Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
0
ne mogu ja to,kad krene da smara,davi
msm,sa pravi deckom bih mogla
ostali smaraju
mada,sad sam u bedaku,sad bih mogla kojeg bilo
pms je gadna stvar
dodje mi samu sebe da pocnem da grlim
i da spavam sa mecetom

za mene je taj pms
totalna msiterija
uopste mi nije jasno
hator objasni mi kako se to prepoznaje i kako to da iskoristim??DDD

,i tvoja je.
za mene je taj pms
totalna msiterija
uopste mi nije jasno
e,i za mene je
pa,ako ces sigurno,uzmes devojci kalendar menstrualnog ciklusa,i budi na oprezu 2 nedelje pred pocetak
ako hoces fizicke manifestacije-cura ti izgleda malo deblje(naduje se stomak),i izedje joj neka bubuljica vise nego inace.
kako da iskoristis
pa,prvo vidi da te ne ubije neki tezak predmet bacen u pravcu tvoje glave
a ono,nastupa depresija,pa vidi da joj se nadjes kad zaplace,i tvoja je.
ukoliko te ne ubije pre toga[

za mene je taj pms
totalna msiterija
uopste mi nije jasno
pms ti je ona stvar...koju su zene izmislile...da bi mogle da ti se penju na glavu uz opravdanje...lol..glupost cista...

sveznajuci
stvarno,nije te blam da lupas o stvarima o kojima ocigledno nemas ikakvo iskustvo,niti mozes da ga imas?
elem:http://www.zdraviilepi.com/Magazin-248.aspx
Nikad nznas..mozda promenim pol...a lol ni tad necu moci da ga imam....
msm meni je jedino cudno sto to nije postojalo pre recimo 100 godina...a sad ga ima svaka zena...isto kao sto je danas svako aneksiozan,depresivan....znas to su neki moderni termini koje svako iskoriscava kao opravdanje....jb.g...pre je covek rekao..ljut sam,nervozan,tuzan...sad se prosipaju fensi izrazi.....
psm se davno,davno,kad je medicina bila na nivou toga da se smatralo da je mentrualna krv jak otrov,koji izludi coveka,smatralo psihickim oboljenjem,zenskim ludilom,blablaNikad nznas..mozda promenim pol...a lol ni tad necu moci da ga imam....
msm meni je jedino cudno sto to nije postojalo pre recimo 100 godina...a sad ga ima svaka zena...isto kao sto je danas svako aneksiozan,depresivan....znas to su neki moderni termini koje svako iskoriscava kao opravdanje....jb.g...pre je covek rekao..ljut sam,nervozan,tuzan...sad se prosipaju fensi izrazi.....

mislim da preterujes u pojednostavljivanju i potcenjivanju problema danasnjeg coveka
niko od nas nije bas toliko high and mighty.