"Veza sa Srbinom? Teško, svi imaju isti problem": Ruskinja otkrila šta naši muškarci ne praštaju ženama

Sensei

Master
Moderator
Poruka
91.508
Aljona se zaljubila u Srbina, sa kojim je stupila u zajednički život.

"Srbi su veoma tradicionalni, muškarac i žena imaju svoje uloge. Osećala sam se zaštićeno. Ipak, problem je što ovde muškarci ne zarađuju dovoljno da bi imali normalan život. Moj bivši dečko je radio dva, ponekad tri posla, a opet nije bilo dovoljno.

A ja sam zarađivala više jer sam radila sa Rusima. Njemu je to teško padalo jer su tradicionalni - ne žele da žena zarađuje više."

https://mondo.rs/Magazin/Stil/a2090...um=widget_article&utm_campaign=mondo_internal
1751397659581.png

DakleM, nisam Srbin.

A ti?

"Srbi su otvoreni, Rusi su rezervisani jer ne žele da smetaju drugima.

Rusi se više trude da budu moderni. Srbi su često religiozni i nisu stidljivi da to pokažu.

U Rusiji bi bilo čudno da kažete da idete u crkvu. U Francuskoj vas odmah osude. Ovde svi veruju u Boga. Imaju Božić, Uskrs, slavu... I slobodni su za te dane. Slava je upisana u zakon, ne radi se tada", rekla je Aljona.

Bukvalno nema vecih foliranata i lupetaca o religiji od Srba.

Srpsko verovanje u religiju se svodi na moljenje Boga da pomogne njihovom dupetu sada i odmah.

Nikada ne osecaju krivicu, i nikada ne osecaju da treba da budu kaznjeni za neko sranje koje su radili.

Lupetanje o Srbima kao religioznom narodu je uvreda za religiju, narode, i religiozne narode.

"Srbi su veoma tradicionalni, muškarac i žena imaju svoje uloge. Osećala sam se zaštićeno. Ipak, problem je što ovde muškarci ne zarađuju dovoljno da bi imali normalan život. Moj bivši dečko je radio dva, ponekad tri posla, a opet nije bilo dovoljno.

A ja sam zarađivala više jer sam radila sa Rusima. Njemu je to teško padalo jer su tradicionalni - ne žele da žena zarađuje više."

https://mondo.rs/Magazin/Stil/a2090...um=widget_article&utm_campaign=mondo_internal
Pogledajte prilog 1750488

DakleM, nisam Srbin.

A ti?
Pa zaradjuju tajkuni sto nije probala s njima

DakleM, nisam Srbin.

A ti?
Sovjetska govna kritiziraju Jugoviće, Bože ima li te?

:eek:

DakleM, nisam Srbin.

A ti?
Radio dva posla zato sto je sve skupo kao centar Moskve. Ovde bez 100 120 000 minimum nema života nego životarenje.

Srpsko verovanje u religiju se svodi na moljenje Boga da pomogne njihovom dupetu sada i odmah.

Nikada ne osecaju krivicu, i nikada ne osecaju da treba da budu kaznjeni za neko sranje koje su radili.

Lupetanje o Srbima kao religioznom narodu je uvreda za religiju, narode, i religiozne narode.
Ako govoris za sebe,onda si u pravu.Za ostatak vernog naroda,nema potrebe da iznosis tvoja primitivna zapazanja. :mazi:

Radio dva posla zato sto je sve skupo kao centar Moskve. Ovde bez 100 120 000 minimum nema života nego životarenje.
I sve to da bi živio u najvećej govnari na europskom kontinentu zvanom Rusija.

Kakav je osijećaj, kada jedva izvučeš živu glavu među kriminalnom muslimanijom u Neu-Koellnu, ili bijelačkomMoskvom, u kojoj te za razliku od tamnoputog obrezanca, batina sovjetski plavokosi, kosooki polubijelac s policijskom značkom?

A koji su to narodi verodostojni ? 😂

I sve to da bi živio u najvećej govnari na europskom kontinentu zvanom Rusija.

Kakav je osijećaj, kada jedva izvučeš živu glavu među kriminalnom muslimanijom u Neu-Koellnu, ili bijelačkomMoskvom, u kojoj te za razliku od tamnoputog obrezanca, batina sovjetski plavokosi, kosooki polubijelac s policijskom značkom?

Ili obrnuto?
Moskva i Berlin gori od Beograda?

Back