Veza sa mladjim muskarcem

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Što se mene tiče mogu da skapiram, jedino ne mogu pojmim da neko mlad bude u vezi sa nekim ko je po karakteru dno dna, obaška poodmakle godine i sporan izgled. Takva neka kombinacija mladog bića sa matorim kretenom je za povraćanje. Ključna reč je kreten.
Кретен је увек кључна реч. Мада, критеријуми кретенлука су растегљиви од особе до особе. :D

..to sam skapirao haha to si već rekla nego te pitam ZAŠTO to preferiraš,interesuje me razlog
Волим озбиљне и одговорне, а то у мојој глави иде с годинама.
Наравно, савршено сам свесна да године нису мерило. Али тако сам триповала кад сам правила озбиљне изборе. И на крају сам остала с једним код кога се уклопило то озбиљно, одговорно, а ето и старији је од мене солидно.

Ono što mene buni što svako normalan zna da 'najbolje godine' ne traju večno. Ne pričam ovde o seksu sa ženom od četrdesetak godina. Pričam o planiranju života sa tom ženom. Stvarno je najbolji primer Makron. Bio je zaljubljen u nju valjda kad je on imao dvadeset a ona tipa četrdeset, to je donekle razumljivo. Sad on ima četrdeset a ona je baš babetina. Jel moguće da mu je i sad privlačna i da mi neko kaže da je to u redu? Jedan moj drugar ima lepu teoriju 'ako nisi *ebo ženu od četrdeset, isto ko da nisi *ebo. Kod nje ne prolaze avioni kamioni i slične bajke, tu moraš da se pokažeš'
I to razumem, samo ne razumem moguću ljubav i romansu, tu mora biti nešto dublje. Kao što je jasno da devojka od 25 ima lošu komunikaciju sa tatom pa nađe sebi tatu od pedeset godina da tripuje da će on da je razume itd, verujem da je to primenjivo i u obrnutom slučaju. Jako je to često kod žena koje imaju sina koji kad pređe dvadeset hoće samostalan život, ona nađe sebi drugog od dvadeset godina da o njemu vodi brigu jer je nagon od nje jači.
On je imao samo petnaest godina, ona valjda i cetrdeset jer su i njena deca bila istih godina kao i on..
Ne znam zasto svi polazite sa svoje tacke gledista na razne ljubavne pa i bracne veze. Ljudi su razliciti.
Ta telesna , estetska privlacnost ne igra u odnosima muskarac-zena uvek glavnu ulogu.
Konkretno on ( francuski prezident) i ne drzi nesto mnogo do zena;)

On je imao samo petnaest godina, ona valjda i cetrdeset jer su i njena deca bila istih godina kao i on..
Ne znam zasto svi polazite sa svoje tacke gledista na razne ljubavne pa i bracne veze. Ljudi su razliciti.
Ta telesna , estetska privlacnost ne igra u odnosima muskarac-zena uvek glavnu ulogu.
Konkretno on ( francuski prezident) i ne drzi nesto mnogo do zena;)
Jujuju
Derpe, a?

Muškarac od 20-30 ume da bude neartikulisan i divlji, nestrpljiv. Stariji od 50 je čiča.
Sve između je baš onako kako treba da bude ;)

Hm. Najbolji, ali najbolji ikada - a dobro znam da procenim - seks imala sam sa čovekom od 59, odnosno u to vreme 58 godina. Doduše, sem opasno dobrog seksa ništa drugo nije mogao da pruži. Nebitno, hoću da kažem da seksualna moć i žalja nemaju veze s godinama. Znam "slučajeve" od tries sa teškim problemima - ne mogu da postigne erekciju, ili je gube. Meni iskustvo kaže da su (bar u krevetu) matorci bolji, uz ogradu da naravno ništa ne mora da znači. Nesiguran čovek je nesiguran čovek, ma koliko imao godina. Onaj ko voli seks i siguran je u sebe (zna šta hoće) neće da omane u krevetu, ma koliko imao godina.

Back