C0NSIGLIERI
Buduća legenda
- Poruka
- 44.502
Ha ha…ha, duhovito usracu seNe zalim ja nju, ocito je i ona glupa kad je izabrala ovakvog debila. A to ako se tvoja stema ne znaci da se svacija.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ha ha…ha, duhovito usracu seNe zalim ja nju, ocito je i ona glupa kad je izabrala ovakvog debila. A to ako se tvoja stema ne znaci da se svacija.
Možeš pet da ih imaš, ali ne drugarice....šta god smislila nije dobro za tebe, pa ako je bolja od tvoje devojke onda se baci na nju, a otkači devojku.Pozdrav, interesuje me neki savet o tome postoji li uopšte mogućnost da se bude u vezi tj. da se smuva i drugarica tvoje devojke a da devojka ne sazna za to .
Naravno ta njena drugarica zna da smo nas dvoje zajedno ali mi ipak šalje neke signale da bi htela kombinacija.
Međutim što se mene tiče isključivo sam prijateljski nastrojen prema drugarici svoje devojke ali i ja sam od krvi i mesa i imam svoje potrebe a i drugarica je kao manekenka a i priča se da je lavica u krevetu. Pa me zato sada intrigira može li tu nešto da se uradi bar jednom a da moja cura ne sazna, mslm ipak su one drugarice a žene pričaju.
Bolje 3 lose nego jedna nikakvabez veze su obadve
i to ako znadu karateBolje 3 lose nego jedna nikakva![]()
Da nema dzordzija trebalo bi ga izmislitiEvo kako ce to da resi,snimi unapred video da zna da je namestaljka i da ce namerno da se upusti da vidi dokle idu prc
Zbog ovakvih debila kao ti, zene gube poverenja u muskarce. Ostavi tu devojku , nek bude sa nekim postenim i normalnim momkom. Dzaba joj gubis vreme
Pazi da ti se ne ugreju te tri celije koje imas u mozgu .
NeshPazi da ti se ne ugreju te tri celije koje imas u mozgu .
U vezi koja je transparentan sa njih obe :Pozdrav, interesuje me neki savet o tome postoji li uopšte mogućnost da se bude u vezi tj. da se smuva i drugarica tvoje devojke a da devojka ne sazna za to .
Naravno ta njena drugarica zna da smo nas dvoje zajedno ali mi ipak šalje neke signale da bi htela kombinacija.
Međutim što se mene tiče isključivo sam prijateljski nastrojen prema drugarici svoje devojke ali i ja sam od krvi i mesa i imam svoje potrebe a i drugarica je kao manekenka a i priča se da je lavica u krevetu. Pa me zato sada intrigira može li tu nešto da se uradi bar jednom a da moja cura ne sazna, mslm ipak su one drugarice a žene pričaju.
Kakve to signale? Da ti to ne tumačiš na pogrešan način?Pozdrav, interesuje me neki savet o tome postoji li uopšte mogućnost da se bude u vezi tj. da se smuva i drugarica tvoje devojke a da devojka ne sazna za to .
Ovako:Pozdrav, interesuje me neki savet o tome postoji li uopšte mogućnost da se bude u vezi tj. da se smuva i drugarica tvoje devojke a da devojka ne sazna za to .
A zasto si ti to radio ha???Ovako:
Prekidaj odmah sa jednom od nje, ne pokusavaj biti sa dvije djevojke, uništit ćeš i sebe i njih i izgubiti sve to skupa, vjeruj mi na ovo, bježi od toga i ne čini to, TO JE NEMOGUĆE.
Pusti ti svoje potrebe, prvo razmisli o tome da ćeš tako i sam sebe emocionalno uništiti ili osakatiti, možda ne sada ali s godinama, uglavnom: ne čini to, dok imas vremena odustani od jedne i budi s tom jednom, ako ne zelis s njom biti PREKINI S NJOM, ne budi brate GAD, jer ces i sebe tako oštetiti viruj mi.
Apsolutno je moguce , mozes da budes i sa 4 devojke istovremeno. Moj ti je savet da budes ili sa jednom ili sa drugom, menjaj zene ako si od krvi i mesa kao sto kazes. Ovakav put kojim bi da ides razvices u sebi najgoreg lazova , vremenom ako ti se bude svidelo to i ne budes znao drugacije bices jos veci lazov do trenutka kada i sam ne budes znao sta je istina. Govorim ti ovo iz iskustva i nigde me to nije dovelo pameto dok sam najgori zenskaros bio.Igubices sebe , mrzeces sebe . Imas i drugaciji pristup najtezi i najbolji (mozda za tebe) je da kazes devojci istinu i sta zelis , u toj opciji imas dve devojke pa pravite ludnicu , ali opet to je vremenom sve veci uzas i ne vodi na dobro...Pozdrav, interesuje me neki savet o tome postoji li uopšte mogućnost da se bude u vezi tj. da se smuva i drugarica tvoje devojke a da devojka ne sazna za to .
zaboravi.Pozdrav, interesuje me neki savet o tome postoji li uopšte mogućnost da se bude u vezi tj. da se smuva i drugarica tvoje devojke a da devojka ne sazna za to .
Imam samo zaručnicu nikog drugog sada i nikad više neću raditi greške koje sam radio u prosloj vezi, gle zato sam mu i rekao da prestane to raditi odmah ... alli znam da nece prestat nego ce trebat nauciti na tezi nacin.A zasto si ti to radio ha???
Jesi jos sa onom starom sto si ju prasio,pored cure bivse.....
Ma daj uhvatile ga klinke, pa i neka ga provale. Sto kao ozenice i jednu od njih. Uzivaj u zivotu. Juri ti i trecu ako ispusis kod ove dve.
Nemoj da ti stampaju jaja. Mlad si i treba da se provodis.
Da, takvog muskarca zovu plejboj - a zenu koja ima gomilu kontakta zovu popularna drustevna zena.Sama playboy taktika je ostvarivati sto vise kontakata sa sto vise zena tipa i sa jedno par njih izlazis i jos par njih muvas polako a imas i jos jedno par njih koje su kobajagi drugarice koje su vremenom u opticaju da budu buduce ribe.Sve su one uvijek u opticaju
Da, takvog muskarca zovu plejboj - a zenu koja ima gomilu kontakta zovu popularna drustevna zena.
Pa ok, ne bih bas isao u stari rim i tu trazio analogiju, jer otkud znas, mozda bas to selo od 100 stanovnika s obeliksom i asteriksom drzi neku carobni napitak (rudu) koja je od ogromne takticke vrednosti za tvoj pohod.Greska svakog muskarca nije u tome jel smuvao par riba ili nije, nego greska svakog muskarca je koliko je vremena potrosio na njih,plejboj je kao sultan ili imperator on je osvajac.Lik koji je godine zivota potrosio da smuva par riba ili cak jednu je promasio smisao svog muskog osvajackog pohoda,to ti je kao da rimskoj vojci treba 10 godina da pokori jedan mali grad nebitno i da ga osvoji na kraju to je za nju poraz jer izgubila je vrijeme.Uvijek je bolja taktika osvojiti 150 sela u roku od dvije godine pa cak i ne osvojiti ih jedno 100 takodje je odlicno jer se puno stvari desilo u malom vremenu.Poslovni covjek je takodje neka vrsta plejboja
Pa ok, ne bih bas isao u stari rim i tu trazio analogiju, jer otkud znas, mozda bas to selo od 100 stanovnika s obeliksom i asteriksom drzi neku carobni napitak (rudu) koja je od ogromne takticke vrednosti za tvoj pohod.
Ovo mi je pre drustvenost. Treba da si u opticaju sa sto vise zena. Jer zene umeju to da urade. Da te uhvate na vernost, ljubav i td i onog trenutka kada to sve dobiju stvari postanu obicne. Neretko takvog momka i sazvacu i ostave posle sa nekim iz njenog opticaja. A i da nema opticaj, lakse joj je da ga stvori nego on.