Veza sa mladjim muskarcem

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kojih crnih 40 u punoj snazi?? Muškarac vredi jedino u periodu od 20 do 30 godina. Preko toga nije za krasni klinac. I fizički i emotivno i kako god hoćeš. Ako hoćeš u životu nešto da uradiš, uradi ga u tom periodu. Posle si običan matori prdonja koji samo zna da pametuje i smatra da je popio svu pamet ovog sveta. A i šanse da će ga strefiti neka žešća boleščina mu tad skaču za jedno 50% sigurno. Trt Milojka što je u punoj snazi.
Muškarac od 20-30 ume da bude neartikulisan i divlji, nestrpljiv. Stariji od 50 je čiča.
Sve između je baš onako kako treba da bude ;)

Muškarac od 20-30 ume da bude neartikulisan i divlji, nestrpljiv. Stariji od 50 je čiča.
Sve između je baš onako kako treba da bude ;)
i sta radis sa nestrpljivim muskarcem koji nije nacisto sta treba raditi s punim sakama?
ucis ga strpljenju? edukujes gde treba da stisne i kad treba da pusti?:lol:
meni su drazi čiče oni su vec strpljivi a ponesto su i naucili dok se nisu začičili pa moj glas ide čičama

Do 30e ima potencijal samo za sport,bilo cemu drugom nije dorastao
У данашње време, ово је заиста истина.
Некад су мушкарци од 25 већ били озбиљни, хранитељи породице, а данас? Данас вам треба да до 35 јурите сојке да бисте могли да се фокусирате на обавезе које носи породични живот. :lol:

Иначе, има пар месеци, преко Фејса ме цимата за упознавање клиња млађи 10+ година од мене.
Много је цакан и паметница је,а да имам ћерку ладно бих волела да ми таквог зета доведе. Али бре младо то, разиграно, весело, ма супер!
Кажем ја њему како сам и ја са 25 година имала ентузијазам, али после те та егзалтираност прође. А каже он мени: "Прво, ја имам 27 година....", даље није важно... :lol:
Срећа па је преписка он-лајн, да га не постидим честим осмесима које ми измамљује својом младошћу. :lol:
За 7-8 година, биће суперишка фрајер за неко девојче. :)

Simpatično je to oduševljenje mladalačkom egzaltiranošću, samo ako ćemo ogoljeno taj cakani pametnica ne radi ništa drugo nego upravo juri sojke, kao što je i naglašeno da je primereno njegovom uzrastu, doduše nešto starije sojke, ali sojke. :D Nije njemu do izmamljivanja osmeha. :lol:

Simpatično je to oduševljenje mladalačkom egzaltiranošću, samo ako ćemo ogoljeno taj cakani pametnica ne radi ništa drugo nego upravo juri sojke, kao što je i naglašeno da je primereno njegovom uzrastu, doduše nešto starije sojke, ali sojke. :D Nije njemu do izmamljivanja osmeha. :lol:
Ма све је јасно само шта да му радим кад се на погрешну намерачио. :lol:
Објаснила сам ја то њему подробно.
Ценим да ће у једном моменту почети да ме посматра као мајку. :lol:

Некад су мушкарци од 25 већ били озбиљни, хранитељи породице, а данас? Данас вам треба да до 35 јурите сојке да бисте могли да се фокусирате на обавезе које носи породични живот. :lol:
Nekada su i žene ranije rađale, tako da se sve pomjerilo za "par" godina :)

Иначе, има пар месеци, преко Фејса ме цимата за упознавање клиња млађи 10+ година од мене.
Много је цакан и паметница је,а да имам ћерку ладно бих волела да ми таквог зета доведе. Али бре младо то, разиграно, весело, ма супер!
Кажем ја њему како сам и ја са 25 година имала ентузијазам, али после те та егзалтираност прође. А каже он мени: "Прво, ја имам 27 година....", даље није важно... :lol:
Срећа па је преписка он-лајн, да га не постидим честим осмесима које ми измамљује својом младошћу. :lol:
За 7-8 година, биће суперишка фрајер за неко девојче. :)
znam ovo se i meni desilo
nisam znala da li hoce da ga podojim ili da mu promenim pelenu
bukvalno je mogao sin da mi bude jedva sam ga ubedila u neispravnost nase relacije
mommy issues tipovi

Back