veza izmedju straha i minimalizma

PrincRima:
Bio danas kod zubara. Hororcina koju sam preziveo u trenutku kad mi je doticni probusio jezik imala je za posledicu da sam do podneva pljuvao krv i bio krajnje neromantican prizor.Zadubivsi se malo u istoriju mojih poseta medicinskim institucijama shvatio sam da su iste retke, ali traumaticne. Naime, pre izvesnog vremena uputim se na kliniku radi hirurske intervencije ambulantnog karaktera. Tretirano mesto je vrlo specificno i vrlo ima veze sa temom foruma (a nije srce).
Kao i svaki pravi coban i ja nepopravljivo padam na uniforme, a kad istu nosi sestra koja je intenzivna sex bomba, onda bas, bas padam.
Medjutim, ubrzo se ispostavilo da ambulantni zahvat podrazumeva lokalnu anesteziju. Saznanje da cu biti proboden kopljem (mozda sam malkice preterao, ali kunem se da igla koju sam "popio" nije mnogo manja) ucinilo je da u trenutku spontano promenim pol.Desavanje istog efekta u hladnoj vodi mi je jasno, vezu izmedju straha i simbolicnog vracanja u najranije detinjstvo, a mozda i manje od toga, ne umem da pronadjem.
Kakve sve ovo ima veze sa ljubavi i sexom? Sa sexom ima utoliko sto se sve desaava pred med. sestrom prema kojoj sam u sekundi razvio intenzivne sexualne aspiracije, a sa ljubavi, jer je ovo samo jos jedna lepa prilika da uputim PLP u kojoj cu reci da te volim.

PrincRima:
kojote:
forestgump2004:
Ej PrincRIma,
Shvati ovo kako hoces... A trebao bi prijateljski...
Ovdje me svaki nervira koji pocne da se izivljava otvarajuci nove teme kojima nema sta da kaze i time pokusava da obori par klinkica.
Pomislis li na nas koji moramo da procitamo dvije strane kako bi nesto prodiskutovali ili se zezali i onda skontamo kako je zapravo u cijeloj temi najbitnije bilo to kako ces ti tamo nekoj uputiti privatnu poruku, a neka druga se opet tebi diviti...
Smara me to, yebote i pokusaj da to shvatis...
Nadji neke druge puteve zadovoljavanja svog ega...
Pametan si decko, talentovan, vjerovatno i lijep i kulturan i u sve to ja ne sumnjam, ali popusti malo...

Kazem, nije zlonamjerno, nego sam iznerviran...

AKO IKO ZELI DA OSTANE U IGRI-NEZLONAMERAN I NEIZNERVIRAN I... NIJE LOSE...JEDNOG OD NAJVECIH MAJSTORA IGRE...

PRE IGRE,..."ZAZMURI SE NA JEDNO OKO
ZAVIRI SE U SEBE U SVAKI UGAO
POGLEDA SE DA NEMA EKSERA DA NEMA LOPOVA
DA NEMA KUKAVICJIH JAJA

ZAZMURI SE I NA DRUGO OKO
CUCNE SE PA SE SKOCI
SKOCI SE VISOKO VOSOKO
DO NAVRH SAMOG SEBE

ODATLE SE PADNE SVOM TEZINOM
DANIMA SE PADA DUBOKO DUBOKO DUBOKO
NA DNO SVOGA PONORA

KO SE NE RAZBIJE U PARAMPARCAD
KO OSTANE CITAV I CITAV USTANE
TAJ IGRA"
:idea:
Ovo je bilo vrlo interesantno. Uzecu sebi za pravo da u pojedinim prilikama citiram.

kojote:
PrincRima:
kojote:
AKO IKO ZELI DA OSTANE U IGRI-NEZLONAMERAN I NEIZNERVIRAN I... ODLIČNO JE...JEDNOG OD NAJVECIH MAJSTORA IGRE...

PRE IGRE,..."KO SE NE RAZBIJE U PARAMPARCAD
KO OSTANE CITAV I CITAV USTANE
TAJ IGRA
"
:idea:
Ovo je bilo vrlo interesantno. Uzecu sebi za pravo da u pojedinim prilikama citiram.
:wink:

Back