Veza s nimfomankom

Devojke ili zene se dele na tri grupe.one kojima hormoni rade slabije pa imaju i manju zelju za seksom , one kojima hormoni lude pa imaju jacu zelju za seksom i one kojima su hormoni poludeli [ one sa malo jacim dlakama provereno vise puta ] pa nebi da silaze sa k....I nema tu ninfomanke samo je pitanje dali mozes da izdrzis.
Ja uvek glasam za drugu i trecu grupu

nemoj biti tako sigurna ;)
pa bash suprotno :)
Eto dobismo i jednu nimfomanku, kako je forum koristan.
nimfomanka osoba koja voli sex..si lud :(
Ma svi vole ali treba da su spremni da se upuste sa tobom mnogo si zahtevna.
otkud sad to :neutral:
znam sta je ninfomanka, ali do kojih granica doseze to ponasanje..ima li neko neku informaciju?
nimfomanija je poremecaj..mozzemo mi ovde da se sprdamo, ali takve osobe posle sexa ne dozzivljavaju ni fizichko ni psihichko, emotivno zadovoljstvo, a imaju opsesivnu zzelju za sexom, a sve shto je opsesivno spada u neku vrstu dushevnih bolesti..zovu je i devojachko ludilo..mada ima i sexualna zavisnost, ali to je mnogo shiri pojam i onemogucava choveku da vodi normalan zzivot..a kod mushkih se ne koristi 'nimfomanija' nego satirijaza..zamisli kazzesh nekom tipu da je satirijazovan :neutral:

pa bash suprotno :)
nimfomanka osoba koja voli sex..si lud :(
otkud sad to :neutral:
nimfomanija je poremecaj..mozzemo mi ovde da se sprdamo, ali takve osobe posle sexa ne dozzivljavaju ni fizichko ni psihichko, emotivno zadovoljstvo, a imaju opsesivnu zzelju za sexom, a sve shto je opsesivno spada u neku vrstu dushevnih bolesti..zovu je i devojachko ludilo..mada ima i sexualna zavisnost, ali to je mnogo shiri pojam i onemogucava choveku da vodi normalan zzivot..a kod mushkih se ne koristi 'nimfomanija' nego satirijaza..zamisli kazzesh nekom tipu da je satirijazovan :neutral:
Odlicna definicija ove pojave necemo da menjamo uciteljicu nikakooooooo

Back