Veza sa starijim momkom

Ti si neko starije žensko i imaš kćerku.
Šta kažeš?Žrtvuješ mladost?A kako neće da žrtvuje mladost?Tako što će da se kreše po studenjaku kao štuka?M?
Ah da.To vi majke ženske dece zovete "proživljavanje".
Da kćerka malo "proživi".
A u prevodu to znači da je izkara jedno 20tak tipova,odradi bar 2-3 abortusa i onda će tako rashodovana olupina, da se uda. :)
Mnogo ste vi pametne.
Kako savetujete kćerke tako vam i prolaze u životu.
Ау тебра, ти си невиђена (само се каже тако) сељоберчина, оно, до јаја. Ал није као да је остатак Србије па нешто бољи...

On se fura na globalizam, mainstream nauka, slobodna ljubav, lgbt i to :P
Ne.Fora je kao što rekoh.Da je da kćerka izživi mladost.Pa će posle kao olupina da se uda i onda će taj neki nesrećni vo da je voda od lekara do lekara i na veštačke oplodnje pošto je sterilna kao varikina.I onda posle slupanih 10-15000€ će da zatrudni i na jedivite jade rodi jedno dete.A nesrećni vo će da cveta od sreće.
Naravno pošto se i telesno i emotivno izživela i totalno je ruinirana mentalno,nesrećni volina će joj ubrzo dosaditi i eto razvoda braka.Ode ona nazad kod mame i tate.A mama i tata srećni,vratio im se "sin" i doneo naslednika.Ono đubre nesrećni volina nizašta nije.Sad dete da pomaže i gleda.I finansira.Ako hoće može ponekad i da ga vidi ako mu damo.

Zdravo svima ! Treba mi vase iskreno misljenje i pomoc sta da radim... Imam 18 godina a moj momak 30 , zajedno smo 6 meseci i super nam je . Bilo nam je tesko da se upustimo u ovo jer razumemo da ova razlika nije skroz ok ali smo se mnogo zavoleli i presli preko toga ... Mnogo ga dobro znam inace , njegovu porodicu , prijatelje i druzi se sa mojim bratom koji je 5 godina stariji od mene .. To mi je i mnogo znacilo jer moj brat ima dobre drugare i ne druzi se sa bilo kim ...Ali on ne zna za nasu vezu ...Moj momak je iz susednog sela, ali se nedavno preselio u Nemacku i tamo radi ...Volela bih da se preselim kod njega ali ne znam kako da kazem roditeljima ...Zavrsavam srednju medicinsku skolu a moji ocekuju da idem na fakultet :( I oni ga inace znaju jer je ziveo pre kao sto rekoh u susednom selu i svi se znamo..Mnogo je dobar decko , mladolik je kao prvo i stvarno ne izgleda kao da ima 31 godinu ... pametan je , dobar i brizljiv ... Sta vi mislite o ovome i kako da postupim? Ne zelim na fakultet , volela bih da se zaposlim tamo gde i on . Plis help :(!!!?
Divno<3

Back