Курир_Ђокица
Poznat
- Poruka
- 7.738
kako lazzuuu..shteta shto nema neko da proveri sve![]()
Ti znaći jedino Djokitzi veruješ

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako lazzuuu..shteta shto nema neko da proveri sve![]()
Sta mislite koliko bi ste izdrzali u vezi s nimfomankom? Mozete da merite u satima, danima sexovima...
Eto dobismo i jednu nimfomanku, kako je forum koristan.sad ne znam jel sam druga grupa, a bojim se da nisam treca kukuu
Voleo bih da imam curu kao Happy, ona tak' voli da se hebe![]()
a drugi ne vole![]()
pa bash suprotnonemoj biti tako sigurna![]()
nimfomanka osoba koja voli sex..si ludEto dobismo i jednu nimfomanku, kako je forum koristan.
otkud sad toMa svi vole ali treba da su spremni da se upuste sa tobom mnogo si zahtevna.
nimfomanija je poremecaj..mozzemo mi ovde da se sprdamo, ali takve osobe posle sexa ne dozzivljavaju ni fizichko ni psihichko, emotivno zadovoljstvo, a imaju opsesivnu zzelju za sexom, a sve shto je opsesivno spada u neku vrstu dushevnih bolesti..zovu je i devojachko ludilo..mada ima i sexualna zavisnost, ali to je mnogo shiri pojam i onemogucava choveku da vodi normalan zzivot..a kod mushkih se ne koristi 'nimfomanija' nego satirijaza..zamisli kazzesh nekom tipu da je satirijazovanznam sta je ninfomanka, ali do kojih granica doseze to ponasanje..ima li neko neku informaciju?
Odlicna definicija ove pojave necemo da menjamo uciteljicu nikakooooooopa bash suprotno
nimfomanka osoba koja voli sex..si lud
otkud sad to
nimfomanija je poremecaj..mozzemo mi ovde da se sprdamo, ali takve osobe posle sexa ne dozzivljavaju ni fizichko ni psihichko, emotivno zadovoljstvo, a imaju opsesivnu zzelju za sexom, a sve shto je opsesivno spada u neku vrstu dushevnih bolesti..zovu je i devojachko ludilo..mada ima i sexualna zavisnost, ali to je mnogo shiri pojam i onemogucava choveku da vodi normalan zzivot..a kod mushkih se ne koristi 'nimfomanija' nego satirijaza..zamisli kazzesh nekom tipu da je satirijazovan![]()
sad ne znam jel sam druga grupa, a bojim se da nisam treca kukuu
znam sta je ninfomanka, ali do kojih granica doseze to ponasanje..ima li neko neku informaciju?
Sta mislite koliko bi ste izdrzali u vezi s nimfomankom? Mozete da merite u satima, danima sexovima...