VETERANI..!!! srecan vi praznik...!!

paja1408

Buduća legenda
Poruka
34.639
vidovdan--dan veterana...veterani srecno vam bilo...red je prisetiti se i onih koji ne prezivese sve ratne strahote...ali je red da se i mi prisetimo--JESMO LI SE ZA OVAKVU SRBIJU BORILI..??
sta se to desilo sa nasom zemljom da je sve okrenuto naopako..?? posten i radnik cuti i trpi dok dezerteri,fukara i lopuza zajasila i vodi zemlju...da li bi bilo toliko veterana da smo znali kakva ce nam zemlja posle rata biti..??

vidovdan--dan veterana...veterani srecno vam bilo...red je prisetiti se i onih koji ne prezivese sve ratne strahote...ali je red da se i mi prisetimo--JESMO LI SE ZA OVAKVU SRBIJU BORILI..??
sta se to desilo sa nasom zemljom da je sve okrenuto naopako..?? posten i radnik cuti i trpi dok dezerteri,fukara i lopuza zajasila i vodi zemlju...da li bi bilo toliko veterana da smo znali kakva ce nam zemlja posle rata biti..??

То се увек сваки ратник на крају пита ,ништа није било боље ни после првог светског рата

davno je bilo jos 90te kada sam prčao s jednim iskrenim komunistom borio se u Španiji u internacionalnoj brigadi i rekao je ovako
sinko moj svaka revolucija svoju djecu (hebe a kasnije jede) i to je suština svih ratova
kada idem na obljetnice bitaka političari NAM pričaju kako je bilo u ratu umjesto da mi njih malo podsjetimo kao NAM je bilo u ratu
nažalost
Pajče i ti, i ja, i mnogi naši prijatelji su poginuli, ali ne za ovekve države kakve imamo danas
postoji (sjećam ) se jedne lijepe poslovice jos iz JNA (dok je to bila)
kaže ovako
dok smo mi puzili Vi se guzili ,a sada cete Vi puzili a mi ćemo guziti-nažalost ovaj drugi dio nije nikada došao na red
zato nam i je tako i Vama i Nama
živ bio i sretan Vam praznik

Hvala brate,ziv bio!

Slava i vjecni pokoj poginulim srpskim borcima!

A sto se tice pravde poslije ratova,toga nema:Citav rat mi je mama govorila,da se pretjerano ne junacim,jer junacka djeca pored puta placu!

A o korupciji i nepravdi u ratu je Pasic lijepo rekao,otprilike ovako,u rat prvo ide pjesadija,pa artiljerija,pa komora,pa veza,pa logistika,pa stabovi,pa kuriri,pa onda politicari i diplomate,svako u svom domenu,ali kad se dijele nagrade za zasluge,sve je isto,samo u kontra stranu!!!

Ko je vama (veteranima) kriv sto vam izdajnici i fukara vode drzavu ?

Мислим да они нису дали своје животе узалуд. Тешко да би ми сад овог јутра пискарали по форуму да није било њихове несебичности и јунаштва.

ispada da ovaj narod nije zasluzio heroje kao sto su pomenuti ali i nepomenuti...siguran sam da bi se sad mnogi pokajali za svoju zrtvu kad bi mogli videti za sta su se zrtvovali...

ispada da ovaj narod nije zasluzio heroje kao sto su pomenuti ali i nepomenuti...siguran sam da bi se sad mnogi pokajali za svoju zrtvu kad bi mogli videti za sta su se zrtvovali...

Данас је тако, сутра је нови дан. Они су се жртвовали због тог сутрашњег дана.

Свесни део српског народа мора да очува сећање на њих као позитиван пример.

NE ovdje mislim da griješiš svaki ali bas svaki (barem koje ja poznam) bi ponovo išao istim putem kao i 90tih bilo s Vase ili Naše strane, u nama je krv zaražena ratom i to se ne može izlječiti.
Pajo-rat je davno završio ali uspomene ne blijede,mnogi su nažalost jos u njemu.Nije poroblem otići u rat problem je vratiti se.

Poslednja izmena:

Back