Veza sa mladjim muskarcem

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
realno mi srbistanci treba da uvozimo zene iz rusije ukrajine, albanije i severna koreja ili vijetnam . one postuju tradiciju i brak

- - - - - - - - - -

Ja baš mislim obrnuto.
Ne znam da li žena, pogotovo posle lošeg braka može da se otvori i zaljubi u sledećeg muškarca.
Mislim da više uživa u promeni i dobrom seksu, ne u ljubavi.

Dok mlađi mušakrci znaju itekako da se zaljube u "veštinu" i zrelost (emotivnu) nešto starije partnerke.
muskarci se nevidjeno zaljube u babu. ono ides na more sa babom a oko tebe sva mlada zategnuta dupeta. a dupe tvoje bake masno strije ceulit na sve strane.prosto nevidjeno

nije prosipanje frustracija ,nego zenama se plodnost umanjuje posle 32. A pola zena posle 35 ne mogu da ostanu prirodnim putem prvi put trudne. a muski mozak je tako programiran da juri zene kada su najbolje za radjanje. ali one tada gledaju karijeru i kao neki fakultet.

Neće baš biti. Reci to mojoj koleginici koja se porodila prije manje od dva mjeseca. To joj je prvo dijete a 79 godište je. Što se tiče teme dokle god su oboje zadovoljni samo naprijed. Što rekla jedna moja poznanica ok je dok ono drugo po godinama ne može da ti bude mama ili tata. Razlika ala Verica Rakočević je po meni neprirodna i fuj.

pa to tvoje ja znam ili sam cula ne ulaze u ozbiljniju raspravu. sad kad bi ti ja rekao da su moji prijatelji svi doktori nauka ne znaci da je to neki prosek.

Does my age affect my fertility?
Yes. Fertility starts to decline for women from about the age of 30, dropping down more steeply from the age of 35. As women grow older the likelihood of getting pregnant falls while the likelihood of infertility rises.

Most women will be able to conceive naturally and give birth to a healthy baby if they get pregnant at 35 years old. After 35 years, the proportion of women who experience infertility, miscarriage or a problem with their baby increases. By the age of 40 only two in five of those who wish to have a baby will be able to do so.
Does my age affect my fertility?
Yes. Fertility starts to decline for women from about the age of 30, dropping down more steeply from the age of 35. As women grow older the likelihood of getting pregnant falls while the likelihood of infertility rises.

Most women will be able to conceive naturally and give birth to a healthy baby if they get pregnant at 35 years old. After 35 years, the proportion of women who experience infertility, miscarriage or a problem with their baby increases. By the age of 40 only two in five of those who wish to have a baby will be able to do so.

https://www.babycentre.co.uk/a6155/your-age-and-fertility#ixzz57kI9wAA2

The facts about men, age and fertility

The quality of a man’s sperm decreases with age.
As a man ages, it takes longer for his partner to get pregnant. There’s also an increased risk of not conceiving at all.

Whatever the age of the mother, the risk of miscarriage is higher if the father is over 45. The children of older fathers are at greater risk of autism, mental health problems and learning difficulties.
The figures about men, age and fertility

The average time to pregnancy if a man is under 25 is just over 4.5 months but nearly two years if a man is over 40 (if the woman is under 25).
There is a five-fold increase in time to pregnancy if the male partner is aged over 45 years.
For couples having IVF, the risk of not having a baby is more than five times higher if the male partner is aged 41 or older.
The volume of a man’s semen and sperm motility (the ability of sperm to move towards an egg) decrease continually between the ages of 20 and 80.
The risk of miscarriage is twice as high for women whose male partner is aged over 45 than for those whose partners are under 25.
Children with fathers aged 40 or older are more than five times as likely to have an autism spectrum disorder than children fathered by men aged under 30.

vecina zena u 25 se proruzni. zato treba da se udaju do 20 dok jos imaju sanse. ima par dobrih komada i posle 30te, ali su retki

- - - - - - - - - -

The facts about men, age and fertility

The quality of a man’s sperm decreases with age.
As a man ages, it takes longer for his partner to get pregnant. There’s also an increased risk of not conceiving at all.

Whatever the age of the mother, the risk of miscarriage is higher if the father is over 45. The children of older fathers are at greater risk of autism, mental health problems and learning difficulties.
The figures about men, age and fertility

The average time to pregnancy if a man is under 25 is just over 4.5 months but nearly two years if a man is over 40 (if the woman is under 25).
There is a five-fold increase in time to pregnancy if the male partner is aged over 45 years.
For couples having IVF, the risk of not having a baby is more than five times higher if the male partner is aged 41 or older.
The volume of a man’s semen and sperm motility (the ability of sperm to move towards an egg) decrease continually between the ages of 20 and 80.
The risk of miscarriage is twice as high for women whose male partner is aged over 45 than for those whose partners are under 25.
Children with fathers aged 40 or older are more than five times as likely to have an autism spectrum disorder than children fathered by men aged under 30.

uglavnom muska sperma se pomera i do 80te . ne mora da pliva ko jan torp , ali doci ce do cilja :hahaha:

Pa što ne pričate o prvom problemu onda, nego neke nebuloze?
I muškarci su u tom smislu ograničeni, s godinama se smanjuje plodnost, a uvećavaju se šanse da dete ima neke genetske abnomarlnosti, pa tu je svest izgleda potpuno zatajila. O tome ni pomena.
Kod žena sa godinama opada moć da pričaju o problemima i njihovom rešavanju.Misle da će se sami rešiti ako ćute.

procitala sam samo uvodni post.izmedju njih nije prevelika razlika,pogotovu sto su oboje odrasli,pa cak i on koji ima 28 god.
sasvim je moguce da se on zaljubio,zasto ne bi? ne otpadaju njoj delovi u 42 godini,niti zaboravlja dal je popila lek za pritisak

vecina zena u 25 se proruzni. zato treba da se udaju do 20 dok jos imaju sanse. ima par dobrih komada i posle 30te, ali su retki

- - - - - - - - - -

uglavnom muska sperma se pomera i do 80te . ne mora da pliva ko jan torp , ali doci ce do cilja :hahaha:

Naruči ti neku albanku pa pravi male srpčiće dok ti plivaju spermići... Al obavezno bez strija i celulita, to naglasi u porudžbenici.

- - - - - - - - - -

procitala sam samo uvodni post.izmedju njih nije prevelika razlika,pogotovu sto su oboje odrasli,pa cak i on koji ima 28 god.
sasvim je moguce da se on zaljubio,zasto ne bi? ne otpadaju njoj delovi u 42 godini,niti zaboravlja dal je popila lek za pritisak

:zcepanje:

Al stvarno...kad krenu u ove generalizacije tipa moja drugarica, moj drug...
Nisam ni na jednoj strani, svako bira svoj put ali nemojte pricati o izuzecima kao o necemu sto pobija prirodne zakone.
Kakve jebbene pozne tridesete i cetrdesete za radjanje, isto tako i cetrdesete za ocinstva?

Neće baš biti. Reci to mojoj koleginici koja se porodila prije manje od dva mjeseca. To joj je prvo dijete a 79 godište je. Što se tiče teme dokle god su oboje zadovoljni samo naprijed. Što rekla jedna moja poznanica ok je dok ono drugo po godinama ne može da ti bude mama ili tata. Razlika ala Verica Rakočević je po meni neprirodna i fuj.

Sestra Rasima Ljajića porodila se u 60. godini . sto znaci da zene po tvom jako bistrom mozgu treba da cekaju do 60te da rode

Ne tako davno kršili smo ruke i iz gotovo svakog ćoška slali poruke unucima da pred izbore sakriju
lične karte svojih baka i deka i da ih ne vraćaju dok se izbori ne okončaju.

Žene, unuke, kao mlađi muškarac vam govorim da i u ovom slučaju razmišljate na isti način. :heart:

Back