- Poruka
- 11.279
ne samo s 30,toe preprepreviše,nego ko što rekoh već posle 20-te, max 21.-e (nije djaba što muški u amerikoj tek tad možu da kupu alhohol itd tj postaju punoletni zvanično a ne ko kod nas s 18) i nakon toga muškarac postaje inpotentan
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Muškarac od 20-30 ume da bude neartikulisan i divlji, nestrpljiv. Stariji od 50 je čiča.Kojih crnih 40 u punoj snazi?? Muškarac vredi jedino u periodu od 20 do 30 godina. Preko toga nije za krasni klinac. I fizički i emotivno i kako god hoćeš. Ako hoćeš u životu nešto da uradiš, uradi ga u tom periodu. Posle si običan matori prdonja koji samo zna da pametuje i smatra da je popio svu pamet ovog sveta. A i šanse da će ga strefiti neka žešća boleščina mu tad skaču za jedno 50% sigurno. Trt Milojka što je u punoj snazi.
i sta radis sa nestrpljivim muskarcem koji nije nacisto sta treba raditi s punim sakama?Muškarac od 20-30 ume da bude neartikulisan i divlji, nestrpljiv. Stariji od 50 je čiča.
Sve između je baš onako kako treba da bude![]()
Ja mislim da sam bila jasna da meni odgovara ovaj umereni od 40i sta radis sa nestrpljivim muskarcem koji nije nacisto sta treba raditi s punim sakama?
ucis ga strpljenju? edukujes gde treba da stisne i kad treba da pusti?
meni su drazi čiče oni su vec strpljivi a ponesto su i naucili dok se nisu začičili pa moj glas ide čičama
Sve kulma salim se Dodola sve je kul izvini
Dobro..... Naucio sam mnogo toga korisnog.I kako je prošlo?
У данашње време, ово је заиста истина.Do 30e ima potencijal samo za sport,bilo cemu drugom nije dorastao
Ма све је јасно само шта да му радим кад се на погрешну намерачио.Simpatično je to oduševljenje mladalačkom egzaltiranošću, samo ako ćemo ogoljeno taj cakani pametnica ne radi ništa drugo nego upravo juri sojke, kao što je i naglašeno da je primereno njegovom uzrastu, doduše nešto starije sojke, ali sojke.Nije njemu do izmamljivanja osmeha.
![]()
Nekada su i žene ranije rađale, tako da se sve pomjerilo za "par" godinaУ данашње време, ово је заиста истина.
Некад су мушкарци од 25 већ били озбиљни, хранитељи породице, а данас? Данас вам треба да до 35 јурите сојке да бисте могли да се фокусирате на обавезе које носи породични живот.![]()
znam ovo se i meni desiloУ данашње време, ово је заиста истина.
Некад су мушкарци од 25 већ били озбиљни, хранитељи породице, а данас? Данас вам треба да до 35 јурите сојке да бисте могли да се фокусирате на обавезе које носи породични живот.
Иначе, има пар месеци, преко Фејса ме цимата за упознавање клиња млађи 10+ година од мене.
Много је цакан и паметница је,а да имам ћерку ладно бих волела да ми таквог зета доведе. Али бре младо то, разиграно, весело, ма супер!
Кажем ја њему како сам и ја са 25 година имала ентузијазам, али после те та егзалтираност прође. А каже он мени: "Прво, ја имам 27 година....", даље није важно...
Срећа па је преписка он-лајн, да га не постидим честим осмесима које ми измамљује својом младошћу.
За 7-8 година, биће суперишка фрајер за неко девојче.![]()