Veza sa mladjim muskarcem

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Veze u kojima je razlika od 9+ godina su jako teske za odrzavanje jer jednostavno se osobe krecu u razlicitim drustvima, imaju razlicito zivotno iskustvo, razlicite poglede na neke stvari usled razlicitog doba u kome su zivele itd. Licno nikada ne bih mogao da funkcionisem normalno sa zenom koja je mladja 15 godina ili starija 15 godina najbolje je traziti partnera u okviru do +/- 5 godina.

Veze u kojima je razlika od 9+ godina su jako teske za odrzavanje jer jednostavno se osobe krecu u razlicitim drustvima, imaju razlicito zivotno iskustvo, razlicite poglede na neke stvari usled razlicitog doba u kome su zivele itd. Licno nikada ne bih mogao da funkcionisem normalno sa zenom koja je mladja 15 godina ili starija 15 godina najbolje je traziti partnera u okviru do +/- 5 godina.

Otprilike mislim isto s tim sto znam i slucajeve gde takve veze lepo funkcionisu..a dokle ce, pitanje je...:lol:

- - - - - - - - - -

Nemoj da joj razbijaš iluziju :lol:

Unapred sam bila spremna na ovakve prozivke iako tema nema veze sa mnom...ccc...

- - - - - - - - - -

Seksizam ruls...:lol:

Otprilike mislim isto s tim sto znam i slucajeve gde takve veze lepo funkcionisu..a dokle ce, pitanje je...:lol:

- - - - - - - - - -

Unapred sam bila spremna na ovakve prozivke iako tema nema veze sa mnom...ccc...

- - - - - - - - - -

Seksizam ruls...:lol:

Ima veze sa tvojim stavom. Ja ti samo pišem kako stvari funkcionišu iz muškog ugla, ali ti nisi spremna to da prihvatih. Ima frikova koji vole debele, starije, razroke... većina muškaraca voli mlade i vitke. Starije žene koje misle da mogu da odbace brak i uhvate nešto mlađe su u velikoj zabludi. To je dobro samo za mlade muškarce.

...prica jedna Ana...

Kakva li je to žena koja se zabavlja sa mlađim muškarcem?
Zbog čega je društvo toliko osuđuje?
Ima li veza sa madjim muskarcem buducnost?

zena je normalna
zasto bi drustvo osudjivalo, svako zivi svoj zivot
retko da su to veze sa buducnoscu, iz razloga sto su to veze pune dilema i strahova i uglavnom bazirane na velikim kompromisima

Stvar je u glavi, a onda tek u okruzenju i komentarima....

Ove zene koje to mogu da svare imaju jednu jedinu devizu, da im bude lepo pa koliko traje,

tako je i kada je obrnuta veza u pitanju ili bilo koji segment zivota, a tako je i sa muskarcima.

Kod ljudi duhom iznad potreba postoji mnogo prepreka, a prva je vaspitanje, druga iskustvo do tada steceno i treca empatija...

Recimo nije lose kad muskarac ima 22/23 godine pa nadje neko matoriju koja ima karijeru od 30ak godina. I taman moze da zivi kod nje i da ustedi na stanu tokom studija, a stan je najveci trosak.
par godina kasnije muskarac je gotovo sa fakultetom i krece da radi i onda se moze posvetiti mladjim modelima. a ona ce tad imati preko 35 i moci ce da kupi macku

Poslednja izmena:
Recimo nije lose kad muskarac ima 22/23 godine pa nadje neko matoriju koja ima karijeru od 30ak godina. I taman moze da zivi kod nje i da ustedi na stanu tokom studija, a stan je najveci trosak.
to isto nije losa mogucnost. par godina kasnije muskarac je gotovo sa fakultetom i krece da radi i onda se moye posvetiti mladjim modelima. a ona ce tad imati preko 35 i moci ce da kupi macku

Јесу ове године које помињеш овде радни стаж или шта?

veze traju samo dok je dobro trpanje. sa zenama svedno covek nema o cemu da razgovara. neka druga intelektualna liga je to

Јесу ове године које помињеш овде радни стаж или шта?

ne radni staz, nego riba od 30ak godina. Koja je zavrsila faks sa 25 i vec radi 5/6 godina. na kraju teksta sam stavio da ce riba imati 35, a tada je lepota vec dobrim delom prosla.

- - - - - - - - - -

...veze i sa mladjim zenama takodje nisu automatski i trajne...

ali puniti ribu od 20 i puniti ribu od 35 nije isto. Prosecna riba od 20 izgleda daleko bolje nego najbolja riba od 35. zenama se prodaje prica i karijera i muz i deca, ali retko koja to ostvari.

zene bi trebale da cim zavrse osnovne studije od 3 godine da se udaju. tad imaju 22/23 godine. da rodi troje cetvoro. I onda sa 35 kad deca krecu u skolu ona moze da se posveti karijeri. 30godina rada moze dosta toga da se postigne. ako zeli

ne radni staz, nego riba od 30ak godina. Koja je zavrsila faks sa 25 i vec radi 5/6 godina. na kraju teksta sam stavio da ce riba imati 35, a tada je lepota vec dobrim delom prosla.

- - - - - - - - - -

ali puniti ribu od 20 i puniti ribu od 35 nije isto. Prosecna riba od 20 izgleda daleko bolje nego najbolja riba od 35. zenama se prodaje prica i karijera i muz i deca, ali retko koja to ostvari.

zene bi trebale da cim zavrse osnovne studije od 3 godine da se udaju. tad imaju 22/23 godine. da rodi troje cetvoro. I onda sa 35 kad deca krecu u skolu ona moze da se posveti karijeri. 30godina rada moze dosta toga da se postigne. ako zeli

Pa nije, ova od 35 je iskusnija a ova mladja lezi i ceka...:lol:

:rotf:

- - - - - - - - - -

...sorrry...:malav:

Pa nije, ova od 35 je iskusnija a ova mladja lezi i ceka...:lol:

:rotf:

- - - - - - - - - -

...sorrry...:malav:

ko ceka doceka. :hahaha:

zenama treba neko da objasni da treba da se udaju dok su mladje. u proseku vec sa 35 bi trebale da vezu maramu. izgledaju kao odron. sto se tice karijere, jednostavno vecina od vas nema sanse protiv muskaraca koji su 2/3 klase ispred po sposobnostima. tako da sedi kuci, cuvaj decu.

ko ceka doceka. :hahaha:

zenama treba neko da objasni da treba da se udaju dok su mladje. u proseku vec sa 35 bi trebale da vezu maramu. izgledaju kao odron. sto se tice karijere, jednostavno vecina od vas nema sanse protiv muskaraca koji su 2/3 klase ispred po sposobnostima. tako da sedi kuci, cuvaj decu.

mora ranije da se uda, da kad se razvede ne bude baba sa malom decom, već deca velika, ona zaobljena, dečka pod mišku i fanfare

- - - - - - - - - -

:heart: Ljubaav i prijateljstvo nemaju granica :rumenko:

takoreći ((:

Back