veza na daljinu...

Ne more vala veza na daljinu. Nije mi vredelo ni na daljinu u istoj zemlji, a kamo li preko grane. Imam drugaricu koja se relativno brzo odlucila na udaju za frajera iz Norveske, pa sada ceka papire da bi za uvek otisla tamo, U medjuvremenu vidjaju se na 2-3 meseca. Ne mogu opisati kakvo je to mucenje. I mene muka uhvati kada je slusam. Strasno!!!
Drugim recima:video, osetio na svojoj kozi... Ne ide to...brate...

sta mislite, kakva je perspektiva prilicno ozbiljne veze kad decko ode u inostranstvo (i to vrlo daleko)? kakva su vasa iskustva? da li se uprkos tome sto se cujete svakog dana i sto ste stalno u kontaktu, osecanja menjaju, hlade, a vi postajete sve dalji? da li i pored pokusaja da sto pre budete zajedno gubite nadu da ce se to stvarno i desiti? i da li mislite da je moguce ostati veran/a u takvoj situaciji?

Ima ih koji zavole vise,jace,mislim na jednu stranu...dok se npr partner hladi...ili obratno....uglavno nastaje hendikep u vezi....puca ...dok je u braku drugacije nekako ...bar kako cujem ne znam licno.....

Ako su kockice sudbine tako pale pa smo ja i moja ljubav jako daleko...(pazite pricam o stvarnoj, obostranoj ljubavi i ozbiljnoj vezi),naravno da moze uspeti,naravno da je uspelo i nije u svakom slucaju "daleko od ociju,daleko od srca"..isprano zvuci ali stvarno, ljubav pobedjuje..iskrena i prava dakako..

Prvo bi trebali da se poznajete ono skroz, da imate maximalno poverenje jedno u drugo, da se stvarno i iskreno volite. A to... :roll: ne moz imati ni sa osobom koja ti je tu. :lol:

Sve ostalo bi bila laz jednostrana ili obostrana. Mada neki i mogu da zive u lazi ako im to tako iz interesa odgovara. :think: Ma neh bre.. dobra veza podrazumeva i redovno vidjanje i redovan sex, sve drugo nije dobra veza. Kako mogu da se imaju prava i jaka osecanja prema nekom ako taj neko nije tu pored tebe, ako ga ne vidis ne cujes, ne dozivljavas. Mozes imatai osecanja i prema takvom ali ta osecanja bi se gasila vremenom, a unutrasnja neispunjenost i nezadovoljstvo bi se povecavali.

Povremeno neobavezno vidjanje sa osobom koja je daleko i koja ti je ok po svemu je u drugu ruku skroz moguce i prihvatljivo. :)

Poslednja izmena:

Back