EnjoytheSilence
Elita
- Poruka
- 22.458
Duv duv 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jeste miloše, misim kako ti uopšte zamišljaš da budeš gospodin u čičkovim očima a da je nisi vređao mesecima, da joj nisi prozivao žmua selendru vinariju itd, nemožto tako
Kakva li je to žena koja se zabavlja sa mlađim muškarcem?
Zbog čega je društvo toliko osuđuje?
Ima li veza sa madjim muskarcem buducnost?
Meni je to bilo potpuno prirodno dok sam bio u ranim 20tim do 25.
Ja nisam mogao da ostvarim nikakav kontakt sa vršnjakinjama.
Nekako su mi bile proste, detinjaste, nedorasle - često odvratne u mnogim ponašanjima i diskusijama.
Da ne bih postao trajno impotentan, prešao sam na 10.g. starije.
- - -
brzo sam se oporavio i došao sebi.
Preporučujem svim mladićima od 18-23.g....
Terapijski
Sve zavisi od motiva ulaska u vezu. Jedna stvar je kada neka zena u kasnim tridesetim ili cetrdesetim zeli veze samo sa mladjima, druga je ako je otvorena i za vezu sa mladjim.
Jer se u prvom slucaju radi o hranjenju ega a u drugom fleksibilnosti da se napravi neka dobra prica i u okolnostima koje na prvu loptu ne obecavaju.
Zato su i rezultati drugaciji. Uglavnom ono sto koristis kao oruzje da nahranis ego, ti ga na kraju najvise i sroza.
Dok u drugom slucaju, ako se vodis istim kriterijumima kao i u da kazem "regularnim" okolnostima i nadjes osobu koja ti po vrednostima, stavovima, ponasanju, karakteru odgovara, onda je buducnost i perspektiva slicna kao i kod drugih veza. Jer na kraju, niko se ne razvede, zato sto mu zena nije vise isto lepa, nego zato sto mu zivot sa njom i njenim karakterom postane nepodnosljiv. A vrlo cesto se ni tada ne razvede, nego je pljuje, ali ostaje u braku zbog ....(pa krecu razlozi).
Mladjanog cu jednog da nadjem kad jos malo omatorim, sad mi nekaki previse rano za to :/
Nije bitna razlika u godinama... Postoje veze koje se raspadnu a partneri su blizu u godinama... A postoje veze koje opstaju a da je razlika u godinama velika... Ljubav je bitna...
Genijalac, ako mi uz sarme serviraš i kiselo mleko sa Zlatibora, i majonez,
voleću te pet minuta... pardon, voleću te čak pola sata duže, časna kojotska.![]()
.. evo jedna usiljena, želja, neću danas da odrađujem sutra ću.
Pa nije to taj proces !?
Žena koja je nekada bila, devojka, supruga i majka, treba da oseti potrebu kao ljubavnica da vaspitava mlađeg muškarca.
Sex je samo kruna.
koliko ti imas godina?
zena koja je nekada bila devojka, supruga i majka ima potrebu da bude samo ljubavnica i da uziva
i nema nikakvu potrebu nikog vise da oblikuje, prilagodjava, prilagodjava se, prevaspitava, uci is sl.
samo da uziva, da bude opustena i da je uopste ne zanima da li ce neko nesto da kaze, pogresno protumaci, slucajno pomisli..
pjur strast, prstohvat emocija, saka rasterecenja - 10 point
tja ......srrkkk.....Kosmos kaže da imam 19.god. i da bi mi možda odgovarala jedna učiteljica od 35.
Hm ! Ti nama dakle kažeš da nema nikakvih potreba da se ostvarena žena nekom prilagođava (stav 2.) i da nekog neoblikovanog prilagođava (stav 2.) tvoje tvrdnje.
Opuštenjcija, wow, cooliranje, wow samo uživanjcija, wow - jesu li to Stav 4. ili stav kanarinca, hrčka ili neke životinjice u kavezu ?! m? da nije proizvod civilštine, dekadencije i rezultat beskonačnih tranzicija postmodernog društva za kojim tako čeznete ! Ili je možda obrnuto, pa eto odumire brak zbog preterane demokratije, sloboda i lj.prava koje ne mogu u sirotinjskom, nemoralnom društvu konačno da se utopistički ostvare.
(šapućem) Psssst, Diki, pukni ga jedno dvaput u tintaru, neka mu odleti u taj njegov Kosmos!![]()
Baka pametnica, "uzdala se u se i u svoje kljuse", nije osluškivala tamo nekakve glasove iz Kosmosa.moja mudra baka je imala obicaj da kaze - ne treba tuci nikog, svako ce se tuci sam kad za to dodje vreme![]()
..znaci, skrajnuli smo u filozofiju.....nema tu neke filozofije, ne, ne...
![]()
(šapućem) Psssst, Diki, pukni ga jedno dvaput u tintaru, neka mu odleti u taj njegov Kosmos!![]()