Dragoljub69
Buduća legenda
- Poruka
- 26.820
Msm...kao pišu o mlađim muškarcima,a ispod stola natežu flašku...Vidim ja...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma nemoj,znamo i mi za jadac![]()
Ti si zelena, piletina...sramota da računamo.Da li se racuna to sto je moj muz mladji 3 meseca od mene? ...![]()
Aj sad ,recimo na primer:nađem ja neku mlađu i nategnem i gde je tu problem,a?![]()
Štuka će da mu pocepa rukavicu.To sto ti mozes nategnuti nema ni u Andersenovim bajkama![]()
Aj sad ,recimo na primer:nađem ja neku mlađu i nategnem i gde je tu problem,a?![]()
Natego bi ti i starije od sebe, aki tu nastaje problem - sve su već odavno otegle papke.Aj sad ,recimo na primer:nađem ja neku mlađu i nategnem i gde je tu problem,a?![]()
Ne. Da nemaš ličnu kartu, da li bi se to primećivalo?![]()
Ti si zelena, piletina...sramota da računamo.![]()
Ne bi...
Ja, na zalost (ili na srecu??) izgledam balavo...
Dosli sa starom firmom na sastanak u Bg, sala za konferencije, vidim svoje ime na kartici i posla da sednem, kad covek koji je vec sedeo pored dize kratko pogled:“Dete, meni jedan kraci sa mlekom.“![]()
Ne bi...
Ja, na zalost (ili na srecu??) izgledam balavo...
Dosli sa starom firmom na sastanak u Bg, sala za konferencije, vidim svoje ime na kartici i posla da sednem, kad covek koji je vec sedeo pored dize kratko pogled:“Dete, meni jedan kraci sa mlekom.“![]()
Drugi put nemoj da se obučeš kao kafe kuvarica![]()
... Koja je imao sličan problem, jer je od rane mladosti obožavao starije ribe. Zbog njih sam i bradu dugo nosio, kamuflirala mi je baby face i činila me ozbiljnijim. Jees!
![]()
A nisam.![]()
Ali coveku se izgleda jako pila kafa.
Ja odem i donesem mu i sednem pored njega. Automat na stolu iza, sokovi, mineralna. Posle se bio sav pogubio i zbunio.
- - - - - - - - - -
Kakvo je sada stanje? Cisto da znam hocu li imati koristi od ove balavosti?
![]()
Šalim se malo. Ja sam imala sličan peh kada sam promašila dress code![]()
pa u natezanju je problem.ono,baba za dedu,deda za repu,povuci potegni...iscupase![]()
Al stvarno...kad krenu u ove generalizacije tipa moja drugarica, moj drug...
Nisam ni na jednoj strani, svako bira svoj put ali nemojte pricati o izuzecima kao o necemu sto pobija prirodne zakone.
Kakve jebbene pozne tridesete i cetrdesete za radjanje, isto tako i cetrdesete za ocinstva?
Moje stanje si videla.A nisam.![]()
Ali coveku se izgleda jako pila kafa.
Ja odem i donesem mu i sednem pored njega. Automat na stolu iza, sokovi, mineralna. Posle se bio sav pogubio i zbunio.
- - - - - - - - - -
Kakvo je sada stanje? Cisto da znam hocu li imati koristi od ove balavosti?
![]()
Do 40. sta je uradio uradio je...posle 40 moze da se slika...![]()