Veza sa mladjim muskarcem

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Сада сам се сетила другарице... Када се њој, која има дете и брак иза себе, набацивао мушкарац 10 година старији са сличним искуством била је у фазону "Ју! Срам га било! Шта он умишљ? Како се усуђује!?" а када је она одлепила за 15 година млађим, који није ни са девојком живео а камо ли нешто више, није ставила прст на чело. Људи су стварно хит! Једно важи за њих, а сасвим друго за друге...
Mi sad bogi mozemo i 10 godina starije i 10 godina mladje :zaljubljena:
Jbg ne znamo koje su tvoje godine 😁
34

Mi sad bogi mozemo i 10 godina starije i 10 godina mladje :zaljubljena:

34
Ја стварно не знам шта бих са неким 10 година млађим. Тај се још опија по "ијадама" и живи код маме. Да му будем тутор? Могу ја импоновати њему, не може он мени. Мени може овај 10 година старији. Ионако, са дететом од 17 година и ја сам ближа, по искуству, жени од 44 него својој вршњакињи.

Ја стварно не знам шта бих са неким 10 година млађим. Тај се још опија по "ијадама" и живи код маме. Да му будем тутор? Могу ја импоновати њему, не може он мени. Мени може овај 10 година старији. Ионако, са дететом од 17 година и ја сам ближа, по искуству, жени од 44 него својој вршњакињи.

Teško da mi možemo imponovati desetak godina mladjim momcima za vezu...i on treba da živi slobodno i da prodje sve kroz šta sam i ja prošla. Ne bih ga vezivala za sebe uopšte.
Doduše, u mom slučaju se ni početak ne bi desio. Sve i da ostanem sama sada, verovatno bih imala kompanjona sebi ravnog. Za mene je neko vreme prošlost ali za tog mladjeg nije i ne treba da bude. Ne zato što mi ne imponuje već zato što i on jednu mladost ima.
Niti bih želela da moj sin sutra ima ozbiljnu vezu sa ženom koja je svoju mladost proživela kako je sama birala. Želela bih da i on ima taj izbor a ne da bude emocijama ucenjen da prati nju kojoj do mnogih stvari više nije stalo. Najbolje je, po mom sudu, ne upetljavati se. Meni je to fer.

Teško da mi možemo imponovati desetak godina mladjim momcima za vezu...i on treba da živi slobodno i da prodje sve kroz šta sam i ja prošla. Ne bih ga vezivala za sebe uopšte.
Doduše, u mom slučaju se ni početak ne bi desio. Sve i da ostanem sama sada, verovatno bih imala kompanjona sebi ravnog. Za mene je neko vreme prošlost ali za tog mladjeg nije i ne treba da bude. Ne zato što mi ne imponuje već zato što i on jednu mladost ima.
Niti bih želela da moj sin sutra ima ozbiljnu vezu sa ženom koja je svoju mladost proživela kako je sama birala. Želela bih da i on ima taj izbor a ne da bude emocijama ucenjen da prati nju kojoj do mnogih stvari više nije stalo. Najbolje je, po mom sudu, ne upetljavati se. Meni je to fer.
Kako je ovo lijepo receno:heart:
Stariji treba da ostave mladje na miru, da i oni prozive svoju mladost shodno svojim potrebama i afinitetima, da steknu sopstvena iskustva bez da ih iko manipulise.

Ни ја, Чичак, не пишем о браку. Али и за "забаву" је потребно ипак више од ј.ебача. Мени, оваквој каква сам, не може бити забаван тако неко ма како зрео био.

Фрејо, дете ти је још мало. Ускоро, када будеш више излазила без њега, нећеш моћи да живиш од студената. Наравно да би им импоновала, физички ниси далеко од њихових колегиница, а сада имаш самопоуздање и изграђен стил док оне још лутају. Друго је што имаш и самосвест шта ти је у реду а шта не.

Што се младости тиче... Не сматрам да је она сама по себи предност и да се старији партнер у том случају слади док се од млађег нешто узима, да не кажем отима. Мислим да су та искуства изузетно корисна за млађег партнера, ако до њих дође.

А избор детета... Као и код другарица и сестара... Не занима ме ко је он, чиме се бави, како изгледа... Занима ме како утиче на њу. Ако је она и даље она, своја, али срећнија и најбоља верзија себе, ништа ми више није битно. Трајало то 2 месеца или цео живот. Ако се мења а одудара од себе, дајем себи право да се мешам.

Zene moje, ja pisem kao neko ko bi, da se razvede sada, ostao sam. Ne bih se vise udavala i radjala.
Znaci musko samo za druzenje, zabavu. Nista ozbiljno. Bas zato sto ja ne bih mogla to da pruzim nekome ne bih ocekivala bilo sta od drugoga.
Bata Cile, kao zapazeni clan forumske zajednice kvazipsihologa rekao bih da tvoja vizija buducnosti ukazuje na to da podsvesno vapis za promenama, za necim novim, necim divljim, za turbom, za rejvom, kokiskom i decacima, diranjem sisa preko majice, mozda je vreme da i u postojecim bracnim okvirima otvoris prostor za nove muskarce, pa ako treba neka to budu i neki forumasi, ako ne mladji, a ono stariji, tako neki drzeci stariji. :deda2: Na tvojoj platformi dala bi se zasnovati masa paralelnih relacija, to su stavovi koji obecavaju jer ih mnogi dele.:ok:

Back