Gazdarica:
Hehehe, kosmopolito jedan...

))
Jesam Gazdarica, ali nisam "Mistress"...
Doduse, zna i to ponekad biti zabavno...
E sad, hajde se ti izjasni, da li zelis tretman Gazdarice, ili Mistress...

))
Pa sad, vidi ovako hmmm zamisli ....
Sobicak od par metara, priguseno je svetlo, na sredini je ogroman gvozdeni krevet sa mekim dusekom.
Pakleno je vruce... leto je.
Ja lezim na krevetu u ucim, pripremam se za ispit.
U tom trnutku nailazis TI , GAZDARICA...
Gazdarica : Zdravo momak
Ja : Dobar dan GAZDARICE, vi verovatno zbog stanarine, hmmm ovaj znate, znam, znam, ali eto znate kako je to, letovanje,more i stvarno mi je zao , ako bi moglo na kraju sledeceg meseca, molim vas ako za boga znate
Gazdarica : Pa decko , mozda bi mi i mogli nesto uraditi po tom pitanju ali sve zavisi od tebe
Ja : Sve GAZDARICE , samo recite vasa je zelja moja zapovest, u vatru, u vodu bilo sta - prilazim GAZDARICI, klecim na kolenima i pocinjem joj ljubiti ruke. Ruke su joj tako nezne.
Ona ustaje sa kreveta odlazi do prozora i spusta zavese. Soba postaje tamnija.Odlazi do vrata i okrece kluc u bravi.
Sta li je sad naumila pomislih u sebi ?
Gazdarica : Lezi, ne boj se necu ti nista od onoga sto ti ne budes zeleo - blago me odgurnuvsi na krevet.
Okrenula se i otisla do malog ormarica u cosku sobe koji ja nisam koristio zato jer je bio zakljucan.
Odnekle je izvadila kljucic, otkljucala i stala preturati po stvarima.
Gazdarica : Zatvori oci - rece pre nego sto se je okrenula.
Sklopio sam oci i iscekivao ono sto ce uslediti.
Na svojim zglobovima osetio sam nesto hladno. Podigla je moju ruku i vec sledeceg trenutka moja se je ruka nasla vezana za kraj kreveta. Isto je ucinila i sa drugom rukom.
Noge mi je bila vezala nekom tkaninom. Osecao sam se potpuno bespomocno.
Otvorio sam oci i ugledao nju iznad sebe. Na sebi je imala samo minicu.Izgledala je prekrasno.
Gazdarica : Ko je tvoja GAZDARICA reci - povika ona .
Ja : Ti GAZDARICE .
Gazdarica : A ko si ti ? - upita ona.
Ja : Vas ponizni ROB - prihvatio sam igru.
Gazdarica : Kome predajes svoje telo, svoju dusu ?
Ja : Tebi GAZDARICE i samo tebi.
Pocepala mi je boxerice i nadvila se nad mojom stvari. Pogledala me je ocima punim pozude. Uzela je moj ud u ruke i pocela ga lagano milovati. Govorila mu je nesto , ne mogu se setiti sta. Kada je vec dobio svoje "normalne" dimenzije polagano je onda otvorila usta i pocela draskati vrskom jezika glavic. Mislio sam da cu eksplodirati.
Sve vreme me je gledala pravo u oci.Nakon izvesnog vremena okrenula se i njeno se je prekrasno medjunozje naslo iznad moje glave. Imala je prekrasnu picu, lepo obrijano. Na unutrasnoj strani butina, bila je tetovaza leptira.
Ispruzio sam jezik i poceo se sladiti gazdaricinim sokovima.
Mesala je kukovima i ispustala jecaje. Zna da uziva , pomislih. Ispustila je moj ud iz usta i zadigla minicu. Aha , konacno cu biti u njoj pomislih. Posmatrao sam svoju muskost kako polagano nestaje u jenoj pici. Bila je tako uska, tako topla hmmm ...
oces li da zavris pricu ili da to ja ucinim ;-)
kosmopolit1975@hotmail.com