Veterani

Cuvali studente da ih neko ne napadne nesto poput telohranitelja.
Samo sluzili za odbranu ali ne i za napad.
Tako sad to shvatih.
ma...

detinjarije. ko sme napasti studente pored onoliko naroda koji bi odma pomogo studentima ?

da su stali ispred svakog kordona na tri metra ispred , ne bi doslo do nikakvog kontakta naroda i policije , jel tako ? morali bi prvo napasti veterane, bajkere, redare, a tada bi dotrcala sva rulja sa protesta u pomoc i provokatori bi bili reseni dok si reko keks zar ne...

ali neko to ocito nije hteo...

vukleic izdajnik

Oni pre svega štite studente od nekih batinaša iz mase i slično. Što se tiče pandura tu niko nema šanse protiv njih. Mnogo su opremljeniji nego za vreme Slobe.
Ma kakvi nema sanse...ta olos kad bi bila poslana na Kosmet vratila bi pokunjenih glava...samo se junace na nenaoruzane zene i djecu

Ako je nekome do veteranskog orgijanja, tu u Hrvatskoj ih ima 500.000, što pravih, što lažnih, slobodno ih si uvezite i radite od njih Zlatnu telad, zbog toga što većinom i jesu volovi.
One normalne koji rade i za koje je rat završio prije 30 godina, slobodno ostavite u Hrvatskoj.
Ne dao vam bog da su vam veterani takav društveni faktor kao branitelji u Hrvatskoj, SUBNOR je za Tuđmanove ZNG-e goli kur*ac.

Oni pre svega štite studente od nekih batinaša iz mase i slično. Što se tiče pandura tu niko nema šanse protiv njih. Mnogo su opremljeniji nego za vreme Slobe.

Римска кохорта или Грчка фаланга може да се склепа од обичних дасака за штитове и шумских мотки од 4 метра за 3 дана.
5 малих камиона то да истовари хулиганима ето прегажен их полицајаца или ...

i uvezbaniji.. sad idu u tri linije, prva linija sa stitom, drugi iza jednom rukom ga drzi za rame a drugom drzi pendrek da udara preko stita a iza njih setaju komadanti koji upravljaju linijom...

izuzetno su obuceni i opremljeni.

Eh, kako se samo ćacike prave naivne. Njima nešto kao nije jasno pa bi da pitaju. Verovatno im toliki stepen inteligencije i ljudskosti ne dozvoljava da misle dalje od ćacilenda.

Veterani i jesu bili sa studentima, zato su i bili tu. Ali nisu došli da brane poturene Vučićeve batinaša od policije i učestvuju u ogavnoj filmskoj sceni tuče.
To što je pandurske stoke bilo svuda i što im nije bio nikakav problem da se vremena na vreme udari neko goloruko dete, to je drugi problem.

Omatorili moji veterani.
I ja izgubih 8god protiv izdajnika zlobe i nevojnika marka mu..
Protiv dezertera muslije..
Čudim se da su još imali volje i da obuku uniforme.
Odlazim 18avgusta i ni kosti neću dati da mi se vrate i arapski, vuçiçevi, imigranti da mi šoraju po grobu

Poslednja izmena:
Koliko to ima veterana i koga da brane. Najmladji iz rata na Kosovu imamo oko 50. Koliko ima iskrenih , voljnih da dodju i da ih Vučić nije kupio?

Back