veza sa starijim muskarcam, drustvo i decko

On nema fakultet i nikada ga neće imati, ako ti to već sada smata, dok ga još ni ti nemaš, onda to jeste problem. Ne znam koliko zarađuje, moguće da ćeš ti više zarađivati, pa će ti i to biti problem. 10 godina nije strašna razlika, ali u tim godinama imaćeš puno poznanica koje će to smatrati strašnom razlikom. Za 5- 10 godina i one će se smejati svojim stavovima. Čovek se trudi, trudio bih se i ja za za dvasetogodišnjakinju koja je svake noći u mom krevetu :)
Drži se ti njega, pa će ti vreme iskristalisati sliku.
Pa nije problem fakultet,meni, jer smatram da ljudi mogu biti uspesni i bez fakulteta. On dosta radi, i prilicno zaradjuje. Da trudi se, kao i ja :)

Devojka od dvadeset godina,koliko ti imas,trebalo bi da se zabavlja,sa muskarcem od 40 godina.Ti verovatno,nemas pojma,koliko bi napredovala u intelektualnom smislu.A da i ne govorim
sta bi ti covek tih godina,pruzio u seksualnom smislu. Mladici,po prirodi stvari,neznaju da vode ljubav. Sve je kod njih na brzinu.Trude se,da sto pre,zavrse igru,a uopste ih ne interesuje,sta je,i da li je,
njihova psrtnerka nesto dozivela! Devojka tvojih godina,koja je vodila ljubav,sa muskarcem,starijim od nje,dvadeset godina,vise nikada nece voditi ljubav sa balavcima,ispod cetrdeset godina!
ОГРОМНА:rtfm:је разлика између мужијака и мушкарца
људи у 20им и 30им годинама болују од дечијих болести:rtfm:,а 40-60се вата криза средњих година:hahaha:
толико о свемирским јебачима:rotf::whistling:

Ovako, izlazim sa momkom koji je 10 godina stariji od mene on ima 30 ,a ja 20 godina...zajedno smo vise od pola godine. Ne postoje prepreke izmedju nas, i godine zaista nisu problem jer se slazemo,nemam nameru da se udajem prije zavrsetka fakulteta,posla itd pricamo otvoreno i on me razume i podrzava. Studiram u inostranstvu, i on je stranac (ukoliko je to bitno kao cinjenica,pokusavam da vam dam neku sliku o situaciji). E sad, skoro svakog dana nakon svojih obaveza kako on radi , ja dodjem kod njega i prespavam tamo. S obzirom da mi je bezveze da idem ponovo do kuce i svei bude kasno, Moje drugarice su prilicno protiv toga (bez ikakvog obrazlozenja) i cesto prokomentarisu ironicno kako ja ne moram ni da zivim sama,da se preselim kod njega. Ja smatram da je to mnooogo veliki korak i da je jedno(pa i svaku) noc prespavati tamo,a MNOOOGO drugacije ziveti sa nekim,tako da sam protiv toga. Takodje je doslo na red i pitanje obrazovanja. On je momak koji dosta radi,ali nema fakultet,bavi se restauracijom drveta,ima svoju firmu. I to je minus,po njihovom.
Meni je mnogo lepo sa njim,on zaista toliko vodi racuna da se o svemu dogovaramo, radimo kako nama odgovara, i voli me puno,kao i ja njega i ne bih da raskidam zbog ovoga,ali je uzasno kad vam neko ovako ubaci crv sumnje i bojim se da sam mozda ja nerealna. Sta vi mislite?
Hvala unapred na odgovoru :)

znači dok ukucaš nickname da se konektuješ da te muka uvati ...pa moglo je to samo mariella jebemumater :lol:

et tema...živeći sama imaš više vremena za učenje, imaš bolju organizaciju vremena uopšte...živeći s njim, neke stvari ćeš morati da pšromeniš, eventualno da prilagodiš njemu ili važem zajedničkom životu, da bi mogli da funkcionišete, ukoliko pređeš kod njega...
ja ne bi prelazio kod njega, pritom se ne bi obazirao na drugarice

Poslednja izmena:
ako ti to govore bez povoda, tj nisi ih ni pitala za misljenje, onda ti to nisu drugarice nego koze
ako ih pitas za misljenje pa one iskreno kazu eto ne dopada im se taj i taj razlog onda nemoj ni da ih pitas ako nisi spremna na razne odgovore
i sto uopste ljudi vole da palamude sa drustvom o svojoj vezi, zar nema drugih tema?
boli te uvo sta misle ako je vama lepo ....teraj dok traje
sta njima smeta sto je dosta stariji? sto nema faks?
sto je stariji moze da bude problem, sad dok ste na pocetku nije frka, posle moze da se desi, a ne mora naravno
sto nema faks kakve veze ima imas obrazovanijih srednjoskolaca i zanatlija od nekih dr, to je potvrdjeno odavno, inteligencija i obrazovanje nemaju mnogo veze sa diplomom, pola njih moze da je okaci meni o rep

nikad mi nece bito jasno to preispitivanje veze sa drustvom pa njihovo mudroseranje pa ti se kao bacas u dilemu, svasta, nema sta o tome da se prica, ima toliko tema koje su zanimljivije od analiziranja necije veze...citate li nesto, gledate li nesto, idete li negde, desava li vam se nesto....pa pricajte o tome....mani se analiziranja sa tim "drugaricama"

ma... verovatno samo nisam zelela da izgubim prijatelje zbog decka,jer sam alergicna na cure koje to rade..i nisam htela da preteram itd...ali zaista mi nije bilo jasno zasto bi njimo smetalo da ja prespavam kod njega itd..jer se aspolutno stalno sa njima gledam i moja veza ne remeti komunikaciju sa njima...

Po mom misljenju 10 godina razlike je krajnja granica.Sve ostalo se svodi na sex ili interes a u najvise slucajeva i jedno i drugo.Ja stvarno neznam sta zajednicko mogu da imaju muskarac od (na primer) 40 godina i devojka od 20 godina.
Evo ja imam 28 godina i sebe uopste nebih mogao da zamislim u bilo kakvoj ozbiljnoj vezi sa devojkom od 18.

Sto se tice teme,stvarno neznam u cemu je problem.Ti volis njega,on voli tebe,sve je super...A sto se tice drugarica,mora da su ljubomorne jer si nahvatala stranca pa jos privatnika,pa se hvataju na to da je neobrazovan.:mrgreen:

Ma hvataju se za sve sto ´po njima ne valja, pa i za to...
Zaista je najlakse kritikovati..

Ma ne ne,ne zelim da zivimo zajedno,ipak je to veliki korak i na to nisam spremna posebno ne posle pola godine! Nakon fakulteta ,ako budemo i dalje zajedno i za to-naravno.

znači dok ukucaš nickname da se konektuješ da te muka uvati ...pa moglo je to samo mariella jebemumater :lol:

et tema...živeći sama imaš više vremena za učenje, imaš bolju organizaciju vremena uopšte...živeći s njim, neke stvari ćeš morati da pšromeniš, eventualno da prilagodiš njemu ili važem zajedničkom životu, da bi mogli da funkcionišete, ukoliko pređeš kod njega...
ja ne bi prelazio kod njega, pritom se ne bi obazirao na drugarice

Ovako, izlazim sa momkom koji je 10 godina stariji od mene on ima 30 ,a ja 20 godina...zajedno smo vise od pola godine. Ne postoje prepreke izmedju nas, i godine zaista nisu problem jer se slazemo,nemam nameru da se udajem prije zavrsetka fakulteta,posla itd pricamo otvoreno i on me razume i podrzava. Studiram u inostranstvu, i on je stranac (ukoliko je to bitno kao cinjenica,pokusavam da vam dam neku sliku o situaciji). E sad, skoro svakog dana nakon svojih obaveza kako on radi , ja dodjem kod njega i prespavam tamo. S obzirom da mi je bezveze da idem ponovo do kuce i svei bude kasno, Moje drugarice su prilicno protiv toga (bez ikakvog obrazlozenja) i cesto prokomentarisu ironicno kako ja ne moram ni da zivim sama,da se preselim kod njega. Ja smatram da je to mnooogo veliki korak i da je jedno(pa i svaku) noc prespavati tamo,a MNOOOGO drugacije ziveti sa nekim,tako da sam protiv toga. Takodje je doslo na red i pitanje obrazovanja. On je momak koji dosta radi,ali nema fakultet,bavi se restauracijom drveta,ima svoju firmu. I to je minus,po njihovom.
Meni je mnogo lepo sa njim,on zaista toliko vodi racuna da se o svemu dogovaramo, radimo kako nama odgovara, i voli me puno,kao i ja njega i ne bih da raskidam zbog ovoga,ali je uzasno kad vam neko ovako ubaci crv sumnje i bojim se da sam mozda ja nerealna. Sta vi mislite?

Prvo da je taj muskarac icemu bio bi dosad ozenjen ili bar razveden.

A znam ja takve muskarce to su oni kao dvadesetpetogodisnjaci sto se muvaju oko srednjih skola da bi zbarili neku tinejdzerku naivnu jer su mutavi da zbare neku svojih godina.

Moja preporuka je da bezis od tog muskaraca.....

drugarice ti zavide. reci im nek puse ******.
uzivaj, sve tuto kompleto ti je skockano bas kako treba.

Tema@ 10 godina i nije neka retka tj neuobičajena razlika u godinama...
Prijatelj nije neko ko te ,,žigoše" uvodi pravila u tvoj život, pre bih stavila akcenat na to u svom odgovoru.
Razgraničiti šta je pravo prijateljstvo, a šta je drugarstvo...A šta je OVO što ti pominješ, to ne spada ni u jednu od dve kategorije, bar društvo u životu možemo da biramo :)

On nema fakultet i nikada ga neće imati, ako ti to već sada smata, dok ga još ni ti nemaš, onda to jeste problem. Ne znam koliko zarađuje, moguće da ćeš ti više zarađivati, pa će ti i to biti problem. 10 godina nije strašna razlika, ali u tim godinama imaćeš puno poznanica koje će to smatrati strašnom razlikom. Za 5- 10 godina i one će se smejati svojim stavovima. Čovek se trudi, trudio bih se i ja za za dvasetogodišnjakinju koja je svake noći u mom krevetu :)
Drži se ti njega, pa će ti vreme iskristalisati sliku.

trudim se i ja :rumenko:

yar je bitno sta kayu drugi?

Back