електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Само вршњаци или година две горе-доле. Само са њима имам теме и само са њима се сећам истих ствари.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
poznato je da devojčice brže sazrevaju. Muškarci obično uhvate korak oko tridesete.Мени је моја генерација увек била досадна. Поготово до 7. основне. Онда су ми легли и неки моји, али опет ређе.
Meni je logicno da se mladje osecam sa malo starijim muskarcem od sebe. Sa mladjim kao da sam mu starija sestra.izuzetno je retko da takva veza opstane, ali je zato njoj super šansa da se oseća mladjom.
Mi sad bogi mozemo i 10 godina starije i 10 godina mladjeСада сам се сетила другарице... Када се њој, која има дете и брак иза себе, набацивао мушкарац 10 година старији са сличним искуством била је у фазону "Ју! Срам га било! Шта он умишљ? Како се усуђује!?" а када је она одлепила за 15 година млађим, који није ни са девојком живео а камо ли нешто више, није ставила прст на чело. Људи су стварно хит! Једно важи за њих, а сасвим друго за друге...
34Jbg ne znamo koje su tvoje godine![]()
Eto pogodihMi sad bogi mozemo i 10 godina starije i 10 godina mladje
34
Sta ?Eto pogodih
Al sigurno si zaboravila
Da sam ti rekao da imaš oko tri banke
Ја стварно не знам шта бих са неким 10 година млађим. Тај се још опија по "ијадама" и живи код маме. Да му будем тутор? Могу ја импоновати њему, не може он мени. Мени може овај 10 година старији. Ионако, са дететом од 17 година и ја сам ближа, по искуству, жени од 44 него својој вршњакињи.Mi sad bogi mozemo i 10 godina starije i 10 godina mladje
34
Nemojte za to kriviti nas trendsetere.Видела сам ја неке млађе данас на Ади, морбидно дебеле.
cekaj polako, jos malo pa cete moci samo mladjeMi sad bogi mozemo i 10 godina starije i 10 godina mladje
34
Ја стварно не знам шта бих са неким 10 година млађим. Тај се још опија по "ијадама" и живи код маме. Да му будем тутор? Могу ја импоновати њему, не може он мени. Мени може овај 10 година старији. Ионако, са дететом од 17 година и ја сам ближа, по искуству, жени од 44 него својој вршњакињи.
Kako je ovo lijepo recenoTeško da mi možemo imponovati desetak godina mladjim momcima za vezu...i on treba da živi slobodno i da prodje sve kroz šta sam i ja prošla. Ne bih ga vezivala za sebe uopšte.
Doduše, u mom slučaju se ni početak ne bi desio. Sve i da ostanem sama sada, verovatno bih imala kompanjona sebi ravnog. Za mene je neko vreme prošlost ali za tog mladjeg nije i ne treba da bude. Ne zato što mi ne imponuje već zato što i on jednu mladost ima.
Niti bih želela da moj sin sutra ima ozbiljnu vezu sa ženom koja je svoju mladost proživela kako je sama birala. Želela bih da i on ima taj izbor a ne da bude emocijama ucenjen da prati nju kojoj do mnogih stvari više nije stalo. Najbolje je, po mom sudu, ne upetljavati se. Meni je to fer.
Bata Cile, kao zapazeni clan forumske zajednice kvazipsihologa rekao bih da tvoja vizija buducnosti ukazuje na to da podsvesno vapis za promenama, za necim novim, necim divljim, za turbom, za rejvom, kokiskom i decacima, diranjem sisa preko majice, mozda je vreme da i u postojecim bracnim okvirima otvoris prostor za nove muskarce, pa ako treba neka to budu i neki forumasi, ako ne mladji, a ono stariji, tako neki drzeci stariji.Zene moje, ja pisem kao neko ko bi, da se razvede sada, ostao sam. Ne bih se vise udavala i radjala.
Znaci musko samo za druzenje, zabavu. Nista ozbiljno. Bas zato sto ja ne bih mogla to da pruzim nekome ne bih ocekivala bilo sta od drugoga.
Mene zanima da li je Barbara za ove dve godine uspešno ostvarila vezu sa mlađim muškarcem?