Veza sa imigrantom

Vrela Cica

Iskusan
Poruka
5.579
Nijedne novine jos nisu nesto isceprkale. Da li biste bili u vezi sa imigrantima? Ima nekih musavih, a i nekih simpaticnih. Ja sam odrastala blizu Arapa, pa me ne privlace, a posebno ne volim njihovo licemerje. Da li ste upzonali nekoga? Da li biste se ozenili/udali ne zbog papira, vec iz ljubavi? Da li biste ga pokrstili u Pravoslavlje? A sta, ako on nece?

Nijedne novine jos nisu nesto isceprkale. Da li biste bili u vezi sa imigrantima? Ima nekih musavih, a i nekih simpaticnih. Ja sam odrastala blizu Arapa, pa me ne privlace, a posebno ne volim njihovo licemerje. Da li ste upzonali nekoga? Da li biste se ozenili/udali ne zbog papira, vec iz ljubavi? Da li biste ga pokrstili u Pravoslavlje? A sta, ako on nece?

Ako imaš drugove koji gaje proevropske stavove pitaj ih. Oni uglavnom ulaze u veze sa imigrantima.

Ako on neće, ima da ti plati troškove za rad veš mašine i prašak,
koji si imala kad si ga dovela i okupala, kao i čiste gaće, zaostale iza pokojnog muža !
Onda mu otvoriš ulazna vrata i rokneš nogom u guzicu....!

...cini mi se Vrela
da si svuda bila blizu
pokraj
u vezi
razocarana
ozlojedjena na neke
izvikane' velikane
a
ipak ostade
i naivna i nevina...
Samo to forsiraj i ti si ,- 'suvi genije'...kakav ,-Pera Kojot i petljavine...:lol:

Ja bi, eventualno ako dodju emigranti iz npr amerike ili havaja, ima u usi one pesme american women, pitam se da li american womens vole malo bugi-vugi? :-D.

Sa ovim sada em. nikada.

Znam puno stranih riba sa kojim se :zper: igram cesto i nikada nismo pricali o religiji i veri niti o naciji - svu ljudi su isti za mene i za normalne osobe :aha:

Jer sve te teme su nezgodne uvek a ja zelim samo Fun i ona :per: :lol: Koliko se para dobije ako si odredjene nacije i vere i da li time kupujes nesto ? :lol:

Ja bi, eventualno ako dodju emigranti iz npr amerike ili havaja, ima u usi one pesme american women, pitam se da li american womens vole malo bugi-vugi? :-D.

Sa ovim sada em. nikada.

Ti si rasista i vrsis selekciju medju migrantima. To nije dobro. Svako migrant je migrant za sebe. Normalno je da se zaljube u nekog, a mozda da se rodi ljubav.

Ako neki Rus ubije nekog koga volim necu mrzeti ceo nevin narod koji nema veze sa tim ubistvom nego kriviti tog ubicu :aha:

Nemoj da mrzis ceo narod, pa onda sacekaj da tebe ostali Rusi umlate, pa se preispituj tako polumrtav dok ne crknes.

Back