veza na daljinu

:?:pisite vasa misljenja o vezamana daljinu...
sta vi mislite.. da li mogu uspeti? sta je potrebno da bi uspele? mozda neko vase iskustvo.... :wink:

Zivim na relaciji Zrenjanin - Zagreb pa su mi skoro sve veze na daljinu.Mogu uspeti, ali sve ovisi o tome koliko se cesto vidjate i cujete.U takvoj sam vezi vec 5 i po meseci i sve je super, samo me telefonski racuni i troskovi puta jebu.Inace, da bi takva veza uspela, potebno je imati konjke zivce, poverenja, ne sharati okolo.Meni je sve to skupa zajebano ali ne mogu drugacije.

Ja sam bila sa deckom koji je zivi u Pancevu, bili smo zajedno 7 meseci... I ne mogu da se pozalim, super je bilo, nismo imali nikakvih problema u vezi...
Ali jednostavno sama daljina je bila nepodnosljiva i to je bila jedina prepreka, preko koje se nije moglo preci... Najteze mi je bilo to, sto kad mi je najteze bilo on nije bio tu...
I zbog toga sam i raskinula...
Ali dobro ko je hrabar i ko voli izazov to mu nece tesko pasti :D

Da bi uspela takva veza moras biti uporan ko stoka.......

Dzabe ako si uporan ko stoka ako je ta cura masa daleko a ti nemas novca da je bar jednom vidis sa njom u toku meseca,a da kao debil cekas da se vidite posle ko zna kolio vremena ne isplati se,cimas i nju i sebe.Sve je to lepo ali kad cura nije kraj tebe kad ti najvise treba onda j***s to.

Jeste blago meni ali koliko sam se namucila i koliko cu jos,jos ovoliko pa kad zavrsim srednju studiracemo zajedno....mnogo je tesko kad nije pored mene ali ja volim ponekad neke teske stvari i da idem tezim putem,volim da se borim.....

Toliko sam puta htela da odustanem,i on je hteo da odustane,na toliko prepreka sam naisla,mislila sam da necu izdrzati,ali svi putevi su dugi koji vode do zelje covekova srca,i nisam odustala jer sam shvatila da je on jedino sto vredi u mom zivotu.....

Back