DiVljA
Elita
- Poruka
- 15.395
Kakvu bre velicinu? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije mi jasno zasto u postu istices koliko si para potrosio na tu djevojku?Znas kako sad cu da ti objasnim ... Upoznao sam je pre 7 meseci na net uzivo u januaru i konacno je dosla kod mene u aprilu.Cujemo se svaki dan i zao mi ali i mi sto doziveli prvi poljubac,zagrljaj.Stvar je u tome sto ti mozda kuliras ljude preko neta jer si riba uzivo i opasna kao bondova devojka,ali ja dajem kredita svima i platilo se.Ta devojka je se ludo zaljubila u mene,cujemo se svaki dan i svaki dan se dopisujemo,pricamo satima i imamo toliko dubok odnos toliko smo se otvorili jednom drugom i toliko smo intimni da osoba kao ti ima preveliki ocigledno ego za tako nesto.A upoznali se preko neta! Ona je dosla u aprilu prvi put u parizu i ostala 25 dana kod mene upoznala moje roditelje,deo porodice i videla ceo grad,boravili smo u diznilendu,vodio sam je po svim delovima grada,po najboljim restoranima,po najboljim kaficima(gde je obicna becka kafa 12 eura ili meni za veceru preko 100 eura,café de la paix ....),videla je pariz uzivali smo zajedno,isla je sa kevom po radnjama kada sam radio i vratila se sa preko 1500 eura raznih poklona i punu torbu nove odece ... Sve i svasta je videla i dozivela,moja majka je zavolela ..... ...... A upoznala me preko interneta! Posle letnjeg odmora planiramo 10 dana putovanje ... I svaki se sve vise priblizavamo.... Devojko da ti kazem iskreno,kad bi znala koliko sam lepih stvari iskusio i doziveo do svojih samo 23godina ne bi mi se nikad tako arogantno obracala ... Ja sam napisao svoje i ako ti mislis da su ljudi uzivo bolji onda super ali ja sam nasao nesto preko neta sto uobrazena devojka kao ti verovatno nece nikad u zivotu : duboko postovanje i ljubav! Ne brini verovatno si lepsa od mene ipak si zensko i bondova devojka ali nemas veze sa vezom i trpas topik svakakim glupostima koje nemaju nikakvog smisla.Nemoras da mi verujes,nemoras da se slazes sa mnom nemoras nista ... Ja ti samo zelim da jednog dana budes u mogucnosti da uzivas u svakoj prilici i da cenis malo vise ljude!
Nije mi jasno zasto u postu istices koliko si para potrosio na tu djevojku?
Mozda hoces da bude krivo onim djevojkama sto su te odbile kad vide da si odlican sponzor?![]()
medjutim, imam utisak da je sve vise tzv. net-drkkadzija, tj likova koji upraznjavaju tzv. virtuelni seks, ok, mozda ne odmah na pocetku upoznavanja, ali bez zelje da to prenesu u rl. ili i ako prenesu, ispostavi se da su u rl zaista iskompleksirani, nesigurni, izgubljeni. e to jeste zaista problem. mislim da takve osobe zaista imaju problem duboko u licnosti.
tj imaju problem da u rl ostvare sve to sto na netu rade.
kakvo je vase misljenje i iskustvo u tome a ako neka cura misli isto sto i ja neka mi se slobodno javi![]()
Jes',znam par primeraka koji jedino na netu su u stanju da uspostave "komunikaciju" sa osobama suprotnog pola,nekada i odlazu vidjenje u rl,ili cak i ako se upoznaju sa tom osobom,ne znaju sta bi sa njom
Pa nastave i dalje da se 'kuckaju',odnosno,radije bi i dalje sedeli u svojoj udubnoj sobici i drvili do besvesti,dok im oci ne ispadnu od blejanja u ekran,nego sto bi izasli,za promenu,malo napolje i uzivo razgovarali.
Nije to nista lose,ali postaje stvaran problem kad preraste u jedini vid upoznavanja i komunikacije sa ljudima.
To je proseravanje,proseravam se ali samo zato sto ne trpim ponekad da mi se neki ljudi obracaju na arogantan nacin.Jako prost odgovor na jos prostije ponasanje.
Meni je krivo... sto sam ulazio u raspravu.
Ocigledno nisi pratilo to prebacivanje,mozda ti to nije jasno.
Cokoladnija sam mislila da smo stavili tacku
ja sam povukla rucnu a ti ne mozes na forumu vise nijednu recenicu da sastavis ako nije posvecena meni...
nastavis li i dalje da opravdavas svoje postove vezujuci ih za mene jer je poznato da ti nisam trazila nikakva obavestenja ...znaci jos jednom i sto se mene tice mozemo da spamujemo temu dok je ne zatvore ....kako hoces
![]()
Jes',znam par primeraka koji jedino na netu su u stanju da uspostave "komunikaciju" sa osobama suprotnog pola,nekada i odlazu vidjenje u rl,ili cak i ako se upoznaju sa tom osobom,ne znaju sta bi sa njom
Pa nastave i dalje da se 'kuckaju',odnosno,radije bi i dalje sedeli u svojoj udubnoj sobici i drvili do besvesti,dok im oci ne ispadnu od blejanja u ekran,nego sto bi izasli,za promenu,malo napolje i uzivo razgovarali.
Nije to nista lose,ali postaje stvaran problem kad preraste u jedini vid upoznavanja i komunikacije sa ljudima.
jeste bas, to sa rl zna da bude problem...men` se skoro desilo, par meseci kuckanja i na ranu da je privijes a u zivotu azbaha...i nije prvi put, nikako bre da naucim
rl u rl a net na monitor i sve cool![]()
jeste bas, to sa rl zna da bude problem...men` se skoro desilo, par meseci kuckanja i na ranu da je privijes a u zivotu azbaha...i nije prvi put, nikako bre da naucim
rl u rl a net na monitor i sve cool![]()