Veza sa mladjim muskarcem

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
zena sa 30 + vec je imala 3 duze veze i usput jos barem 10ak koje je pokusala da privuce svojom zlatnom vaginom. 3 duze veze su u ustvari 3 braka. I sad ko da zeni trostruku raspustenicu . mogu naci nekog lokalnog pjanog bekriju.

Preleteo sam malo preko komentara pošto nemam želju da čitam ove nebuloze detaljno.
Koliko su ove žene u zabludi je van pameti. Čak i kada im se napiše istina i namera one i dalje umišljaju svoju realnost koja ne postoji.
Žene, ako mislite da jurite mlađe znajte da ste samo vežbanke (ono, bolje matorka nego ruka, može i nešto korisno da se nauči).

Barbara napisa da muškarcima ističe rok posle 40. Situacija je sasvim obrnuta, dobar deo žena ulazi u menopauzu oko 40. godine. A to što mu se ne diže na tebe, pa jbg, nisi ono što si bila pre 15 godina.

Znam za slučajeve gde su žene odlepile i završile na psihijatriji pošto su se petljale sa mlađim muškarcima i ostale bačene kao krpe.

Problem ovih starih koka je što imaju pristup životu kao do još uvek imaju 20 godina i taj seksualni kapital, nemaju, a kad ih ta istina zvekne dolaze tablete za smirenje.

U današnjem vremenu društvenih mreža mogu uživo da gledam mentalni raspad.

Žena ima seksualni kapital i potencijal za rađanje dok je mlada, kad to izgubi više nikom nije zanimljiva. Ovo je napisano u kontestu "veza" sa ove teme.

Poslednja izmena:
Ne bi... :)
Ja, na zalost (ili na srecu??) izgledam balavo... :)

Dosli sa starom firmom na sastanak u Bg, sala za konferencije, vidim svoje ime na kartici i posla da sednem, kad covek koji je vec sedeo pored dize kratko pogled:“Dete, meni jedan kraci sa mlekom.“ :(
:lol:... Koja je imao sličan problem, jer je od rane mladosti obožavao starije ribe. Zbog njih sam i bradu dugo nosio, kamuflirala mi je baby face i činila me ozbiljnijim. Jees! :super:

Drugi put nemoj da se obučeš kao kafe kuvarica :D

A nisam. :(
Ali coveku se izgleda jako pila kafa.
Ja odem i donesem mu i sednem pored njega. Automat na stolu iza, sokovi, mineralna. Posle se bio sav pogubio i zbunio. :D

- - - - - - - - - -

:lol:... Koja je imao sličan problem, jer je od rane mladosti obožavao starije ribe. Zbog njih sam i bradu dugo nosio, kamuflirala mi je baby face i činila me ozbiljnijim. Jees! :super:

:D Kakvo je sada stanje? Cisto da znam hocu li imati koristi od ove balavosti? :D

Ti si lood.Ono je baba iz muzeja voštanih figura.

Brigitte-Macron.jpg

A nisam. :(
Ali coveku se izgleda jako pila kafa.
Ja odem i donesem mu i sednem pored njega. Automat na stolu iza, sokovi, mineralna. Posle se bio sav pogubio i zbunio. :D

- - - - - - - - - -

:D Kakvo je sada stanje? Cisto da znam hocu li imati koristi od ove balavosti? :D
Moje stanje si videla. :) Fotka koju sam postovao bila je stara jedan dan. Koža lica mi je i dalje nežna kao dečje dupence. :)

I Ona se tome raduje, često me cmače i balavi, onim svojim prekrasnim, sočnim, matorim usnama. :D :heart:

Do 40. sta je uradio uradio je...posle 40 moze da se slika...:malav:

nije bas tako, .. ti od 4 banke su najbolji za svalerejsn..do tih godina su nesto stvorili , ozenili se, deca im izasla iz obdanista i pelena,imaju izvore prihoda u vidu posla, vode porodicu na godisnje odmore, imaju stan, kola i psa, nemaju nekih vecih egzistencijalnih problema koji bi im uticali a potenciju.. tako da mogu da se opusteno upuste u veze sa strane..plus ne moras da im peres gace..samo dobar dan dragi i dovidjenja..vidimo se uskoro kada ti zena ode sa decom kod svojih i kao do sada parkiraj u susednoj ulici :malav:

Kuguarke su cudo. Ja nisam imala iskustva sa mladjim muskarcima osim jednom kad sam bila obmanuta,:lol: ali to su bile dve kafe, znaci nista, medjutim mnoge moje prijateljice razvedene ili cak i one neudate veoma rado ulaze u te veze sa mladjim frajerima i po deset godina.
Tu po meni oni samo gube, ukoliko veza potraje, jer nju bas boli, dete joj raste, njoj je lepo, a on kad se okrene njegova ce generacija da se poudaje pa moze da se desi da ostane bez porodice. Ok je ako mu to i nije cilj.
Moj drugar je u vezi sa razvedenom zenom 15 godina starijom od sebe, koja ima velikog sina od 25. godina, njemu ok, njoj ok. Ona opustena, izgleda super, ovaj nije nesto lud za decom bas... Svako nadje sta mu odgovara.

Back