Veze?

moja prva 'zvancino' ozbiljna veza je bila ujedno i moja prva veza uopste, to je treajalo dinu dana i jace i svasta nesto sam tripovala..
tako da je ovo sto sada imam (pffffff) ta druga ozb veza (btw, nesto kontam da je pred raspadom)
opet period od dinu dana, a sve cesce se pitam je li sve ovo u protekle 2 godine uopste imalo smisla

0
ne mogu ja to,kad krene da smara,davi
msm,sa pravi deckom bih mogla
ostali smaraju

mada,sad sam u bedaku,sad bih mogla kojeg bilo
pms je gadna stvar
dodje mi samu sebe da pocnem da grlim
i da spavam sa mecetom

0
ne mogu ja to,kad krene da smara,davi
msm,sa pravi deckom bih mogla
ostali smaraju

mada,sad sam u bedaku,sad bih mogla kojeg bilo
pms je gadna stvar
dodje mi samu sebe da pocnem da grlim
i da spavam sa mecetom

za mene je taj pms
totalna msiterija
uopste mi nije jasno:think:
:hahaha:
hator objasni mi kako se to prepoznaje i kako to da iskoristim??:DDDD

za mene je taj pms
totalna msiterija

e,i za mene je:lol:

pa,ako ces sigurno,uzmes devojci kalendar menstrualnog ciklusa,i budi na oprezu 2 nedelje pred pocetak:lol:
ako hoces fizicke manifestacije-cura ti izgleda malo deblje(naduje se stomak),i izedje joj neka bubuljica vise nego inace.

kako da iskoristis:lol:
pa,prvo vidi da te ne ubije neki tezak predmet bacen u pravcu tvoje glave:lol:
a ono,nastupa depresija,pa vidi da joj se nadjes kad zaplace:lol:,i tvoja je.
ukoliko te ne ubije pre toga:mrgreen:

za mene je taj pms
totalna msiterija

e,i za mene je:lol:

pa,ako ces sigurno,uzmes devojci kalendar menstrualnog ciklusa,i budi na oprezu 2 nedelje pred pocetak:lol:
ako hoces fizicke manifestacije-cura ti izgleda malo deblje(naduje se stomak),i izedje joj neka bubuljica vise nego inace.

kako da iskoristis:lol:
pa,prvo vidi da te ne ubije neki tezak predmet bacen u pravcu tvoje glave:lol:
a ono,nastupa depresija,pa vidi da joj se nadjes kad zaplace:lol:,i tvoja je.
ukoliko te ne ubije pre toga:mrgreen:[

Ako vam je za utehu, i muskarci imaju pms takodje.. :lol:

Dosad nijednu ozbiljnu, ili bar ja to nisam shvatala ozbiljno. Mada, kad bolje razmislim bila je jedna veze koja se moze tako nazvati.
Mozda bih za sadasnju vezu mogla da kazem da je ozbiljna, ali je jos malcice rano.

sveznajuci:lol:
stvarno,nije te blam da lupas o stvarima o kojima ocigledno nemas ikakvo iskustvo,niti mozes da ga imas?

elem:http://www.zdraviilepi.com/Magazin-248.aspx

Nikad nznas..mozda promenim pol...a lol ni tad necu moci da ga imam....

msm meni je jedino cudno sto to nije postojalo pre recimo 100 godina...a sad ga ima svaka zena...isto kao sto je danas svako aneksiozan,depresivan....znas to su neki moderni termini koje svako iskoriscava kao opravdanje....jb.g...pre je covek rekao..ljut sam,nervozan,tuzan...sad se prosipaju fensi izrazi.....

msm meni je jedino cudno sto to nije postojalo pre recimo 100 godina...a sad ga ima svaka zena...isto kao sto je danas svako aneksiozan,depresivan....znas to su neki moderni termini koje svako iskoriscava kao opravdanje....jb.g...pre je covek rekao..ljut sam,nervozan,tuzan...sad se prosipaju fensi izrazi.....

mislim da preterujes u pojednostavljivanju i potcenjivanju problema danasnjeg coveka
niko od nas nije bas toliko high and mighty.

psm se davno,davno,kad je medicina bila na nivou toga da se smatralo da je mentrualna krv jak otrov,koji izludi coveka,smatralo psihickim oboljenjem,zenskim ludilom,blabla
tako da,postojalo je,jos tad:)
mislim da preterujes u pojednostavljivanju i potcenjivanju problema danasnjeg coveka
niko od nas nije bas toliko high and mighty.

a ti si mu neki guru vodic?:lol:

"Nekada su PMS smatrali problemom psihološke prirode, danas se tačno zna da je to problem čisto fizičke naravi i tako mu se i pristupa."

Znaci, vi ste takve zato sto vas boli tiba? :lol:

P.S Ziveo sam sa tri zene u kuci, i nikad nisu ni spomenule PMS, i nikad nisu postale naglo...dosadne...

E, pa mozda je mene zato sestra jednom gadjala nekom malom vazicom..hvala bogu pa je omasila mene, a pogodila orman i syebala ga...moguce da je i keva tad bila u pms-u, zato sto joj je krcala lobanju zbog syebanog ormana...:lol: :mrgreen:

Back