Mima Laševska
Poznat
- Poruka
- 7.338
Danas je popuralno ugrađivat' silikone, pa makar i ako si klinka.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nego maramice?![]()
Ju ju ju, ove danashnje devojchice sve neke chedne...Onako, perverzni, sise, doope, ova ono, ona ovo itd.
Ju ju ju, ova danashnja deca sva neka chedna...
Ja sam uvek bila protiv toga,medjutim eto desilo mi se............i perfect!!!!![]()
![]()
Mada da bi to uspelo potrebna je zrelost.....
Ju ju ju, ove danashnje devojchice sve neke chedne...
Nadrealistina rečenica.Strašno! Sve moralisti bokte.
inace,da se prikljucim temi...nisam za te veze preterano,al kad se mora ,mora se!
]Xxexe samo na ovom forumu!!!
Kako su meni tvoju postovi nepotpuni, nelogichni... da ne kazem glupi...![]()
Ne znam zašto, ali čak i da si joj rekla postovi su ti ubedljivo najgluplji na forumu imam osećaj da se ona ne bi uvredila.
@tema:
Nisam bila u vezi sa dečkom iz odeljenja zato što mi se nije nijedan sviđao. Mada kolege...![]()
Blah, blah, blah, load of c*ap.Kontekst je izrazito negativan što rečenicu semantički odvaja od one Lukine.
Ahh, mrzi me da elaboriram zbog čega kažem negativan.
I da li treba da bude suprotno ili ne.
Edit:
Nekako mi je smešno kada morališe dete koje nije ništa proživelo i čija su iskustva ravna nuli.
Kao što reče Luka: ljubav i moral ne idu zajedno.
Tako da Mrs Sick, to tvoje moralisanje ostavlja utisak da uopšte nisi ni svesna ljubavi, posebno one fizičke.
I to moralisanje je odvajanje od iste što opet ostavlja utisak da si aseksualno biće.
A da ne govorim koliko mi je smešna izjava ona da su perverzni ako vole sise i dupeta.![]()
Moja drugarica je stavljala carape u brus pa je imala natprirodno velike sise za njene godine . Dok je nismo provalili![]()
Kao što reče Luka: ljubav i moral ne idu zajedno.
Ne znam zašto, ali čak i da si joj rekla postovi su ti ubedljivo najgluplji na forumu imam osećaj da se ona ne bi uvredila.![]()
@tema:
Nisam bila u vezi sa dečkom iz odeljenja zato što mi se nije nijedan sviđao. Mada kolege...![]()
Mudro zbori čovek.
Mudroseralista:Bio sam par puta,ali recimo da mi je to dosadno - viđamo se svakodnevno i sl.![]()
Da, ja ga izuzetno poštujem i cenim.![]()
Mudroserealista
Duže traje veza.![]()
I meni se čini da je super lik.![]()
E,sad si ti mene nasmejala.
Ovo očigledno ide na smenu.![]()