Veza sa mladjim muskarcem

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Simpatično je to oduševljenje mladalačkom egzaltiranošću, samo ako ćemo ogoljeno taj cakani pametnica ne radi ništa drugo nego upravo juri sojke, kao što je i naglašeno da je primereno njegovom uzrastu, doduše nešto starije sojke, ali sojke. :D Nije njemu do izmamljivanja osmeha. :lol:
e a neki muskarci su jasno formirali svoj stav o tome da se loze samo na starije gospodje
necu da pominjem makrona:lol:
ali evo i moj muz je pet godina mladji od mene
naprosto ga ne zanimaju mlade zene
daje prednost iskustvu u odnosu na godine

znam ovo se i meni desilo
nisam znala da li hoce da ga podojim ili da mu promenim pelenu
bukvalno je mogao sin da mi bude jedva sam ga ubedila u neispravnost nase relacije
mommy issues tipovi
Смејала сам се скоро пријатељици ( '71. годиште).
Гледала неки филм и одушевила се главним глумцем, Рус неки.
Након филма изгугла човека и схвати да је '82. годиште.
-Нисам веровала да ћу за клинџу то годиште да кажем какаав фрајеееер!
:lol:
Мада 37 год. и није клинџа.
Пет година разлике и није рсзлика. Ја то рачунам у генерацију. Знаш оно, +/-5 год=генерација. ;)

e a neki muskarci su jasno formirali svoj stav o tome da se loze samo na starije gospodje
necu da pominjem makrona:lol:
ali evo i moj muz je pet godina mladji od mene
naprosto ga ne zanimaju mlade zene
daje prednost iskustvu u odnosu na godine
Nije tu ni iskustvo toliko presudno koliko estetski kriterijumi, neko uživa u lepoti zrele žene, sa svim onim nedostacima koji se javljaju u skladu sa njenim godinama. Ne tvrdim da je takvima odbojna lepota mladih žena i da je ne opažaju, ali privlače ih zrele žene i njih žele.

Nije tu ni iskustvo toliko presudno koliko estetski kriterijumi, neko uživa u lepoti zrele žene, sa svim onim nedostacima koji se javljaju u skladu sa njenim godinama. Ne tvrdim da je takvima odbojna lepota mladih žena i da je ne opažaju, ali privlače ih zrele žene i njih žele.
Nikad ja to neću razumeti. Ne mogu da se oduprem porivu traženja dubljeg razloga za takvo nešto. Problem sa mamom i sl.

Pa dobro, možda će neko stručan takve aspiracije mladih muškaraca protumačiti kao neki poremećaj, no ja kao laik koji posmatra ljubavni odnos onako priprosto narodski, seljački takoreći, ne vidim tu ništa čudno, takav je ljudima ukus, hoće im se tako, naspelo im, pa žele dame u najboljim godinama.

Pa dobro, možda će neko stručan takve aspiracije mladih muškaraca protumačiti kao neki poremećaj, no ja kao laik koji posmatra ljubavni odnos onako priprosto narodski, seljački takoreći, ne vidim tu ništa čudno, takav je ljudima ukus, hoće im se tako, naspelo im, pa žele dame u najboljim godinama.
Ono što mene buni što svako normalan zna da 'najbolje godine' ne traju večno. Ne pričam ovde o seksu sa ženom od četrdesetak godina. Pričam o planiranju života sa tom ženom. Stvarno je najbolji primer Makron. Bio je zaljubljen u nju valjda kad je on imao dvadeset a ona tipa četrdeset, to je donekle razumljivo. Sad on ima četrdeset a ona je baš babetina. Jel moguće da mu je i sad privlačna i da mi neko kaže da je to u redu? Jedan moj drugar ima lepu teoriju 'ako nisi *ebo ženu od četrdeset, isto ko da nisi *ebo. Kod nje ne prolaze avioni kamioni i slične bajke, tu moraš da se pokažeš'
I to razumem, samo ne razumem moguću ljubav i romansu, tu mora biti nešto dublje. Kao što je jasno da devojka od 25 ima lošu komunikaciju sa tatom pa nađe sebi tatu od pedeset godina da tripuje da će on da je razume itd, verujem da je to primenjivo i u obrnutom slučaju. Jako je to često kod žena koje imaju sina koji kad pređe dvadeset hoće samostalan život, ona nađe sebi drugog od dvadeset godina da o njemu vodi brigu jer je nagon od nje jači.

Ono što mene buni što svako normalan zna da 'najbolje godine' ne traju večno. Ne pričam ovde o seksu sa ženom od četrdesetak godina. Pričam o planiranju života sa tom ženom. Stvarno je najbolji primer Makron. Bio je zaljubljen u nju valjda kad je on imao dvadeset a ona tipa četrdeset, to je donekle razumljivo. Sad on ima četrdeset a ona je baš babetina. Jel moguće da mu je i sad privlačna i da mi neko kaže da je to u redu? Jedan moj drugar ima lepu teoriju 'ako nisi *ebo ženu od četrdeset, isto ko da nisi *ebo. Kod nje ne prolaze avioni kamioni i slične bajke, tu moraš da se pokažeš'
I to razumem, samo ne razumem moguću ljubav i romansu, tu mora biti nešto dublje. Kao što je jasno da devojka od 25 ima lošu komunikaciju sa tatom pa nađe sebi tatu od pedeset godina da tripuje da će on da je razume itd, verujem da je to primenjivo i u obrnutom slučaju. Jako je to često kod žena koje imaju sina koji kad pređe dvadeset hoće samostalan život, ona nađe sebi drugog od dvadeset godina da o njemu vodi brigu jer je nagon od nje jači.
ja sam uvek jmala super komunikaciju sa ćaletom pa sam bila sa starijim dopao mi se jako i što da ne
evo kasnije izlazim sa mlađim :))

Ja nisam imao pojma koliko je čest slučaj da mlađa singl riba ima matorca jebača dok nisam, sad već davno, pričao sa najboljom drugaricom o tome, kad mi je priznala da su bukvalno sve njene drugarice, uključujući i nju, imale takvu kombinaciju u nekom trenutku.

Jednom sam čuo lika kako priča da je u kombinaciji sa klinkom od 15 godina. On je tad imao oko 35, bat stil...

Njegov rezon - mala traži ******, ako je ne jebbem ja neko drugi će. A ja sam normalan čovek, brinem o njoj, bolje ja da je jebbem nego neka budala. :lol:

Jednom sam čuo lika kako priča da je u kombinaciji sa klinkom od 15 godina. On je tad imao oko 35, bat stil...

Njegov rezon - mala traži ******, ako je ne jebbem ja neko drugi će. A ja sam normalan čovek, brinem o njoj, bolje ja da je jebbem nego neka budala. :lol:
sad će neko reći mlada pedofil

ali realno ti kad pogledaš kako se to oblači i izgleda kao da su 5, 10 god starije

Ja sam istakao loše kombinacije, ne tvrdim da nema dobrih kombinacija, ali eto zapazio sam neke koje su bile bljak, skroz idiotske, da cure daju pice likovima koji su em fizički tiha jeza, em kompletne kretenčine, em nisu ni neke puniše, to znači samo da ne zagledaju puno ka drugom kraju alatke.

Back