Veza sa dve devojke

Pozdrav, interesuje me neki savet o tome postoji li uopšte mogućnost da se bude u vezi tj. da se smuva i drugarica tvoje devojke a da devojka ne sazna za to .
Naravno ta njena drugarica zna da smo nas dvoje zajedno ali mi ipak šalje neke signale da bi htela kombinacija.
Međutim što se mene tiče isključivo sam prijateljski nastrojen prema drugarici svoje devojke ali i ja sam od krvi i mesa i imam svoje potrebe a i drugarica je kao manekenka a i priča se da je lavica u krevetu. Pa me zato sada intrigira može li tu nešto da se uradi bar jednom a da moja cura ne sazna, mslm ipak su one drugarice a žene pričaju.
Možeš pet da ih imaš, ali ne drugarice....šta god smislila nije dobro za tebe, pa ako je bolja od tvoje devojke onda se baci na nju, a otkači devojku.

Ovo boldovano mi je baš navlaka i otkriva prave namere....da pokažeš ko si i šta....

Zbog ovakvih debila kao ti, zene gube poverenja u muskarce. Ostavi tu devojku , nek bude sa nekim postenim i normalnim momkom. Dzaba joj gubis vreme

65e.jpg

Pozdrav, interesuje me neki savet o tome postoji li uopšte mogućnost da se bude u vezi tj. da se smuva i drugarica tvoje devojke a da devojka ne sazna za to .
Naravno ta njena drugarica zna da smo nas dvoje zajedno ali mi ipak šalje neke signale da bi htela kombinacija.
Međutim što se mene tiče isključivo sam prijateljski nastrojen prema drugarici svoje devojke ali i ja sam od krvi i mesa i imam svoje potrebe a i drugarica je kao manekenka a i priča se da je lavica u krevetu. Pa me zato sada intrigira može li tu nešto da se uradi bar jednom a da moja cura ne sazna, mslm ipak su one drugarice a žene pričaju.
U vezi koja je transparentan sa njih obe :
Da, ako se obe slože.
U vezi u koja nije:
Da, ako prva ne zna za drugu?

Što se tiče drugog dela, toga da si isključivo prijateljski nastrojen... Pinokio, Pinokio... :D

Kakve to signale? Da ti to ne tumačiš na pogrešan način?

Ovako:

Prekidaj odmah sa jednom od nje, ne pokusavaj biti sa dvije djevojke, uništit ćeš i sebe i njih i izgubiti sve to skupa, vjeruj mi na ovo, bježi od toga i ne čini to, TO JE NEMOGUĆE.

Pusti ti svoje potrebe, prvo razmisli o tome da ćeš tako i sam sebe emocionalno uništiti ili osakatiti, možda ne sada ali s godinama, uglavnom: ne čini to, dok imas vremena odustani od jedne i budi s tom jednom, ako ne zelis s njom biti PREKINI S NJOM, ne budi brate GAD, jer ces i sebe tako oštetiti viruj mi.

Ovako:

Prekidaj odmah sa jednom od nje, ne pokusavaj biti sa dvije djevojke, uništit ćeš i sebe i njih i izgubiti sve to skupa, vjeruj mi na ovo, bježi od toga i ne čini to, TO JE NEMOGUĆE.

Pusti ti svoje potrebe, prvo razmisli o tome da ćeš tako i sam sebe emocionalno uništiti ili osakatiti, možda ne sada ali s godinama, uglavnom: ne čini to, dok imas vremena odustani od jedne i budi s tom jednom, ako ne zelis s njom biti PREKINI S NJOM, ne budi brate GAD, jer ces i sebe tako oštetiti viruj mi.
A zasto si ti to radio ha???

Jesi jos sa onom starom sto si ju prasio,pored cure bivse.....

Apsolutno je moguce , mozes da budes i sa 4 devojke istovremeno. Moj ti je savet da budes ili sa jednom ili sa drugom, menjaj zene ako si od krvi i mesa kao sto kazes. Ovakav put kojim bi da ides razvices u sebi najgoreg lazova , vremenom ako ti se bude svidelo to i ne budes znao drugacije bices jos veci lazov do trenutka kada i sam ne budes znao sta je istina. Govorim ti ovo iz iskustva i nigde me to nije dovelo pameto dok sam najgori zenskaros bio.Igubices sebe , mrzeces sebe . Imas i drugaciji pristup najtezi i najbolji (mozda za tebe) je da kazes devojci istinu i sta zelis , u toj opciji imas dve devojke pa pravite ludnicu , ali opet to je vremenom sve veci uzas i ne vodi na dobro...

zaboravi.

nisi dzems bond za to, na keca ces biti provaljen pa nek su i nagluplje.

Sultan ih je imao 100 pa se nijedna nije bunila Bekam ima zenu i jos jedno desetine pored nje ima pa nece ga zena ostaviti moze mu se.E sada tebi da sazna ostavila bi te jer na ljestvici muskaraca nisu liga sampiona level cak nisi ni liga Evrope al eto jesi liga konferencija ipak 2 ribe kraj sebe imas kakve god da su imas likova i da nema nijednu tako da lagano.Ne smeta zeni da je vara muskarac koji je 10 puta ostvareniji i uspjesniji od nje nego joj smeta kada je vara onaj na njenom levelu ili ispod.I onda kada je sa takvim ne cijeni ga kao muskarca pa ga uslovljava imaces samo mene ili te ne dijelim sa drugom.Al nekoga pobjednika u zivotu itekako bi djelile i cutale koji ne radi od 7 do 3 a ima novca i status,nijedna nece bolji krevet da mijenja sa dusekom kakav god bio taj krevet

Ma daj uhvatile ga klinke, pa i neka ga provale. Sto kao ozenice i jednu od njih. Uzivaj u zivotu. Juri ti i trecu ako ispusis kod ove dve.
Nemoj da ti stampaju jaja. Mlad si i treba da se provodis.

Sama playboy taktika je ostvarivati sto vise kontakata sa sto vise zena tipa i sa jedno par njih izlazis i jos par njih muvas polako a imas i jos jedno par njih koje su kobajagi drugarice koje su vremenom u opticaju da budu buduce ribe.Sve su one uvijek u opticaju

Potpuno je nebitno koliko njih ti da korpu ili koliko ulovis ili koliko ih imas za drugarice bitno je poznavati ih masu.E sada koliko ces biti uspjesan pitanje je al vremenom postajes plejboj prije ili kasnije jer gradis svoj lik svoj karakter ono upgrade

Da, takvog muskarca zovu plejboj - a zenu koja ima gomilu kontakta zovu popularna drustevna zena.

Greska svakog muskarca nije u tome jel smuvao par riba ili nije, nego greska svakog muskarca je koliko je vremena potrosio na njih,plejboj je kao sultan ili imperator on je osvajac.Lik koji je godine zivota potrosio da smuva par riba ili cak jednu je promasio smisao svog muskog osvajackog pohoda,to ti je kao da rimskoj vojci treba 10 godina da pokori jedan mali grad nebitno i da ga osvoji na kraju to je za nju poraz jer izgubila je vrijeme.Uvijek je bolja taktika osvojiti 150 sela u roku od dvije godine pa cak i ne osvojiti ih jedno 100 takodje je odlicno jer se puno stvari desilo u malom vremenu.Poslovni covjek je takodje neka vrsta plejboja

Mnogi muskarci godine i godine zivota protrace sa jednom ili par zena to je tuzno,msm vecina smo u tom sosu jako tuzno,to je samo dokaz da smo pokoreni.Zena ne cijeni muskarca koji nije osvajac tako je uvijek bilo,vratis se iz pohoda kao osvajac pobjednik,pa te doceka narod svi ti masu pjesme pjevaju svaka zena te zeli da te dijele odma bi pristale jer si im premija, prati samo Egipat nekada a onda imas i one gubitnike obicne muskarce koji po najvecem suncu onako siromasni i napaceni u gomili klicu i dive se prelijepoj Kleopatri a ona ljepotica i umisljena seta i ne obraca paznju ni na jednog od tih luzera samo joj ti tada nisu lajkovali slike na instagramu

Poslednja izmena:
Greska svakog muskarca nije u tome jel smuvao par riba ili nije, nego greska svakog muskarca je koliko je vremena potrosio na njih,plejboj je kao sultan ili imperator on je osvajac.Lik koji je godine zivota potrosio da smuva par riba ili cak jednu je promasio smisao svog muskog osvajackog pohoda,to ti je kao da rimskoj vojci treba 10 godina da pokori jedan mali grad nebitno i da ga osvoji na kraju to je za nju poraz jer izgubila je vrijeme.Uvijek je bolja taktika osvojiti 150 sela u roku od dvije godine pa cak i ne osvojiti ih jedno 100 takodje je odlicno jer se puno stvari desilo u malom vremenu.Poslovni covjek je takodje neka vrsta plejboja
Pa ok, ne bih bas isao u stari rim i tu trazio analogiju, jer otkud znas, mozda bas to selo od 100 stanovnika s obeliksom i asteriksom drzi neku carobni napitak (rudu) koja je od ogromne takticke vrednosti za tvoj pohod.
Ovo mi je pre drustvenost. Treba da si u opticaju sa sto vise zena. Jer zene umeju to da urade. Da te uhvate na vernost, ljubav i td i onog trenutka kada to sve dobiju stvari postanu obicne. Neretko takvog momka i sazvacu i ostave posle sa nekim iz njenog opticaja. A i da nema opticaj, lakse joj je da ga stvori nego on.

Pa ok, ne bih bas isao u stari rim i tu trazio analogiju, jer otkud znas, mozda bas to selo od 100 stanovnika s obeliksom i asteriksom drzi neku carobni napitak (rudu) koja je od ogromne takticke vrednosti za tvoj pohod.
Ovo mi je pre drustvenost. Treba da si u opticaju sa sto vise zena. Jer zene umeju to da urade. Da te uhvate na vernost, ljubav i td i onog trenutka kada to sve dobiju stvari postanu obicne. Neretko takvog momka i sazvacu i ostave posle sa nekim iz njenog opticaja. A i da nema opticaj, lakse joj je da ga stvori nego on.

Zene kako tada tako i sada prije bi izmedju sebe dijelile muzjaka koji je level- liga sampiona nego obicnog lika - level jelen super liga

Sada ce zena sampionu da kaze,kako te nije sram da me varas hocu razvod axaxaxxaxa pa to je nemoguce

Zato ce reci obicnom muceniku,samo si moj ne mozes da imas i ...ebes druge nego samo mene

Pa bas ce to reci nekom zivotnom sampionu koji uvijek moze nju lako da zamjeni.Zasto se npr obicna zena ne razvede od muza koji je 10 puta uspjesniji i ostvareniji od nje,pa zato sto ga cijeni

Evo tebe da pitam sta ces prije da budes rezerva u Real Madridu vjecita ili vjeciti provotimac a Fk Timoka.Koga vise cijenis koga bi vise tolerisao da te gleda kao nekoga sporednog

Poslednja izmena:

Back