Veza sa razvedenom ženom

Kako se svi nadaju da su nasli bas taj jedan izuzetak u milion.

Mnogo su vece sanse da se dobije sedmica na lotou jer je izvlacenje svake nedelje i ne treba da prodju godine da bi se videlo da li je to dobitna kombinacija :lol:

Nada je za glupe i nemocne, a zakrpa mora da se usije.

- - - - - - - - - -

Sanse nisu male, ako nesto zelis.
Bajka o princu je izmisljena, kao sto je izmisljena i evina jabuka.

:eek:

ne nego računam, ako njegov mozak želi nove informacije, što ne bi i njen?
Pa sam pomisio da ti ti to pomislila

i šta fali prostim formulacijama moliču lepo

Onda ne pratis lepo sta sam pises. :lol:
Ne fali nista ako ih sama napisem, fali kad se modificiraju u duhu "cekaj da ti popravim misao". :zplez:

prosto je:

učen čovek ima mozak koji je naučen da stalno uči.
Tako i u seksu.
Posle nekog vremena sa istom ženom, njegov mozak nema šta da uči više

i tu crni čipkast veš i vezivanje za krevet, ne pomažu mnogo...

posle određenog vremena sa istom ženkom (sad malo hemijski deo), feromoni se izjednače.
Što će reći, ne miriše mu više njezina ptička ko nekad.

Naravno, "mozak" necemo da dovodimo u pitanje, taman posla. :lol:

Onda ne pratis lepo sta sam pises. :lol:
Ne fali nista ako ih sama napisem, fali kad se modificiraju u duhu "cekaj da ti popravim misao". :zplez:

pneznam sad..možda ako je bila greška u koracima
ja znam tačno šta pričam

Mozak nećemo da dovodimo u pitanje, kažeš..i to treba da znaš šta? Da mozak ima šta da uči sa jednom istom ženom?

Ja sam interesantan znati šta bi izvolela reći na tu temu

ali zamisli sad ovo:
umesto sa svojim mužičem, ti večeras legneš sa mnom u krevet.
Čisto eksperimenta radi

Možeš li da pretpostaviš nivo uzbudženja (prijatnog, neprijatnog svejedno) koji bi se desio nama
i možeš li da ga uporediš sa nivoom uzbudženja kojeg ćeš imati kada svakako legneš onako kako spavate svako veče

da li bi stavila naše mozgove na skener čisto da uporedimo ? :D

On (taj moj drugar jel) je u braku.
Ona, ta njegova ljubavnica je razvedena, majka sa dvoje dece.

Ona njemu nije prva veza sa strane, on njoj kao oženjen i „zauzet“ jeste.
Desila se jel’te hemija, drž ne daj..kad god se moglo dovatili bi se ko blesavi, tucanja do sutra i kako to već ide, ona se zaljubi.

On ne, ali mu je draga.

Kako vreme ide, ona ga sve više želi, voli, njemu je takođe lepo, ali počnu da ga nerviraju njene priče o tome kako kada on ode ona ostane sama, bla bla bla bli ble blo..

Ona se izvinjava, razume, zna da je sama izabrala, ali je jače od nje
Njemu počne da radi crv i posle svake od tih „erotskih seansi“ on počinje da misli na nju tako što je sažaljeva, da oseća krivicu itd.

Pričaju o tome koliko stignu, ali uglavnom se pretežno samo iebu.

Kako vreme ide, veza postaje sve tužnija. Ona posle seksa ničim izazvana plače..on ćuti, ne zna šta da joj kaže, ona mu se izvinjava, on kaže u redu je, ali ništa više nije u redu.
Pričaju sve više i on na kraju predlaže da ode iz njenog života i pusti je da diše, slobodna, za nekoga drugog, ovaj put slobodnog, mogućeg.

Ona odbija, ne želi, ne zna..želi samo njega.

Pa opet red vatrometnog seksa, red „sve će biti okej“ i red „ništa nije okej“

Veza traje nekoliko godina, ona je sve starija, šanse da nađe nekoga sve manje i ponavlja kako niko neće ženu s dvoje male dece..

On je i dalje želi, ali shvata da na nju deluje kao droga. Što je više uzima, to će biti štetnije po nju.
U glavi mu se dok mašta o njoj, mešaju njene sise, usta, dupe, oči kosa..a onda je „vidi“ kako sama popravlja fen za kosu, kako tegli kese s pijace, kako plače sama u krevetu, kako gleda druge parove dok se drže za ruke..pa opet snagom volje pokušava da misli o njenoj ptički, glasu, mirisu seksa, ukusu njenih ustiju, kože, težini tela..ali eto ti slika njene dece kako rade zadatke, nje kako sama vuče kofere na more, kako je drugarice vode u pozorište, kako plače, plače plače..kako se čak razboljeva od tuge.

Šta mu je činiti?
neka nađe udatu
učio deda unuka kako da se ženi
nemoj devojku, da je valjala davno bi se udala
nemoj ni razvedenu, da je valjala bila bi sa onim
nemoj ni udovicu, ako je nejga sa'ranila, i tebe će...
pa koji ću, deda?
udatu, sine, ako valja njemu, valjaće i tebi

a mozda je u tuznoj prici sve obratno ... :roll:

- - - - - - - - - -

Mene samo vreme moze uveriti da gresim. Ti nikako.

Ali da se smejes drugima, to znas. Da ih razumes, ne znas. Ali si zato pun svih mogucih informacija i opstih istina da je stvarno greh da se ja ovako nejebena od mnogih usudim nesto tebi reci, o ti iskusni i nadasve plemeniti, dobri covece.

Digao si mi pritisak, pa se zato nosi u *****, prepotentni seratoru opste prakse.

jos treba da ucis dosta o bolesnim dilejama sa ovog mesta.... devojcice :roll:

najbitnija stvar svake ispovesti ovakvig tipa je pitanje zasto je neko razveden i zasto neko vara... to je elementarna sustina razumevanja nekog odnosa koji zapocne van ustaljenih moralnih kodeksa...

primer, nije ono moj drug znate i sl sranja koja ovde slusamo, vec komkretno ja... ja sam se raveo zbog zasicenja, prestanka ljubavi i dugotrajnog neslaganja u odgoju deteta koju je preuzela zena i njena familija gde sam spoplitan godinama... bitku sam izgubio ali zelim svoj zivot da povratim sa normalnom zenom koja nema slepu mrlju u glavi i ne mislim da u tome nema nista lose...biti ocuh nekoj tudjoj deci fala lepo na poklonu al bolje gladan i normalan nego sit i omrazen... kod zena je jos gora prica ako je razvod nastao zbog njenog promuskuitetnog karaktera ili jos gore porodicnog nasilja zacinjenog alkoholom... svaka bivsa i aktuelna prica je slojevita i nosice reperkusije u novom odnosu koju jedinke zapocnu... al to objasniti npr. emocionalno ogranicenoj zeni ili pijanoj muskoj dileji je posao kao kad gradis hram u slavu duhovnosti a njih oboje misle jedno na pare a drugo na sex i sto je najcrnje skontaju se barem za pocetak... dok im sve ne ode 3pm pa dodju na forum da se peru sami sa sobom jer niko ne priznaje svoj deo krivice.

nisam u zivotu sreo vise zanimljivih ljudi no na forumu koji su isto toliki retardi koliko su zanimljivi.

Poslednja izmena:
Narafski da je Ranjenik izmislio priču,ali koja je opšta realnost-bar trećina ,hajde -bar petina muževa se švalera,a za žemske mislim dosta manje!
Recimo,svaka sedma,osma...
Sad od 1.juna će biti više i žemskih da se švaleraju...Polako samo...

Šta je poenta priče?
Poenta je muški komformizam koji je jači od ljubavi!
Reči da on nju ne voli već samo je seksualno troši sa velikim zadovoljstvom nije tačno! Ljubav,mada muška je to ipak ,ma kod
velike većine švalera.
Ja lično ću bubnuti koja mi se namesti,ako mi paše,ali to da ponovim,pa još da se navučem? Ni lud!
Kod mene je to sport kojim se bavim nedovoljno kao i svaki veteran-sportista!
I brzo se zadišem,a i nisam za neki šprint više!
Nek šprintaju ovi mlađi!
A što se nje tiče-e to znamo! Briši od te navučene na seks-najebo si druže! To na dobro ne može izaći...Moje saučešće...:lol:

najbitnija stvar svake ispovesti ovakvig tipa je pitanje zasto je neko razveden i zasto neko vara... to je elementarna sustina razumevanja nekog odnosa koji zapocne van ustaljenih moralnih kodeksa...

primer, nije ono moj drug znate i sl sranja koja ovde slusamo, vec komkretno ja... ja sam se raveo zbog zasicenja, prestanka ljubavi i dugotrajnog neslaganja u odgoju deteta koju je preuzela zena i njena familija gde sam spoplitan godinama... bitku sam izgubio ali zelim svoj zivot da povratim sa normalnom zenom koja nema slepu mrlju u glavi i ne mislim da u tome nema nista lose...biti ocuh nekoj tudjoj deci fala lepo na poklonu al bolje gladan i normalan nego sit i omrazen... kod zena je jos gora prica ako je razvod nastao zbog njenog promuskuitetnog karaktera ili jos gore porodicnog nasilja zacinjenog alkoholom... svaka bivsa i aktuelna prica je slojevita i nosice reperkusije u novom odnosu koju jedinke zapocnu... al to objasniti npr. emocionalno ogranicenoj zeni ili pijanoj muskoj dileji je posao kao kad gradis hram u slavu duhovnosti a njih oboje misle jedno na pare a drugo na sex i sto je najcrnje skontaju se barem za pocetak... dok im sve ne ode 3pm pa dodju na forum da se peru sami sa sobom jer niko ne priznaje svoj deo krivice.

nisam u zivotu sreo vise zanimljivih ljudi no na forumu koji su isto toliki retardi koliko su zanimljivi.

:ok: Osim za decu, sva su deca nasa i ako ja mogu o tudjoj da brinem onda ocekujem da tako neko brine i o mojoj

ili da mu, s pravom, stavim glavu na kolac, sto vazi i za zene.

Prica je sasvim realna i cesta, tako da upitane zene same dokazuju iskrenost u musko zenskim odnosima.

Pa svi projektujemo,to je najnormalniji mehanizam. A vala svi imamo propuste i frustracije. Kako bi drugačije svet bio ovako šarenoliki. :lol:

Ma svi imitiramo jedni druge...I mi smo majmunska vrsta rasa (pasa:mrgreen:) ljudska...
Švalerancija nije ničiji originalni izum!
Promiskuitetne čimpe uopšte nisu retkost!
A to što se na snaš bili šlajer vije?
Ybg,mora mladoženja prvo da se dokaže pa tek onda kres...Ako nema migrenu...:mrgreen:

Ma svi imitiramo jedni druge...I mi smo majmunska vrsta rasa (pasa:mrgreen:) ljudska...
Švalerancija nije ničiji originalni izum!
Promiskuitetne čimpe uopšte nisu retkost!
A to što se na snaš bili šlajer vije?
Ybg,mora mladoženja prvo da se dokaže pa tek onda kres...Ako nema migrenu...:mrgreen:

Pa da, verovatno dominantan način učenja u periodu formiranja ličnosti, usvajanja normi. Baš kao majmunčići. :)

- - - - - - - - - -

a tis nauchila pre tri godine sta znaci projekcija pa je uguravas ko zachin u svaku chorbu i gde treba i ne treba :lol:

ja kad uguram uguram klin pa kome zapadne ko chesnicu kad okrecemo

Sad je recimo upotrebljeno gde treba. :mrgreen:

Kako se svi nadaju da su nasli bas taj jedan izuzetak u milion.

Mnogo su vece sanse da se dobije sedmica na lotou jer je izvlacenje svake nedelje i ne treba da prodju godine da bi se videlo da li je to dobitna kombinacija :lol:

Ne bih to nazvala nadom, vec verom. Kad covek veruje da ce nesto krenuti po zlu, onda to obicno i zavrsi tako. Kako ce meni biti, pokazace vreme.

Ne negiram ni tudja negativna iskustva, tudje strahove, ali ja, gledajuci brak mojih roditelja, jednostavno ne nosim sa sobom traumu takve vrste. Imam nekih drugih bojazni, vise onih na koje ne mogu uticati, pa me cine nemocnom i izgubljenom, kao sto je, recimo, strah od gubitka onih koje volis.

Maltene me je se pocelo nabedjivati kako je moj tata sigurno varao moju mamu, jer je nemoguce da su imali skladan brak.

Narafski da je Ranjenik izmislio priču,ali koja je opšta realnost-bar trećina ,hajde -bar petina muževa se švalera,a za žemske mislim dosta manje!
Recimo,svaka sedma,osma...
Sad od 1.juna će biti više i žemskih da se švaleraju...Polako samo...

Šta je poenta priče?
Poenta je muški komformizam koji je jači od ljubavi!
Reči da on nju ne voli već samo je seksualno troši sa velikim zadovoljstvom nije tačno! Ljubav,mada muška je to ipak ,ma kod
velike većine švalera.
Ja lično ću bubnuti koja mi se namesti,ako mi paše,ali to da ponovim,pa još da se navučem? Ni lud!
Kod mene je to sport kojim se bavim nedovoljno kao i svaki veteran-sportista!
I brzo se zadišem,a i nisam za neki šprint više!
Nek šprintaju ovi mlađi!
A što se nje tiče-e to znamo! Briši od te navučene na seks-najebo si druže! To na dobro ne može izaći...Moje saučešće...:lol:

cenis da je izmisljena? il samo prilagodjena trenutku :lol:
borka bi ti rekla da se prica-fikcija gradi na osnovu premise a ne prepisanih detalja iz sopstvenog zivota... eno ti primer price zvono koju napisah skoro... pitanje je bila samo ne koja je u pitanju m, vec koja je u pitanju odavde :lol:

Back