Veze ili shema

Young_blood

Poznat
Poruka
7.391
Da li ste više tradicionalista, koji preferira da bude u vezi, bez varanja, ili više volite kratke šeme, da muvate jedno 100 njih i sve bez prevelikih obaveza?
Da li su zaista došla vremena kada ljubav postaje misaona imenica, kada se sve svodi samo na sex i međusobno iskorišćavanje, kada je izgbuljena neka duhovna konekcija, bliskost, razumevanje, prijateljstvo između partnera?Da li je bolje godinama čekati tog ''idealnog''(jer neku takvu osobu definitivno ne nalazimo svaki dan) ili prihvatati sve što dođe na put i uživati do kraja?
I jos jedno pitanje,primetila sam da kada se dopisujem sa nekim likovima sa mreža za upoznavanje,da su jako nezaintereosvani, beživotni, polumrtvi da tako kažem, da im je rečnik sužen i da ne znaju šta da pričaju, jave se možda 2,3 puta posle tog prvog razgovora i ništa, a neki cim čuju odakle sam i godište hoće da se upoznamo uživo, i da mi zabiju jezik u usta na prvom dejtu (meni je to nekako neprijatno, ne zna ništa o meni, vidi me prvi put,itd-znam staromodna sam :P)
Gde je nestao onaj romantični duh, pesnici, zašto se niko više ne trudi i pristaje na polu odnose?
Smatram da su krivi i muškarci i žene podjednako.

Prvo kad cujem 'likovi s drustvenih mreza' pada mi na pamet rec 'drkadzije'.
Covek koji je dva klika od razlepljene Jenne Jameson kad chata s nekim.
Odatle verovatno i nezainteresovanost, kad je natezo majmuna ujutro, pre tebe posle tebe i jos ce pre spavanja, bez da napusta 'radno mesto' za laptopom.

Zato što je to za mene jedina prilika da upoznam nekog novog.I budimo realni, u kafićima niko ne prilazi.Prilaze samo pijani likovi koji su agresivni i vrlo napadni i koji me se ujutru neće ni sećati.
Zasto jedina prilika? Gde se to kreces?
Upisi neki tecaj, kvalitetnih muskaraca ko u prici.
A posto su po tecajima, znaci imaju vremena. Posto imaju vremena nisu u vezi.

Malo malo čujem da su se neki upoznali preko neta.nemam nista protiv mada mislim da to ubija spontanost neku i malo je očajnički.ljudi se upoznaju spontano .preko posla.u društvu preko prijatelja u gradu.msm da trebaš opušteno i da ne saljes bas očajan vajb pa ces naci nekog za sebe.ne treba nista forsirati

Da li ste više tradicionalista, koji preferira da bude u vezi, bez varanja, ili više volite kratke šeme, da muvate jedno 100 njih i sve bez prevelikih obaveza?
Da li su zaista došla vremena kada ljubav postaje misaona imenica, kada se sve svodi samo na sex i međusobno iskorišćavanje, kada je izgbuljena neka duhovna konekcija, bliskost, razumevanje, prijateljstvo između partnera?Da li je bolje godinama čekati tog ''idealnog''(jer neku takvu osobu definitivno ne nalazimo svaki dan) ili prihvatati sve što dođe na put i uživati do kraja?
I jos jedno pitanje,primetila sam da kada se dopisujem sa nekim likovima sa mreža za upoznavanje,da su jako nezaintereosvani, beživotni, polumrtvi da tako kažem, da im je rečnik sužen i da ne znaju šta da pričaju, jave se možda 2,3 puta posle tog prvog razgovora i ništa, a neki cim čuju odakle sam i godište hoće da se upoznamo uživo, i da mi zabiju jezik u usta na prvom dejtu (meni je to nekako neprijatno, ne zna ništa o meni, vidi me prvi put,itd-znam staromodna sam :P)
Gde je nestao onaj romantični duh, pesnici, zašto se niko više ne trudi i pristaje na polu odnose?
ne znam sta da ti napisem, privo ne znam kolko godina imas gde si i u kom drustvu se kreces i dal se uopste kreces
drugo ova cifra od 100 pa ra si 10 napisala opet bi mi mnogo izgledalo a 100 pa nismo mi zuckerborg pa da to sebi mozemo da priustimo
ja sam bio skoro 14 g, u vezi bez varaja al sam imao i par ONS-a tako da ne znam sta vise da kazem

a o ljubavi, mogu da pricam opet samo o sebi, ja kad volim ja volim, i znam za sebe, e dal me one volele kao sto su pricale, ne mogu u njihovo ime da odgovorim, jer sam opet solo, znaci nije potrajalo u dobrom i u zlu

Prvo kad cujem 'likovi s drustvenih mreza' pada mi na pamet rec 'drkadzije'.
Covek koji je dva klika od razlepljene Jenne Jameson kad chata s nekim.
Odatle verovatno i nezainteresovanost, kad je natezo majmuna ujutro, pre tebe posle tebe i jos ce pre spavanja, bez da napusta 'radno mesto' za laptopom.

Pričaš koještarije . Ja sam lik sa društvenih mreža . Ako si bolesnik bićeš to i na tim mrežama
i na krstarici i u realnom životu . Ako si normalan tražićeš i tamo normalne a ima ih .

volim dugu i ozbiljnu vezu dje ja mogu da varam nju (i kazem joj da cu to radit obavezno, ja sam iskren) kad god ocu, a ona mene samo sa 1 muskarcem jednom u 2 nedelje, i to ne moze - CAS JEDNIM jednom u dvije nedelje, CAS DRUGIM, PA OPET SLEDECE DVIJE NEDELJE jednom sa onim prvim...nego mora za jednog da se odluci da bude vijerna onome sa kim me vara jednom u dvije nedelje dok ja nju svaki dan...Ali sad sam depresivan ne trazim cure...tako da je ova prica cisto tipa "kad ne bi bio depresivan", a to ce bit za 30 min

volim dugu i ozbiljnu vezu dje ja mogu da varam nju (i kazem joj da cu to radit obavezno, ja sam iskren) kad god ocu, a ona mene samo sa 1 muskarcem jednom u 2 nedelje, i to ne moze - CAS JEDNIM jednom u dvije nedelje, CAS DRUGIM, PA OPET SLEDECE DVIJE NEDELJE jednom sa onim prvim...nego mora za jednog da se odluci da bude vijerna onome sa kim me vara jednom u dvije nedelje dok ja nju svaki dan...Ali sad sam depresivan ne trazim cure...tako da je ova prica cisto tipa "kad ne bi bio depresivan", a to ce bit za 30 min

xaxaxax ti si pobedio:lol:

Malo malo čujem da su se neki upoznali preko neta.nemam nista protiv mada mislim da to ubija spontanost neku i malo je očajnički.ljudi se upoznaju spontano .preko posla.u društvu preko prijatelja u gradu.msm da trebaš opušteno i da ne saljes bas očajan vajb pa ces naci nekog za sebe.ne treba nista forsirati

Imaš predrasude .Nikakva se tu spontanost ne ubija . Pa i preko krstarice su se neki upoznali i sada žive u braku .
Neću navoditi imena ali jedan takav bračni par i danas ovdje ima profile pa se čak zafrkavaju i na istim temama .
Naravno da nećeš ići na kafu sa nekim sa kim razmjeniš dve poruke ali uglavnom poželiš da popiješ kafu ako
vidiš da je to dopisivanje opstalo 2-3 mjeseca i da počinješ uživati u njemu .

Imaš predrasude .Nikakva se tu spontanost ne ubija . Pa i preko krstarice su se neki upoznali i sada žive u braku .
Neću navoditi imena ali jedan takav bračni par i danas ovdje ima profile pa se čak zafrkavaju i na istim temama .
Naravno da nećeš ići na kafu sa nekim sa kim razmjeniš dve poruke ali uglavnom poželiš da popiješ kafu ako

zasto da se ne kaze, oni se ne kriju kazu javno da su se ovde upoznali

Nemam predrasude. OK mi je to sto pričaš.naravno da ludaka ima svuda. Pročitao si uvodni post.djevojka prica o traženju partnera preko neta. I nema bas pozitivna iskustva. Mislim da u tom slučaju treba shvatiti sve kao zezanja i opušteno .ako se sa nekim dobro slazes na netu nema razloga da se ne popije kafa i ljudi upoznaju. Pa možda vise i zbliže.ali u svakom slučaju treba biti vrlo oprezan jer imam stvarno svašta i svakakvih manipulacija. Opet kad nekog upoznas preko nekog prijatelja imaces neku INFO o njemu .a ovako .,....

da to je tacno, i to je jedina prednos, preko nekog nekog upoznati vec znas doasta
samo preko neta neznas nista, i znaces samo onoliko koliko on zeli da znas
a malo nijh ima iskrenih, vecina su neiskreni

ko pjeva, zna li ko, NESTO NARODNO NOVO SAD, ide ovako, genijalno nesto samo sto stihove ne pamtim dobro, mislim da sam pogodio rimovanje i sentencu:
"na meni
biseri i zlatna svila
dobro znam cija sam, cija
vidim da si dobar covek

al veruj
nije zlato sve sto sija
. . .
?
i ko pjeva nesto narodno dje ima na kraju "bol je moje drugo ime" zenska neka pjeva odprilike 24?

da to je tacno, i to je jedina prednos, preko nekog nekog upoznati vec znas doasta
samo preko neta neznas nista, i znaces samo onoliko koliko on zeli da znas
a malo nijh ima iskrenih, vecina su neiskreni

On prica o spontanom upoznavanju na netu .kao kad bi se ti i ja posle nekog vremena sreli spontano da popijemo kafu a već dosta znamo jedno o drugom.jer pišemo tu i bila bila
Ona piše o sajtovima za
upoznavanje .gde je sve instant . ljudi popune profile lažima .ni na kraj ti malog mozga za kakvim psihom mozda imaš posla.
Opet sve zavisi

Back