Nekada ne mogu više jbt..a uopšte ni ne vidim koji je krajnji cilj svega toga, čini mi se da sam najveća budala na svetu i jesam sve sam ovo već prošao imao
od ljubavi do prekida u 5 minuta.. i opet isto sa drugom osobom i posle mnogo vremena..prodaje mi priče ovo ćemo ono ćemo kada ja dođem pa ćemo mi ovako..
Nečeš doći nikada ostati čes zauvek tamo a meni puniš život fantazijama kada sam god rekao, ajmo sada kada smo napravili to i to dalje,ne mogu ovo ono neću cirkus ..Jbr me pita iz čista mira juče sta bi bilo da prekinemo?Zašto da prekinemo?Pa onako šta će da se desi?Koje pitanje i nakon toga možda je proslo dva sata okrenulo je..Ali priče prodaje vrhunski u tome je majstor a sve drugo ne može da pomeri s mesta..neki dan u vreme kada mi komuniciramo evo njene prijateljice i kažem joj ajde pusti ona moze s tobom kada hoče ostavi taj deo za nas..naravno da me nije poslusala jer sta bi rekla njena prijateljica da mora da prekine i javi se meni e onda ona meni nabraja sta ja sve radim i kako ona uvek ima protu agrument ..
Sada sam blokiran i uopšte ne znam da li će da se javi..