Slasna Blondika !

kosmopolit:
da li se to meni samo cini ili je dugi sexualno ugrozena vrsta !!!
Kosmo, Blondika zna, a tebi da prevedem, Dugi nije ugrozena vrsta sto nema vec sto ima i ume sa sexom, niko ne moze ovako govoriti a da je ovan u znanju sexa, ali je ugrozen je malo tako predanih i posvecenih neznosti prema najneznijem predelu zenskih atributa, znaci mozda vrsta u izumiranju, ili jako retka vrsta, dakle, pitaj Blondi, bice ti jasno i ubuduce, upamti, bez uvreda i postuj one koji vise i dosta znaju i spremni su da to podele sa ostalima ovde !

dug zamlolia bih te samo jedno - ne pričaj u moje ime... ja imam svoje pravo glasa i kao što vidiš nemam nikakav strah da se izjasnim... tako da ... Kosmo pojma nemam o čemu on priča :)))))))

Back