Veza sa mladjim muskarcem

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jao cile odrasti
Kod nas odraslih sex je jednaki deo veze kao i ljubav, i ako nesto od ta dva ne valja nema ni dobre veze
Kod nas odraslih da.
Ja sam se osvrnula na decu i mlade koji ovo citaju. ;)
Jer i mi smo bile mlade kad smo ovde dosle metlo (ne znam jel ovo tuzno ili smesno) :think:
I za sex ko i za sve treba talenat i osecaj, nije tacno da mladji ne znaju kako, itekako ima momaka senzualnih i sa talentom za dobar sex
Kao sto ima i strvina od 4 banke koji hebu ko da struzu cerovinu jer nemaju osecaja ...
Vidis sta ti je iskustvo :zper:
Kilometri stvaraju vozaca :malav:

Nego ti senzualni, gde to ima da se kupi? :lol:

Veze u kojima je razlika od 9+ godina su jako teske za odrzavanje jer jednostavno se osobe krecu u razlicitim drustvima, imaju razlicito zivotno iskustvo, razlicite poglede na neke stvari usled razlicitog doba u kome su zivele itd. Licno nikada ne bih mogao da funkcionisem normalno sa zenom koja je mladja 15 godina ili starija 15 godina najbolje je traziti partnera u okviru do +/- 5 godina.
Где нађе баш ту цифту 9? :lol:

znaci ovo iz tebe progovara strah zbog dece :)

realno svaka ljubav MORA da evoluira i u seksualni odnos inace ce odnos uvek biti nedorecen a sama potreba za seksom ce ga vremenom napraviti i neodrzivim..
izuzetak su naravno veze u kojima je nedostatak seksa prouzrokovan zdravstvenim razlozima.
Постоје људи, додуше малобројни, који могу да воле особу с којом немају физички контакт.
Већина нас не може без физичког контакта.

Ali „struzu cerovinu“...:lol:
Koliko ti nisi normalna! :lol: :zaljubljena:

Није то ништа био је скоро појам "талентовани сексаџија", па сада "стругање церовине", очекујем следећу фузију појма: "талентовано стругање церовине/сировине или шта већ..." :hahaha1:

Kakva li je to žena koja se zabavlja sa mlađim muškarcem?
Zbog čega je društvo toliko osuđuje?
Ima li veza sa madjim muskarcem buducnost?

xxx
Prvo uopšteno: "nepisana pravila" su ljudi sami sebi nametnuli.
Kakav li je to žena? Pa žena, obična žena - motivi za takvu vezu mogu biti različiti. O tome može roman da se napiše. A može iz te veze izaći povređena kao i iz svake druge veze. A može biit i srećna, kao i u nekoj "prihvatljivoj" vezi. Da li je moguća ljubav? Normalno da je moguća. Valjda smo toliko "omatoreli" da znamo da nema pravila.
Lično: nikad mi se nisu dopadali mlađi, ali bukvalno :blokada. Uvek stariji i to najviše od 5 do 10 god maksimalno. Generaciju sam gledala kao na drugare, jer je tako i bilo.
Prvi put sam prošle godine pomislila za jednog čoveka (mlađi je bar deset godina od mene :rumenko:da je privlačan (ukupna pojava i on kao osoba). I postidela se zbog toga. Zašto? Pa nekako ne ide. Mislim da sam prvi put "zaboravila" koliko u stvari ima godina. I prvi put razumela kako može da se desi.
Ne osuđujem zato nikoga, različiti smo, uvek bilo i ostalo.

Kakva li je to žena koja se zabavlja sa mlađim muškarcem?
Zbog čega je društvo toliko osuđuje?
Ima li veza sa madjim muskarcem buducnost?

xxx
Prvo uopšteno: "nepisana pravila" su ljudi sami sebi nametnuli.
Kakav li je to žena? Pa žena, obična žena - motivi za takvu vezu mogu biti različiti. O tome može roman da se napiše. A može iz te veze izaći povređena kao i iz svake druge veze. A može biit i srećna, kao i u nekoj "prihvatljivoj" vezi. Da li je moguća ljubav? Normalno da je moguća. Valjda smo toliko "omatoreli" da znamo da nema pravila.
Lično: nikad mi se nisu dopadali mlađi, ali bukvalno :blokada. Uvek stariji i to najviše od 5 do 10 god maksimalno. Generaciju sam gledala kao na drugare, jer je tako i bilo.
Prvi put sam prošle godine pomislila za jednog čoveka (mlađi je bar deset godina od mene :rumenko:da je privlačan (ukupna pojava i on kao osoba). I postidela se zbog toga. Zašto? Pa nekako ne ide. Mislim da sam prvi put "zaboravila" koliko u stvari ima godina. I prvi put razumela kako može da se desi.
Ne osuđujem zato nikoga, različiti smo, uvek bilo i ostalo.

То је приодна појава да мајка од 25.г. васпитава сина од 5.г.

Исто је природно да љубавница од 40-50.г. васпитава љубавника од 20-30.г.
То функционише јако лепо, ако заиста јесте учитељица

Poslednja izmena:
Код Старих Грка, тј. код младих грка, уствари младих Старих Грка :) ... је постојала та појава васпитавања младих мушкараца са старијим искусним, образованим женама.

Ако жене хоће да имају богато, слободно и суверену државу, где ће мужеви да их обасипају златом и пољупцима - све пронађите по једног млахђаног неваспитаног момка и почните са васпитавањем и образовањем будућих дунђера, ђенерала и банкара !!!

Kod nas odraslih da.
Ja sam se osvrnula na decu i mlade koji ovo citaju. ;)
Jer i mi smo bile mlade kad smo ovde dosle metlo (ne znam jel ovo tuzno ili smesno) :think:

Vidis sta ti je iskustvo :zper:
Kilometri stvaraju vozaca :malav:

Nego ti senzualni, gde to ima da se kupi? :lol:

То се не купује, то се прави.

који вас одраслих, тј. недораслих ?...:manikir:

Nije to tako jednostavno za objasnjavanje, a ni potrebno, jer zalazi u licnost svakog pojedinca.
Malogradjanski je odredjivati drugima kako da se ponasaju, ako nikoga ne ugrozavaju svojim ponasanjem.

Ko se tu nadje povredjen, bolje da razmisli o sebi i svojim stavovima, nekad i o svojim sposobnostima, ali i svojim kodeksima.

Nije to tako jednostavno za objasnjavanje, a ni potrebno, jer zalazi u licnost svakog pojedinca.
Malogradjanski je odredjivati drugima kako da se ponasaju, ako nikoga ne ugrozavaju svojim ponasanjem.

Ko se tu nadje povredjen, bolje da razmisli o sebi i svojim stavovima, nekad i o svojim sposobnostima, ali i svojim kodeksima.

А шта си ти сада нама рекла када нема никаквих оцена вредности ?

То је приодна појава да мајка од 25.г. васпитава сина од 5.г.

Исто је природно да љубавница од 40-50.г. васпитава љубавника од 20-30.г.
То функционише јако лепо, ако заиста јесте учитељица
Pa ne znam, verovatno nekim ženama prija da budu vaspitačice
Nisam proučavala tu pojavu, jer me ne zanima

Ko moze da zivi bez ocekivanja? Malo ko.
Jednom u zivotu sam volela muskarca mladjeg od sebe. Volela sam i starije, mnogo starije.
Sta zna ljubav o godinama? :)
Desi se, i to je to. traje, dok traje.
Slazem se. Niko ne treba i retko ko (mislim ipak niko) moze da zivi bez ocekivanja.. Imam ja ocekivanja u vezi ovoga, mozda ne bas konvencionalna... Zapravo, ocekujem da se dobro provedem i da traje dok se oboje smejemo u zajednickim trenucima... A koliko mladje, ako nije tajna? U ovom slucaju, razlika je 9 godina (u korist moje zrelosti )

Пусти негације постмодернизма.

Имаш ли ти шта памено да потврдиш?
eo ja, ne nikako vaspitacica.
dosta mi je da u celom uzivotu budem musko..jel mogu makar u odnosu da budem zena? :))
misim teoretski, ja to zelim-da budem zena, a verovatno nisam sposobna:)))
mnogo mocna mora da bude sila koja bi suzbila moju.

Back